SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro P990i !! R9EA001
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Novy FW pro P990i !! R9EA001  (Zobrazeno 114694 x)
proton
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #135 v: 06. Leden 2007, 13:18 »

Pro majitele hodinek MBW-100 a P990 - S novym FW pracuji i SMS
uložena
Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #136 v: 06. Leden 2007, 14:40 »

Novy fw take divne radi sms,pri restartu teleofnu vzdy sms ulozenym na SIMce priradi novej cas(restartu) takze jsou pri razeni podle data vzdy na prednich pozicich...Podobny problem nemam sam(viz esato.com) JE to bug nebo se to da nejak resit?
uložena

X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
bicek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #137 v: 06. Leden 2007, 15:48 »

to Vojtan: restartem myslis Master Reset a nebo jen vypnuti a zapnuti telefonu?Ja sem z timhle nikdy problem nemel - mam 2 SMS na SIMce uz par let stary a vzdycky byly na poslednim miste. I datum je u nich spravne.
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #138 v: 06. Leden 2007, 15:54 »

ja mam tiez tri sms na simke a ziadny problem
ako vidim tak aj novy FW nas so svojimy problemamy rozdeli
uložena

trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #139 v: 06. Leden 2007, 22:30 »

Fotky u kontaktu jsou rozmazane a nekdy se dokonce nezobrazi! Telefon se mi zda stale stejne pomaly.
Jestli se Ti ty fotky nenacitaji jen z nahledu, ktere ma Outlook u kontaktu - ja to tak mam a nakonec mi to i vyhovuje, nemusim neustale linkovat obrazek ke kontaktu, Outlook si to pamatuje v sobe...
uložena
Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #140 v: 07. Leden 2007, 13:05 »

Taky se mi zda ze s novym fw  je prijemne,ze se napriklad pri prekliknuti z rozectene sms do kalendare a zpet vrati obrazovka do rozectene sms,mam pocit ze drive se vratilo obecne do sms(?). Podobnou situaci pozoruji  i u nastaveni telefonu-pri navratu pres Task managera se vrati na obrazovku posledniho nastavovani,coz je prijemne.
Je to sice detail ale taky uz konecne telefon "stiha" pri psani sms ci vyhledavani kontaktu v pravo nahore spravne vykreslovat pismenka. Drive pri napsani treba 3 pismen po sobe to nestihal vykreslit a pismenka se kryli apod... Mrknutí
God bless new firmware! ;)But looking forward to next one! Roll Eyes
« Poslední úprava: 07. Leden 2007, 13:07 od Vojtan » uložena

X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #141 v: 07. Leden 2007, 14:30 »

oprava ve FW:
korektni komunikace s parrotem - diky nove verzi BT
opraveno osobni vyzvaneni
uložena
Karel Kristof
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #142 v: 07. Leden 2007, 15:59 »

Fotky u kontaktu jsou rozmazane a nekdy se dokonce nezobrazi! Telefon se mi zda stale stejne pomaly.
Jestli se Ti ty fotky nenacitaji jen z nahledu, ktere ma Outlook u kontaktu - ja to tak mam a nakonec mi to i vyhovuje, nemusim neustale linkovat obrazek ke kontaktu, Outlook si to pamatuje v sobe...
Nevim co presne myslis. V mobilu Outlook neni a v pocitaci ho vubec nepouzivam. Navic dnes se objevil dalsi problem. Krome fotek se nezobrazuje u nekterych kontaktu ani jmeno. Kdyz od teto osoby prijde sms, tak v nahledu je jen cislo a pri otevreni se teprve objevi fotka i jmeno. ZaplaÂťpanbuh, ze se aspon da sms otevrit. S minulym fw pri stejnem problemu to neslo! Dale pri browseni na webu pripojen pres wifi se nekolikrat objevila znama hlaska Kern Exec a prohlizec se zavrel. Dalsi problem jsem zaznamenal pri psani sms do ktere mi vleze napr. prichozi hovor - tato zprava se ztrati bez nahrady - uz 2x!!!  Takze s novym fw vydrzela stabilita mobilu jen 4 dny. Po trech mesicich potizi uz jsem na konci sil a vazne uvazuji, ze od tohoto typu odejdu ac jsem milovnikem SE uz mnoho let!   Angry Lips sealed
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #143 v: 07. Leden 2007, 17:15 »

(Nebylo by vhodne zalozit na toto tema samostatny thread?)
Hned bych to zkusil, protoze tohle mne eminentne zajima, ale mam P990 v servisu a resim vraceni, tak bohuzel .. Ale chystam se do budoucna opet P990 poridit (za 7000 se muze i restartovat, ze?), tak snad to do 3 - 4 tydnu zvladnu.

