SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 11:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack  (Zobrazeno 58777 x)
Mark
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 04. Srpen 2005, 15:43 »

Zdravim.
Tak kdyz od pristiho tydne bude v oficialni ceske distribuci v prodeji W800i,,tak uz by mela byt k sehnani ta redukce na jacka ne?
Nevite nekdo kdy se to zacne prodavat? Bude ta redukce soucasti sluchatek HPM - 70 nebo se ta redukce bude prodavat samostatne???
uložena

SonyEricsson D750i -> FW W800i - R1AA008, MS PRO DUO 512MB, HPM-70
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 05. Srpen 2005, 11:33 »

Zdravim.
Tak kdyz od pristiho tydne bude v oficialni ceske distribuci v prodeji W800i,,tak uz by mela byt k sehnani ta redukce na jacka ne?
Nevite nekdo kdy se to zacne prodavat? Bude ta redukce soucasti sluchatek HPM - 70 nebo se ta redukce bude prodavat samostatne???

Uz se to tu probiralo, jako redukce slouzi prvni cast HF HPM-70. Samostatnou redukci SE prodavat nebude. Pri trose hledani najdes spoustu shopu v zakranici, kde neoriginal redukci poridis za par dolacu.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Mark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 08. Srpen 2005, 09:03 »

Sluchatka s redukci HF HPM-70 uz maj v nabidce na http://www.huramobil.cz/sony-ericsson-stereo-mini-hf-hpm-70+dp39053/ , cena 1000Kc
Takze co nevidet by zrejme mely byt v prodeji
uložena

triple
Anonym
« Odpověď #33 v: 10. Srpen 2005, 07:55 »

no na http://www.mobiltec24.de som nasiel redukciu za 1153.81 SKK
Treba si tam vybrat jazyk a dalej specifikovat slovensko a ono to prepocita
uložena
Mark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 11. Srpen 2005, 08:04 »

No jo, maj tam HF HPM-70 http://www.mobiltec24.de/indexs.php  za 878 Kc a taky samotnou redukci z Fast-Portu taky za 878Kc......Jenom by me zajimalo, kdyz si to tam objednam jestli mi to skutecne poslou a jakym zpusobem to zaplatim. Nevite to nekdo?
uložena

User
Anonym
« Odpověď #35 v: 11. Srpen 2005, 10:06 »

Chcel by som sa vas spitat ci exsistuje BlueTooth stereo Handsfree na k750i

dik

PS: hodit tam JACKA namiesto tych sluchadiek to by bola jeba  Grin
uložena
Mark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 11. Srpen 2005, 12:01 »

Kdyz si to tam clovek objedna (HF HPM-70) tak uz se to s dopravou vysplha na 1250Kc,,,,a o tolik se mi to preplacet nechce. V cechach se to zrejme bude prodavat asi az tak za mesic. No ale ja bych to potreboval co nejdriv.....Nevite nekdo, kde uz ted v cechach, bych mohl HF HPM - 70 sehnat??? Diky
uložena

jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #37 v: 16. Leden 2006, 07:37 »

ahoj lidi, shanim redukci na 3,5mm jack a tak me napadlo omladit tu tuhnle diskuzi, snad me za to bossove nesezerou...

Kde se da ta redukce sehnat za nejakej dobrej peniz? Nejsou s ni nejake problemy? (Nezpusobuje treba preskakovani pri prehravani??? Drzi pevne, nevypadava???) To preskakovani, nebo nejake sumeni, ci jakekoli jine ruseni by me fakt nepotesilo, kdybych za ni vyhodil treba 4 kila... Aspon si myslim, ze cena bude neco kolem 4 stovek, nevim jestli bych to sehnal takhle normalne v obchodu, zkusim se poptat az budu mit nekam cestu, kazdopadne ale na netu jsem nenasel... hledal jsem, ale nenasel...

Diky vsem moc za pomoc... Mejte se..., jvees69
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #38 v: 16. Leden 2006, 11:14 »

Zdravim jvees69,nebudu delat reklama ale v patek sem ji koupil v kotve za 290,-,je to v prizemi takovej kramek nebo spis stanek maj tam hafo krytu ve vylohach.
Chlapek tam nebyl proti abych si ji vyzkousel a dokonce mi pucil svoje Kossaky.
Zatim si nestezuju,ani mi to nelupa pri prehravani mp3,nebos spis pri prechazeni zu jedny na druhou.
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 16. Leden 2006, 12:14 »

No protoze jsem o ni taky zauvazoval a nejsou nikde, kde jsem se koukal a nechce se mi ji horecnate shanet, nebo nekde objednavat a cekat co za zazrak prijde, spis zvazuju si ji udelat, ne kvuli cene, ale proto co jsem psal. Navod je jasnej, spis, kde sehnat konektor fastport. No asi ustrihnout z nejakyho levnyho HF a nebo od nekoho koupit za pakatel puvodni nefunkcni sluchatka, se kterymi se dotycny nechce parat sam. Navody hovori jasne, tak bych do toho sel. Akorat me zajima (a to je spolecny pro kupovany i bastleny redukce), jak se to chova pri prichozim hovoru. Mikrofon nikde a telefon presto zije v domeni, ze ma HF diky spojeni tech dvou pinu.

