SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro P990i !! R9EA001
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Novy FW pro P990i !! R9EA001  (Zobrazeno 114508 x)
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #150 v: 08. Leden 2007, 08:57 »

Zbytecne do mne ryjes, Filipe, jsi dost ineligentni, abys pochopil, oc mi jde, navic jsem to v tom samem prispevku napsal: Za 7000,- se muze takovy mob restartovat i casteji, budu s tim pocitat.
Napr. pousta lidi by za takovy mob nedala 35000,-, i kdyby super fungoval a byl pozlacen, tak stejne vetsina z nas neakceptuje jho chybovost prave proto, ze stal cca  18000,-. Tohle sem spousta lidi napsalo, tak nedelej, ze o tom nevis. Filipe, Filipe ..
 Angry

Vis, jde jen o neferovost fuci prodejci. Vrati Ti nakonec penize a Ty k nemu druhy den prijdes a koupis si nej dva kusy? No, ja nevim,ale propadl bych se do zeme.  Mrknutí Zjevne to neni s pouzitelnosti, tak hrozne, kdyz si chces poridit 3 kusy.

Kdyz chces za kazdou cenu novinku, mel jsi P990 jako jeden z prvnich, tak musis pocitat s prodelkem..je to vsude.
Viz thread o upravach Clary(K750), mel jsem upravy jako prvni a psal jsem, ze me vysly na 2k. Po roce pisi lide, ze je upravy vyjdou na par stovek... To se snazim rict - plati se za novinku...

uložena
trepka
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #151 v: 08. Leden 2007, 13:06 »

Trepka napsal: ".. v Outlooku si ke kontaktu pridas fotku .."
Co ja vim, tak hodne lidi si foto pridava v P, ze by to nekdo delal v Outlooku, to nevim ..
To mi prijde pracne a nepohodlne - musim v P delat upravy, organizovat fota, prejmenovavat, presouvat atd. - lepe se to dela na PC a pri synchronizaci se to prenese do P taky a navic mam pak v PC lepsi zalohu fotek
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #152 v: 08. Leden 2007, 13:39 »

Je to mozne, ale ne vsichni maji PC, prip. digital, z ktereho to do PC poslou, spis si myslim, ze vetsina si udela fotku mobilem v pleneru a hned priradi ke kontaktu, coz je de facto jednodussi, nez myslet na to, ze vecer musimfoto hodit do PC, upravit .. A proc by foto v mobu nekdo upravoval? Proste foto rovnou priradi ke kontaktu a smytec! Ani prejmenovavat nemusi (to ovsem zalezi na mnozstvi fotek a vetsinou ty lidi zna a vi, kdo jsou).Co muze byt jednodussiho?!? Beres to moc vedecky.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Karel Kristof
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #153 v: 08. Leden 2007, 14:47 »

Fotky u kontaktu jsou rozmazane a nekdy se dokonce nezobrazi! Telefon se mi zda stale stejne pomaly.
Jestli se Ti ty fotky nenacitaji jen z nahledu, ktere ma Outlook u kontaktu - ja to tak mam a nakonec mi to i vyhovuje, nemusim neustale linkovat obrazek ke kontaktu, Outlook si to pamatuje v sobe...
Nevim co presne myslis. V mobilu Outlook neni a v pocitaci ho vubec nepouzivam. Navic dnes se objevil dalsi problem. Krome fotek se nezobrazuje u nekterych kontaktu ani jmeno. Kdyz od teto osoby prijde sms, tak v nahledu je jen cislo a pri otevreni se teprve objevi fotka i jmeno.
Esliva nepouzivas Outlook, tak sis asi z predchoziho firmware udelal zalohu a po upgrade jsi tam sve kontakty vratil - zde by mohla byt podstata Tvych problemu s obrazky ke kontaktum, mizejicim prijmenim u jmen apod. - nekde se to tu psalo...
Ja pouzivam Outlook uz nejakou dobu - ne ze bych byl jeho milcem, ale je to nutnost - kazda krabicka (PDA,mobil) co jsem mel s nim umi delat synchronizaci a jelikoz mam agendu komplet v elektronicke podobe, musim se tomu nejak podridit. Ja tedy zalohu sveho P990 nedelal, po novem firmware jsem do mobilu nacisto nasypal kontakty, kalendar, ukoly, poznamky a bezi mi to bez jakychkoli problemu. Obrazky u kontaktu totiz resi sam Outlook - v Outlooku si ke kontaktu pridas fotku (odkazes na soubor na disku), Outlook si z ni udela pomerne miniaturni nahled do sve vnitrni databaze a pokud si to pak sesynchronizujes s P990, tak se tam jen tyto male nahledy prenesou a nemusis to delat v P990... - tedy toto jsem mel na mysli  Cool
Ja delal zalohu na kartu. Vubec jsem nepouzil zalohu z compu! Jinak zalohuji v PC Suite do ntb. Neni pravda, ze se nezobrazuje prijmeni - zobrazuje se jen cislo a telefon logicky chce neznameho ulozit do seznamu i kdyz tam uz je. Pritom otevru -li sms od takoveho kontaktu, pak zobrazi cele jmeno i foto!!!
uložena
bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #154 v: 08. Leden 2007, 16:36 »

