SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 12:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Moje Z710i (Twilight Black)
Strana: [1] 2 3 ... 17
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Moje Z710i (Twilight Black)  (Zobrazeno 122520 x)
VaRo
Anonym
« v: 01. Listopad 2006, 21:11 »

Jak jsem jiz v sekci o schematkach avizoval, chystal jsem se na Z710i (Twilight Black). Ted uz ji mam doma, tak se s vami mohu podelit o pocity, zkusenosti a mozna nejake dalsi zajimavosti. Upozornuji, ze me nize uvedene blaboleni nema prazadne ambice byt odbornou recenzi, budte proto shovivavi pionyri, dekuji. Tolik na uvod, autor - ja.  Tongue

Par zakladnich udaju (pro dalsi pripadne zajemce). Cena tohoto dovozoveho kousku se nyni pohybuje kolem 6500 Kc(+/- 500 Kc, no spis +...) i tak ale cena, v porovnani s konkurenci, slusna, si myslim... :

Charakteristika:
Otevrete se propracovanemu stylu Z710i. Tento otviraci telefon Vam prinasi efektivni telefonovani a praci se zpravami, kvalitni fotoaparat a ruzne moznosti spojeni. To vse ve stylovem, prvotridnim provedeni.
Z710i vybaveny dvoumegapixelovym fotoaparatem Vam umozni zachytit okamzik. Nezalezi na tom, kde jste. Kdyz se chcete dostat blize, pouzijte digitalni zoom.
Diky technologii Bluetooth™ lze snadno synchronizovat kalendar a kontakty mezi PC a telefonem. Zustante v kontaktu s prateli a kolegy prostrednictvim multimedialnich zprav nebo emailu.
S telefonem Z710i neni Internet nikdy daleko. SpusÂťte Internetovy prohlizec v telefonu a seznamte se s nejnovejsimi udalostmi a sportovnimi vysledky.
Vzruseni nebo relaxace? Z710i poskytuje kvalitni zabavu bez ohledu na to, cemu davate prednost. Zahrajte si trojrozmernou hru. Poslouchejte vasi oblibenou hudbu.

Strucny popis
Elegantni, propracovany telefon s aktivnim TFT displejem o 262 tisici barvach. Vestavene stereo FM Radio s RDS a MP3 prehravac, integrovany 2 Mpix fotoaparat, Bluetooth, IrDA, vnitrni pameÂť 10 MB+ Memory Stick Micro™ (M2™) a pameÂť na 1000 kontaktu.

Parametry
Barevny displej:     Ano
Bluetooth:    Ano
Budik:    Ano
Datum:    Ano
Doba hovoru (az hodin):    10
GSM pasma (MHz):    850/900/1800/1900
Hlasite HF:    Ano
Hlasove ovladani:    Ano
Hlasove vytaceni:    Ano
Hloubka (mm):    24,5
Hmotnost (gramu):    101
Hodiny:    Ano
Hry:    Ano
Infracerveny port:    Ano
Integrovane FM radio:    Ano
Integrovany digitalni fotoaparat:    Ano
Integrovany digitalni fotoaparat (rozliseni v pix):    1600x1200
Integrovany email klient:    Ano
Integrovany MP3 prehravac:    Ano
Interni pameÂť (MB):    10
Interni pameÂť na SMS:    Ano
Kalendar:    Ano
Kalkulacka:    Ano
Kontakty - vic udaju k jednomu jmenu:    Ano
Nahravani videosekvenci:    Ano
Operacni system:    Ne
Pocet barev zobrazenych na displeji:    262144
Podpora dlouhych SMS zprav:    Ano
Podpora EDGE:    Ano
Podpora GPRS:    Ano
Podpora HSCSD:    Ano
Podpora Java aplikaci:    Ano
Podpora multimedialnich zprav MMS:    Ano
Podpora Push To Talk:    Ne
Podpora WCDMA:    Ne
Pohotovostni doba (az hodin):    350
Polyfonni vyzvaneni (pocet hlasu):    64
Prediktivni vkladani textu:    Ano
Pripraven pro venkovni pouziti:    Ne
Rozliseni displeje (pix):    176 x 220
Slot pro pameÂťovou kartu (format karty):    Memory Stick Micro™ (M2™)
Smartphone:    Ne
Synchronizace s PC:    Ano
Širka (mm):    48
Telefon typu "Vecko":    Ano
Telefonni seznam v pameti telefonu - pocet cisel:    2500
Telefonni seznam v pameti telefonu - pocet jmen:    1000
Typ baterie:    Li-Pol
Typ displeje:    TFT
Ukoly:    Ano
Uzivatelske profily:    Ano
Vymenne kryty:    Ne
Vyska (mm):    88
WAPovy prohlizec:    Ano
Zaznam hlasu:    Ano
Zoom (kolikanasobny):    2,5

Obsah baleni
Mobilni telefon(firm R1EF001), pameÂťova karta (Sony M2 64MB), baterie (BST-37 900mAh), siÂť.nabijecka (CST-60), obyc.HF-sluchatka (REF 501/62/2 R1A), uzivatelska prirucka, datovy kabel, CD s PC suite a zarucni list.

