SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro P990i !! R9EA001
Strana: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Novy FW pro P990i !! R9EA001  (Zobrazeno 114712 x)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #180 v: 10. Leden 2007, 06:52 »

No mozna dobry napad, ale neuvidis nic zvlastniho. Ve zpravach je v hlavickach u nekterych jmeno a u nekterych cislo a kousek zpravy. U volani je sipka znazornujici hovor a zase u nekterych jmeno a u jinych jen cislo a cas. A navic screeny neumim udelat.

Pouzij program CaptureScreen na udelani screenu - http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,2061/
Udelej screeny daneho kontaktu se vsemi polozkami v nem. A i ty zpravy a vypis hovoru...
uložena
Bobmaster
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #181 v: 10. Leden 2007, 07:47 »

Co zkusit poslat screeny, jak to vypada kdyz chybi info o jmenu u kontaktu?
No mozna dobry napad, ale neuvidis nic zvlastniho. Ve zpravach je v hlavickach u nekterych jmeno a u nekterych cislo a kousek zpravy. U volani je sipka znazornujici hovor a zase u nekterych jmeno a u jinych jen cislo a cas. A navic screeny neumim udelat.

Doporucil bych ten MR. Vdy kdyz se vyskytla nejaka zasadni chyba tak to MR vyresil.
Updat FW jsi mel v poradku(100%)? Mozna chyba viz vis.
« Poslední úprava: 10. Leden 2007, 20:30 od Bobmaster » uložena
Karel Kristof
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #182 v: 10. Leden 2007, 16:53 »

Co zkusit poslat screeny, jak to vypada kdyz chybi info o jmenu u kontaktu?

Doporucil by ten MR. Vdy kdyz se vyskytla nejaka zasadni chyba tak to MR vyresil.
Updat FW jsi mel v poradku(100%)? Mozna chyba viz vis.
Update FW delali v servisu. Predali mi to se slovy OK.
uložena
Karel Kristof
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #183 v: 11. Leden 2007, 11:20 »

Pouzij program CaptureScreen na udelani screenu - http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,2061/
Udelej screeny daneho kontaktu se vsemi polozkami v nem. A i ty zpravy a vypis hovoru...

Bohuzel screeny jsou do fora moc velke. Mas je v mailu. Menil jsem take Simky a pri zmene to vzdy naskocilo spravne. Nicmene zkoumal jsem svou Simku a nesla precist - dlouho nacitala a pak nezobrazila nic. Pri pokusu ulozit na ni neco se tvarila ze je plna. Dal jsem ji do stare P910 a opravdu. Asi jsem tam v P910 zalohoval a P990 to necetla! Vse jsem tedy vymazal v P910 a zda se ze je po problemu ( doufam ). Jeste poznamka - pokud je za cislem ( * ) pak je to cislo ze SIM karty!!!  Dekuji vsem za pomoc a cenne rady. Take dik za programy na screeny a Swiss M - jsou super!!!!!!!!!!!!
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #184 v: 11. Leden 2007, 11:57 »

toto forum urcite 320x240 obrazky znesie
uložena

sete.mike
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #185 v: 11. Leden 2007, 14:43 »

Novy FW je pro me spise na skodu nez k uzitku.Po prehrani FW se mi obevili nove problemy.Jako napriklad posouvani prichozi sms pri zavrenem flipu,dale kdyz udelam fotku pri otevrenem flipu a chci ji odstranit tak uz nestaci jen zmacknout klavesu delete Cry ale musim kvuli tomu vydelat pero(jeste bych chtel ricic ze by mohli dat funkce na jednotliva tlacitka).Potom jsem byl sÂťastny ze se mi video neseka i kdyz se primo nahrava na pam.kartu,prehral jsem FW a o tuto vyhodu jsem razem prisel.Alespon ze se mi vyresil problem s diodou ktera po prijeti sms nebo neprijatem hovoru stale blikala dokud jsem nedostal dalsi sms nebo me nekdo neprozvonil.
Škoda ze si s tim FW vice nevyhrali ale porad jim verim a doufam ze to dotahnou do dokonalosti,protoze bych rekl ze tedka to je asi v prijatelne podobe.
uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #186 v: 11. Leden 2007, 15:07 »

dale kdyz udelam fotku pri otevrenem flipu a chci ji odstranit tak uz nestaci jen zmacknout klavesu delete Cry ale musim kvuli tomu vydelat pero(
misto Del stiskni Jogdial a potvrd "a"
uložena
Karel Kristof
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #187 v: 11. Leden 2007, 17:56 »

Nee. Nejmensi screen ma 180 kB a forum je na max 128 kB!!!
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #188 v: 11. Leden 2007, 18:08 »

uploadni fotku na imageshack.us a vloz sem ako obrazok

tebe program capture screen robi 180kB velke obrazky  Huh
uložena

trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #189 v: 11. Leden 2007, 18:39 »

holt to musis upravit - v gifu to bude par kB...
uložena
Karel Kristof
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #190 v: 11. Leden 2007, 19:03 »

holt to musis upravit - v gifu to bude par kB...
No jo mas pravdu, tak tady jsou. Tak snad jsem se neradoval brzy - prisel prvni samostatny restart telefonu ( jak jinak nez pro optimalizaci' )
uložena
bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #191 v: 11. Leden 2007, 19:09 »

No me se taky dnes restartl pro zlepseni vykonu - mel sem pustenyho tomtoma a najednou cucim a na displayi misto tomtoma jen logo SE a za chvili stara znama hlaska ze se telefon restartoval pro zlepseni vykonu.
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #192 v: 11. Leden 2007, 19:27 »

No me se taky dnes restartl pro zlepseni vykonu - mel sem pustenyho tomtoma a najednou cucim a na displayi misto tomtoma jen logo SE a za chvili stara znama hlaska ze se telefon restartoval pro zlepseni vykonu.
od noveho FW (cca tyden v Pecku) se mi mobil zrestartoval 3x - snad se ten system "usadi"
- nejhorsi restart byl ve chvili, kdy jsem prijimal hovor  Angry
uložena
Karel Kristof
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #193 v: 11. Leden 2007, 19:33 »

od noveho FW (cca tyden v Pecku) se mi mobil zrestartoval 3x - snad se ten system "usadi"
- nejhorsi restart byl ve chvili, kdy jsem prijimal hovor  Angry
No teBuh! Ja mel restart pri zahajeni hovoru. Jinak ale vse bezi dobre. Stare potize jsou tytam. Snad to vydrzi.
uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #194 v: 11. Leden 2007, 20:31 »

No teBuh! Ja mel restart pri zahajeni hovoru. Jinak ale vse bezi dobre. Stare potize jsou tytam. Snad to vydrzi.
u toho volani restart nepotesi, jinak mi az tak nevadej, nejak verim, ze si ten OS je schopen neco fakt poladit a prinastavit chovani uzivatele...
Tak obden si Pecko zrestartuju sam "pro sichr" a obcas ukoncuji otevreny apps a je to celkem v klidu. S Peckem se mi zije dobre...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro P990i !! R9EA001
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.