Vsak Pcko si pri zaloze kontaktu na MS taky udela zalohu i s tema fotkama. A po prirazeni fotky ke kontaktu uz neni potreba nechavat dal fotku v telefonu - je to jaksi soucasti toho kontaktu, asi jako ten nahled v outlooku.  Ale je pravda ze po obnoveni ze zalohy byla jedna fotka nevim proc skareda (jakoby hodne moc zkomprimovana), tak sem ju priradil znova a dobry!
Ja sem po update FW obnovil kontakty z MS a zatim zadnej problem - jen sem znovu musel priradit asobni vyzvaneni.
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #155 v: 08. Leden 2007, 17:44 »

Je to mozne, ale ne vsichni maji PC, prip. digital, z ktereho to do PC poslou, spis si myslim, ze vetsina si udela fotku mobilem v pleneru a hned priradi ke kontaktu, coz je de facto jednodussi, nez myslet na to, ze vecer musimfoto hodit do PC, upravit .. A proc by foto v mobu nekdo upravoval? Proste foto rovnou priradi ke kontaktu a smytec! Ani prejmenovavat nemusi (to ovsem zalezi na mnozstvi fotek a vetsinou ty lidi zna a vi, kdo jsou).Co muze byt jednodussiho?!? Beres to moc vedecky.
Mas samosebou pravdu a ja Te nepresvedcuji, pro mne je proste dulezitejsi mit zalohu svych dat v beznych formatech na PC, nez jako soubor do mobilu (navic treba jen na karte) - zvlaste, kdyz by mi ho ukradli tak budu litovat prave dat, kdybych je nemel zalohovane tak, abych je hned mohl nekam "nasypat". A kdyz uz mam povedene fotky ktere prirazuji ke kontaktum, take je chci mit zalohovane, pojmenovane a ulozene v jednom adresari - proto to delam na PC abych to mel vse v jednotnem stylu a samosebou chapu uzivatele, kteri si to tam pridaji rovnou v P a fotky si pak tridi jinak. Oboji je spravne, jeste ze mame ty moznosti a nemusi to byt veda  Mrknutí
uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #156 v: 08. Leden 2007, 17:50 »

Vsak Pcko si pri zaloze kontaktu na MS taky udela zalohu i s tema fotkama. A po prirazeni fotky ke kontaktu uz neni potreba nechavat dal fotku v telefonu - je to jaksi soucasti toho kontaktu, asi jako ten nahled v outlooku.  Ale je pravda ze po obnoveni ze zalohy byla jedna fotka nevim proc skareda (jakoby hodne moc zkomprimovana), tak sem ju priradil znova a dobry!
Ja sem po update FW obnovil kontakty z MS a zatim zadnej problem - jen sem znovu musel priradit asobni vyzvaneni.
To ja vim a je to fajn, ze to takto funguje a fotka je ulozena ve forme nahledu primo u kontaktu. Zalohu jsem nedelal protoze tu nekde probehlo, ze to muze prinaset nejake problemy a protoze jsem tento novy FW povazoval za "zasadnejsi", rozhodl jsem udelat update nacisto. Priste (bude-li tedy jeste nejaky novy FW) to zase na doporuceni spokojenych "zaloharu" zkusim dle jejich vzoru, bude to jiste jednodussi, jak pises...
uložena
bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #157 v: 08. Leden 2007, 17:58 »

to trepka: Problemy se vyskytovaly pri obnoveni zalohy vcetne nastaveni, programu atd. U obnoveni zalohy kontaktu myslim ne. Zalozni soubor lze z karty zkopirovat do PC (je ve slozce other) a mas tak zalohu i v PC pro pripad ztraty telefonu. Synchronizace s Outlookem je dobra (taky ji delam) jen je problem v tom, ze Outlook nezna vic mobilnich cisel - takze pokud mas u kontaktu vic mobilu, tak je outlook ignoruje.
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #158 v: 08. Leden 2007, 20:26 »

@ Trepka: Zde
.. Proste foto rovnou priradi ke kontaktu a smytec! Ani prejmenovavat nemusi (to ovsem zalezi na mnozstvi fotek a vetsinou ty lidi zna a vi, kdo jsou)....
jsem hovoril obecne, jak to vidim v okoli a sam jsem mival (kdyz zacly fotaky, s T610) obcas nutkani udelat fotku, priradit jmeno. Ale prave, ze vetsinou ty lidi znam a vim, kdo jsou, anebo nemam zapotrebi si delat fotky kratkodobych kontaktu (prip. neni vhodne rici cloveku (at uz novy obchodni partner (to uz vubec), n. navsteva manzelcinych znamych), zda si jej mohu vyfotit), nemam zadne fotky u kontaktu. Nemam to proste zapotrebi. (I kdyz se priznam, ze bych mozna mel, protoze nemam asociativni pamet, ale obavam se, ze pak bych mel jeste vetsi zmatek ..)
 (Fotek mam hodne, ale to jsou vetsinou pracovni a rodinne momentky a take dokumenty ze vzniku velkych staveb. A to se zalohou mobu nema co delat, mam je na MSPD.)
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Karel Kristof
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #159 v: 09. Leden 2007, 09:30 »