A uz je doma, holka jedna!  Mrknutí

Co me osobne nejvice prekvapilo? Baleni ma uplne jiny tvar i barvu, nez na jake je dlouholety uzivatel teto znacky zvykly. Viz foto (vsechny snimky jsem poridil ted K800-kou za ne zcela idealnich svetelnych podminek a navic jsem u toho zral, omluvte pripadne drobky od vecere...).  Huh

Baleni
vsimnete si, jak jsem si napadite pomohl podperkou - razitkem...

Po vybaleni a dukladnem prozkoumani me dale prekvapilo, jak moc je ta moje cerna Z710-ka cerna   Shocked;D Povrch ma prijemne matny = neklouze a da se tahat za ucho (antenu), dobre pri vytahovani z kapes apod. Ma "nejmilejsi" ho po kratkem pomazleni se okomentovala slovy: "Jeee to je ale drobecek" (mluvime tu stale o Sony Ericssonu Z710i - pro miramaxe a ostatni vicesmyslniky  Angry). Jako drobecek ji pripada nejspis proto, ze ma jiz potreti stejny mobil a to Sony Ericssona Z600 - taky fesak, ale uz postarsi...

Zatim nejak nemam poradnej grif na vyndavani a zandavani krytu baterie, taky takovy nejaky americky, ale mozna mam nesikovny pazoury  Grin. To zacvakavani a vycvakavani krytu ale nic moc, navic, kdyz pameÂťova karta je schovana pod krytem.  Angry

Tak jako u kazdeho noveho mobilku jsem zacal obvyklou procedurou - pri vypnutem stavu nabit baterii, potom nahrat vsechny potrebne ovladace. Kontakty jsem do Z710-ky dostal pres MPE ze zalohy vytvorene z K800-ky (viz obrazek)

S MyPhoneExplorerem nema Z710-ka zadny problem - viz dalsi obrazky

Kdyz uz tam mam kontakty, pridam jeste schematka z jinych mobilu s rozlisenim 176x220 (a ze jich doma mam!  Grin)
Na ukazku displej se schematkem z nizsiho modelu

Pak jsem (jen pro jistotu) tez vyzkousel webovou aktualizacni sluzbu, ktera mi oznamila, ze mam v Z-ku skutecne nejnovejsi firmware...

Par dalsich neutridenych postrehu meho mozku:

- mile me prekvapil vnejsi displej (citelnost a kontrast), trochu nemile me prekvapil vnitrni displej (jsem hold uz zmlsanej kvalitou z K800i, ale neni spatnej...)
- je tu opet zmena na levem boku jsou tlacitka +/- a foÂťaku, ktery ma 2 MPX a kvalita je solidni...
- 4 ovladaci tlacitka na vrchnim krytu pro obsluhu prehravani mp3 chodej paradne,
- horsi uz to je se 4-mi kulatymi funkcnimi tlacitky do krize na klavesnici (pripojeni k netu - tam to cenim, ale u zbyvajicich 3   tj. menu fci, zpravy a vypinani/zapinani se na jejich stisk musim psychicky pripravit i fyzicky soustredit  Cry snad se to casem obeha...
- klavesnice je krasne "indigo" osvetlena neco jako u K610i... proste parada! Rovnomerne a dostatecne silne,

- slusne chodi i EDGE, ktery je indikovan nad klinkem signalu,
- u datovych prenosu vse korektni a rychle,
- mp3 prehravani pohodlne a kvalitou srovnatelne s mou K800i (srovnavam vsak v obou pripadech pri pouziti lepsich sluchatek - KOSS Porta pro...)

prave mi hraje Amanda svou nyni popularni pisen z nejmenovane TV reklamy...  Mrknutí

Vic mi zatim nenapada, prijdu-li na neco relevantniho, doplnim...
Zeptate-li se na neco smysluplneho a budu-li schopen na to odpovedet, rad "fsem" odpovim...
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #1 v: 01. Listopad 2006, 21:20 »

hezky, drobecku, jen tak mirne OT, za kolik mate W710 ? Syn po ni silha, myslim po te 710tce
« Poslední úprava: 01. Listopad 2006, 21:22 od peterss » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #2 v: 01. Listopad 2006, 21:28 »

PeÂťo, W710i na Kladne jeste nejsou (Z710i je tu uz relativne dost = zacina cenova konkurence), W710i se uz ofiko prodavaj za cenu kolem 9400 Kc - viz:
http://www.sonyericsson-shop.cz/sony-ericsson-w710i-performance-graphite+dp46747/