Jak tedy s prichozim hovorem na redukci zijete vy Huh
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #40 v: 16. Leden 2006, 13:06 »

pri prichozim hovoru slysim druhou stranu,ale ona me ne,lepe receno zkousel sem volat a jednu plechovou linku do banky a automat byl slyset dobre Mrknutí
A jinak radsi vezmu telefon do ruky kdyz zvoni nez se porad vztekat nad vypadavajicima sluchadlama.ToÂť muj nazor.
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #41 v: 16. Leden 2006, 13:27 »

supr, diky za radu... Udelat si tu redukci se mi neche z jednohu prosteho duvodu a to z toho, ze to bude asi vypadat dost hrozne (pajka, izolace) to nabyde a pak z toho bude chuchvalec namisto slabeho kabilku... Jinak 290,- to je skvela cena..., jen ja jsem zLiberce, tudiz tu Kotvu nemame a navic v tech obchudkach s telefonama bo tak, to budou mit urcite k petikilu... Monz si zkusim pohrat a neco stvorit, kdyztak to spojeni (pajeny spoj+izolace) vyfotim a dam sem... cus

no, tak uz jsem chtel smiknout fastport od orig. handsfree sady, ale pak jsem si uvedomil, ze kdyz bych nahodou potreboval reklamovat, musel bych ji stejnak nekde pak shanet... Nevim jakou ma cenu, ale asi si radsi nekde splasim tu redukci... No a nebo to smiknu a budu doufat, ze se mi telefon nepos...
« Poslední úprava: 16. Leden 2006, 13:42 od jvees69 » uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 17. Leden 2006, 10:56 »

"Experte", proc bys tam mel mit chuchvalec izolacky ? Smajlík
Kup nekde za deset korun, mozna min normalni 3,5 zdirku jack stereo a napajej ty dratky z fastportu rovnou na kontakty tyhle zdirky ne ?
Kablik potom pujde neprerusene od fastportu az dovnitr jack zdirky...
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 17. Leden 2006, 18:04 »

Tak uz jsem se tesil jak si zase neco spajim a vsechno jinak.
U nas v jednom krame s krytama na mobily a tak jsem redukci nasel jiz hotovou a je za 100kc.

Prave to tady testuju s KOSS R/90 z obyvaku. Hraje to neskutecne, no bodejÂť kdyz je kazdy sluchatko ve velikosti telefonu :-)
To se bude tezko poslouchat na cestach neco horsiho, mozna jsem to nemel ani zkouset.
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #44 v: 17. Leden 2006, 18:20 »

Tak uz jsem se tesil jak si zase neco spajim a vsechno jinak.
U nas v jednom krame s krytama na mobily a tak jsem redukci nasel jiz hotovou a je za 100kc.

Prave to tady testuju s KOSS R/90 z obyvaku. Hraje to neskutecne, no bodejÂť kdyz je kazdy sluchatko ve velikosti telefonu :-)
To se bude tezko poslouchat na cestach neco horsiho, mozna jsem to nemel ani zkouset.

taklze to hraje horzne??? No, musim rict, ze ja co jsem si ji asi pred hodinou udelal doma, tak mam doste velkej problem s tim, ze kdyz tam pripojim sluchatka a on se ten jack pohne v tom, tak to dela hroznej bordel, sumi, preskakuje bo vubec nehraje, znate to... Tak si te´d rikam, ze jsem to snad nemel ani zkouset delat, pac jsem si akorat zkurvil tu puvodni HF sadu...

3m3: zdravim te, prosimte, ta redukce co jsi koupil v kotve jak pises, tak je v pohode??? kdyz tam strcis sluchatka, nepreskakuje treba pri prehravani hudba, kdyz pohybujes s telefonem??? vis jak to mylsim, kdyz se sluchatka hybou a tudiz i zastrcka v redukci 3,5mm jacku... ja si tu redukci totiz udelal sam a asi mam spatnej jack, bo nevim, kdyz totiz sluchatka zastrcim a pohne se mi to v tom, blbne to a je to dost hrozny... diky za odpoved....
« Poslední úprava: 17. Leden 2006, 19:10 od jvees69 » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.