Tys to nahraval ve flightu?
« Poslední úprava: 07. Leden 2007, 17:51 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #144 v: 07. Leden 2007, 19:30 »

(Nebylo by vhodne zalozit na toto tema samostatny thread?)
Hned bych to zkusil, protoze tohle mne eminentne zajima, ale mam P990 v servisu a resim vraceni, tak bohuzel .. Ale chystam se do budoucna opet P990 poridit (za 7000 se muze i restartovat, ze?), tak snad to do 3 - 4 tydnu zvladnu.

Tys to nahraval ve flightu?

znova poridit? takze vraceni je jen tah na ziskani penez? hmm
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #145 v: 07. Leden 2007, 20:17 »

Zbytecne do mne ryjes, Filipe, jsi dost ineligentni, abys pochopil, oc mi jde, navic jsem to v tom samem prispevku napsal: Za 7000,- se muze takovy mob restartovat i casteji, budu s tim pocitat.
Napr. pousta lidi by za takovy mob nedala 35000,-, i kdyby super fungoval a byl pozlacen, tak stejne vetsina z nas neakceptuje jho chybovost prave proto, ze stal cca  18000,-. Tohle sem spousta lidi napsalo, tak nedelej, ze o tom nevis. Filipe, Filipe ..
 Angry
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #146 v: 07. Leden 2007, 20:28 »

Zbytecne do mne ryjes, Filipe, jsi dost ineligentni, abys pochopil, oc mi jde, navic jsem to v tom samem prispevku napsal: Za 7000,- se muze takovy mob restartovat i casteji, budu s tim pocitat.
Napr. pousta lidi by za takovy mob nedala 35000,-, i kdyby super fungoval a byl pozlacen, tak stejne vetsina z nas neakceptuje jho chybovost prave proto, ze stal cca  18000,-. Tohle sem spousta lidi napsalo, tak nedelej, ze o tom nevis. Filipe, Filipe ..
 Angry
A ty myslis ze ho koupis za 7000,-?   Grin
uložena

W960i,i8510-32GB
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #147 v: 07. Leden 2007, 20:36 »

Nevim co presne myslis. V mobilu Outlook neni a v pocitaci ho vubec nepouzivam. Navic dnes se objevil dalsi problem. Krome fotek se nezobrazuje u nekterych kontaktu ani jmeno. Kdyz od teto osoby prijde sms, tak v nahledu je jen cislo a pri otevreni se teprve objevi fotka i jmeno.
Esliva nepouzivas Outlook, tak sis asi z predchoziho firmware udelal zalohu a po upgrade jsi tam sve kontakty vratil - zde by mohla byt podstata Tvych problemu s obrazky ke kontaktum, mizejicim prijmenim u jmen apod. - nekde se to tu psalo...
Ja pouzivam Outlook uz nejakou dobu - ne ze bych byl jeho milcem, ale je to nutnost - kazda krabicka (PDA,mobil) co jsem mel s nim umi delat synchronizaci a jelikoz mam agendu komplet v elektronicke podobe, musim se tomu nejak podridit. Ja tedy zalohu sveho P990 nedelal, po novem firmware jsem do mobilu nacisto nasypal kontakty, kalendar, ukoly, poznamky a bezi mi to bez jakychkoli problemu. Obrazky u kontaktu totiz resi sam Outlook - v Outlooku si ke kontaktu pridas fotku (odkazes na soubor na disku), Outlook si z ni udela pomerne miniaturni nahled do sve vnitrni databaze a pokud si to pak sesynchronizujes s P990, tak se tam jen tyto male nahledy prenesou a nemusis to delat v P990... - tedy toto jsem mel na mysli  Cool
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #148 v: 07. Leden 2007, 20:42 »

@ Herbik: Si pis! Uz ted byly pripady za 8000! Drazsi uz nebude, jen levnejsi. A za 7000 ho mohu pouzivat jako hracku,ci spis jako doplnkovy: na foceni, vizitky, modem ap. a nebudu se vztekat, ze obcas spadne, protoze pri mensi frekvenci pouzivani spadne minkrat, ze ..?

Trepka napsal: ".. v Outlooku si ke kontaktu pridas fotku .."

Co ja vim, tak hodne lidi si foto pridava v P, ze by to nekdo delal v Outlooku, to nevim ..
« Poslední úprava: 07. Leden 2007, 20:54 od alterego » uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #149 v: 08. Leden 2007, 03:47 »

Ok za tych par dni co mam novy FW som mal jeden KernExe. Jeden restart ked som si otvoril prezentaciu v PoverPointe o velkosti 7.6MB. Inac pohoda  Kiss
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy FW pro P990i !! R9EA001
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.