@ Trepka: Zde
.. Proste foto rovnou priradi ke kontaktu a smytec! Ani prejmenovavat nemusi (to ovsem zalezi na mnozstvi fotek a vetsinou ty lidi zna a vi, kdo jsou)....
jsem hovoril obecne, jak to vidim v okoli a sam jsem mival (kdyz zacly fotaky, s T610) obcas nutkani udelat fotku, priradit jmeno. Ale prave, ze vetsinou ty lidi znam a vim, kdo jsou, anebo nemam zapotrebi si delat fotky kratkodobych kontaktu (prip. neni vhodne rici cloveku (at uz novy obchodni partner (to uz vubec), n. navsteva manzelcinych znamych), zda si jej mohu vyfotit), nemam zadne fotky u kontaktu. Nemam to proste zapotrebi. (I kdyz se priznam, ze bych mozna mel, protoze nemam asociativni pamet, ale obavam se, ze pak bych mel jeste vetsi zmatek ..)
 (Fotek mam hodne, ale to jsou vetsinou pracovni a rodinne momentky a take dokumenty ze vzniku velkych staveb. A to se zalohou mobu nema co delat, mam je na MSPD.)
No dobra, asi bych se bez fotky obesel take, ale nemam ani jmeno a pamatovat si vsechna cisla nemohu. Navic mi to nabizi porad ulozeni noveho cisla - coz jde samozrejme vypnout, ale nene tech kompromisu uz hodne za ty penize!  Angry
uložena
ghostik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #160 v: 09. Leden 2007, 09:42 »

Tak jsem tez nelenil a provedl zmenu FW. Provedl jsem zalohu P990 kde jsem odskrtl aby zalohoval vse vcetne karty. Nahral jsem New FW a pote jsem provedl obnovu ze zalohy. Vysledek ? Vse stejne jako pred provedeni zmeny FW. Fota u kontaktu vporadku,veskere nastaveni WiFi,GPRS atd. zpet na svem miste. Jen jsem musel znova aktivovat(instalovat) z karty TomTom. I dve aplikace ( Opera a AgileMessenger ) co byly nahrany jsou plne funkcni. Takze velka spokojenost. Zrichleni a stabilita je trochu znat ale zatim to mam par hodin po zmene FW tak nemohu plne posoudit.
PS: jednu zavadu to mnelo. Rano jsem vstal o hodinu dele  Undecided. Nevsiml jsem si ze se mi nastavil cas na Londyn a tim o hodinu zpet Tongue ale to uz byla spise ma chyba ze jsem to nezkotroloval.
uložena

P990i 06W45
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #161 v: 09. Leden 2007, 09:48 »

No dobra, asi bych se bez fotky obesel take, ale nemam ani jmeno a pamatovat si vsechna cisla nemohu. Navic mi to nabizi porad ulozeni noveho cisla - coz jde samozrejme vypnout, ale nene tech kompromisu uz hodne za ty penize!  Angry
It is not a bug, it is a feature!  Cheesy
Jeste ze jsem lama a neuvedomuji si jake je to hrozne zarizeni, ja jsem z Pecka neustale nadsenej, ulozeni noveho cisla jsem si vypnul, fotky mam u kontaktu tam kde chci a nemam tam kde nechci a kdyz to vyrobci ve FW nekdy mysleli trochu jinak nez je muj genialni a jedinej nazor, tak jim hned nenadavam a snazim se to uchopit jinak, zvyknout si atd. A taky jsem rad za tohle forum, kde uz jste mi mnohokrat poradili, diky!
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #162 v: 09. Leden 2007, 10:10 »

@ Karel Kristof: Jake delas fotky k novemu kontaktu, kdyz dotycneho nevidis? Treba vyfotis parez (pravitko, sousedova psa etc.) a vis, ze tenhle parez (..) je clovek, co dela to a to?
uložena

Karel Kristof
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #163 v: 09. Leden 2007, 16:59 »

@ Karel Kristof: Jake delas fotky k novemu kontaktu, kdyz dotycneho nevidis? Treba vyfotis parez (pravitko, sousedova psa etc.) a vis, ze tenhle parez (..) je clovek, co dela to a to?
Tak tedy aÂť ten mobil ukazuje aspon jmena! Prosim ctene forum a zkusene mobilmanisty o radu. Co tedy udelat? Master reset a postupne vkladani kontaktu rucne po jednom??? A rusni nastaveni vseho dalsiho?
uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #164 v: 09. Leden 2007, 17:07 »

a mas u cisel i mezinarodni predvolbu nebo naopak nemas tam nejake znaky navic, ze by to neumel mobil priradit k existujicimu? a kolika cisel se to tyka? Kazdeho druheho nebo ojedinely vyskyt? Vzdy Ti sami se opakuji nebo nahodile jednou ano, podruhe ne?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro P990i !! R9EA001
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.