Krom jineho "dizajnu" a lepsi vybavy:
Mobilni telefon, baterie, siÂť.nabijecka, stereofonni headset HPM-65, propojovaci USB kabel, disk CD-ROM se software a navody, pameÂťova karta Memory Stick Micro™ 512MB, aktivni uchyt IAC-60, uzivatelska prirucka, zarucni list,

mi prijde tento cenovy rozdil znacny. Filip rikal, ze firmy jsou kompatibilni = mozna lepsi poridit Z710-ku+lepsi kartu+sluchatka a nechat ji flashnout na W710-ku...  Mrknutí
uložena
HenryPotter2
Uzivatel
Telefon: Nokia N95 8 GB,Sony Ericsson W960i,Sony Ericsson K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Listopad 2006, 21:33 »

Kde si ho na Kladne prosimte koupil?

Nikde jsem se nedocetl o AF ma nebo ne.

A taky o Z710i jsem vubec neslyŠel akorad od W710i. Je totozna akorad, ze ma sportovni fukce ze jo?
« Poslední úprava: 01. Listopad 2006, 21:36 od HenryPotter2 » uložena

Nokia N95 8 GB, BT reproduktory MD-5W, Transmitter FM CA-300
VaRo
Anonym
« Odpověď #4 v: 01. Listopad 2006, 21:36 »

Maj ho napr. v Ait Solution (TGM) nebo Mobilandu (TGM)... a mozna i jinde...  Mrknutí

Pisu, ze se nesnazim o recenzi... precti si recenzi od Oldy Mladku - http://semania.cz/content/view/2030/2/, tam najdes odpovedi na sve dotazy...  Mrknutí
« Poslední úprava: 01. Listopad 2006, 21:39 od VaRo » uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #5 v: 01. Listopad 2006, 21:47 »

Pekny veru pekny,ted jen ho neukazovat moji pritelkyni Grin
« Poslední úprava: 01. Listopad 2006, 21:49 od 3m3 » uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #6 v: 01. Listopad 2006, 21:59 »

VaRo: No moc pekne sis zad udelal radost Grin Grin

A tu Z610 co byla srazu jak se ti moc libila ta nebude? Ani dovozova ....
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #7 v: 01. Listopad 2006, 22:00 »

Opravuji info k obrazku o web aktualizaci - info znamena, ze jeste zadna neexistuje, dik Filipe..., jsi sikovny a "fsimavy" pionyr, furt to rikam!  Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #8 v: 01. Listopad 2006, 22:01 »

VaRo: No moc pekne sis zad udelal radost Grin Grin
A tu Z610 co byla srazu jak se ti moc libila ta nebude? Ani dovozova ....

Ale bude, to vis, ze bude! Bude pro mou Ivetku... (k Vanocum)...  Mrknutí
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #9 v: 01. Listopad 2006, 22:03 »

VaRo: Tak pssssssssssssssssssst modli se aby necetla foru.. Grin Grin
Prece ji ho prinese jezisek.. A nekaz pionyry Grin Grin.. A kolik bude stat?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #10 v: 01. Listopad 2006, 22:08 »

Hele, Ty jeden pionyre  Grin Psal jsem smysluplne dotazy!...   Zbytek Ti vysvetlim pri nejakem pristim srazu, ci setkani - dostanes tam ode mne zdarma rychlokurz sikanovani...
uložena
Farley
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 01. Listopad 2006, 22:10 »

Mazel, ta Z710. Smajlík Skvelej clanek, VaRo. Smajlík Lepsi jak nejaka recenze.  Mrknutí
uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #12 v: 01. Listopad 2006, 22:12 »

VaRo: Dobre promin.. Tak na ten rychlokurz se tesim. Grin

Jinak clanek je fajn moc se ti povedl...
A kdyz si ho das do kapsy nosi se ti dobre? Neni moc cejtit?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #13 v: 01. Listopad 2006, 22:16 »

Dik za pochvalu lichometnici! No aÂť k nemu cucham jak cucham, nic necejtim...  Grin Z profilu je Z-ko stejne "tlusty" jako K800i v miste s krytkou foÂťaku = to de ne?...  Mrknutí
uložena
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 02. Listopad 2006, 01:02 »

2Varo: Dlho som sa nenasmial pri citani takehoto clanku  Grin tvoj styl je uplne skveli!  Kiss
Mas ju doma iba par hodin tak je skoro na otazky ako kvalita spracovania,baterka ale predsa ti ich polozim. Nevrzga? Horna cast sa nevychyluje?
K tej krabicke ja som ju prvy krat videl u Z550i ta ma tiez podobnu a podla mna vyzera dobre.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 17
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Moje Z710i (Twilight Black)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.