SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Duben 2025, 13:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Moje Z710i (Twilight Black)
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 17
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Moje Z710i (Twilight Black)  (Zobrazeno 123422 x)
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #30 v: 02. Listopad 2006, 21:33 »

No ja nechci Z-610 pro svoji mladou .. Ale pro sebe .. Moc se mi libi a ta barva modra je uzasna...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #31 v: 02. Listopad 2006, 21:36 »

No ja nechci Z-610 pro svoji mladou .. Ale pro sebe .. Moc se mi libi a ta barva modra je uzasna...

Mas recht, Martine, ale hele ty barvo, uz se nemuzu koukat na tvy oblibeny slovo uzasna, zkus na klavesnici objevit u s carkou, dik. Vypada takhle nejak u Mej ohled na me sediny...  Cry

Ted koukam  Shocked Ty mas mladou? A kolik ji je, kdyz Tobe je, nepletu-li se 13?... Sodoma Gomora! Kam ten svet speje, rychle si koupit jeste nejakyho Sony Ericssona, konec sveta se blizi...
« Poslední úprava: 02. Listopad 2006, 21:39 od VaRo » uložena
peckovice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 02. Listopad 2006, 22:12 »

A ze o tom sam VaRo nic nevi?  Huh Undecided Grin Jsi trochu vedle to je, spis teprve bude (jeste neni skladem) tyrkysova Z610-ka, kterou bych chtel k Vanocum pro tu svou... lip cti...

Btw. uz je tu nekdo, kdo je tez majitelem Z710i nebo W710i?  Sad
Dneska jsem koupil odpoledne W710, teprve ted jsem prijel domu, takze je porad zabalena, ale i tak vypada namkozne  Roll Eyes
uložena

SE W710i + 1GB M2
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 02. Listopad 2006, 23:07 »

No tak to se tesime, az nas seznamis se svymi dojmy, nejlepe s obdobnym nasazenim a peclivosti, jako VaRo u sve Z710i  Cheesy
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #34 v: 03. Listopad 2006, 07:27 »

VaRo : Jelikoz zadnou nemam tak jsem napsal , ze ne pro mladou ...  Grin Grin
Promin za to uzasnaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Takhle se to libi vic uzasnaaaa budu si davat pozor.. Mrknutí

uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #35 v: 03. Listopad 2006, 08:16 »

2 peckovice. No super! Poinformuj zatim alespon v kratkosti. Jakou barevnou variantu mas? Jde o dovoz nebo CZ-ko? Jestli to neni tajny alespon orientacne, co jsi dal? Co bankovni zpravy? Pouzivas? Pokud ano, ukazujou se ti na vnejsim displeji? Jakou verzi firmu mas nahranou? Jaka schematka jsou jako default nahrana ve W-cko (stacej nazvy, nebo, pokud by´s byl tak laskav, posli mi je na [email protected] ... predem dik  Mrknutí. Zkousel jsi upravit nejake schematko pro W-cko? Chystas se sem pridat nejake foto? Na praci s founem doporucuji jednoznacne MPE-pokud ho uz nepouzivas... Smajlík To by snad pro zacatek stacilo.  Undecided Grin
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #36 v: 03. Listopad 2006, 08:24 »

Trochu OT, nova beta verze Opery mini pro Sony Ericssony ke stazeni, zde:
http://www.opera.com/products/mobile/operamini/phones/?man=sonyericsson#models
uložena
peckovice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 03. Listopad 2006, 08:36 »

Je to Ofiko CZ, dal jsem 8,7 coz je momentalne hodne slusna cena a barevna varianta je Performance Graphite. Myslim si ze s jinou barvou budeme mit asi utrum. Schematka jsem jeste nepredelaval, ale koukal jsem na prednastavene a jsem z toho vyplesklej..... prednastavene je samozrejme Walkman, coz je klasika v oranzove barve. Pak jsou tam ale 3 dalsi a kazde ma jinou nabidku hlvaniho menu. a jine barevne provedeni samozrejme.
Schemata:
Active - nabidka jako kruh
Female line - matice ale s ikonama jako obrysy
Lava - nabidka je linka na spodku obrazovky a aktualni polozka je velka ikona nahore
Walkman - nic noveho
bohuzel jediny foÂťak ktery ted mam je v telefonu, takze budou brzo jen fotky krabice a obsahu. Telefon az pristi tyden
uložena

SE W710i + 1GB M2
VaRo
Anonym
« Odpověď #38 v: 03. Listopad 2006, 08:50 »

Super a verze firmu? Posli mi pls. ta schemata, prozkoumal bych jim ty flash animace hlavniho menu... u me nechodej, opsal bych si je z tech tvejch a taky prubnul...  Mrknutí
uložena
peckovice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 03. Listopad 2006, 10:11 »

tak se jdu podelit o fotky krabice a prislusenstvi dodaneho k W710 foceno W710 a bylo malo svetla

uložena

SE W710i + 1GB M2
J.Havrlant
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 v: 03. Listopad 2006, 10:48 »

Nazdar, zajimava recenze  Mrknutí. Co takhle hodit tady par fotek, aÂť mame predstavu jak ten phone foti? Podle Mobilit nic moc, tak bych chtel mit predstavu, dikec  Mrknutí
uložena

<<< R600i, T68i, T610i, D750i, K700i, W800i, K800i, P990i, P1i >>>
http://sony-ericsson-cz.com/
VaRo
Anonym
« Odpověď #41 v: 03. Listopad 2006, 11:55 »

Myslis to, jak foti Z710-ka?  Mrknutí

2 peckovice, dik za schematka. Skutecne obsahuji flash animace, pracuji na jejich prezentaci... pak je sem hodim a do sekce schematek pridam navod na to, jak si ony flash animace udelat do jakehokoli schematka pro Z710i/W710i (dam sem pak odkaz). O tom, jak si je udelat pro jine modely uz psal Oldik Mladku tady: http://www.walkmanphones.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=123
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #42 v: 03. Listopad 2006, 12:39 »

Tak mam pro stavajici i budouci majitele Z710i mozna spatnou zpravu. Animovane flash menu Sony Ericsson hold implementuje pouze do novejsich "walkman" rad. Neco o tom uz psal Olda Mladek - link jsem daval vyse. Jinymi slovy flash animace nejsou soucasti firmware Z710i = neumi s nimi pracovat. W710i ano, Tesim se, ze nam sem peckovice hodi nahledy onech 3 flash animaci hlavniho menu. Neco vice o tvorbe/uprave flash animaci hlavniho menu prave sepisuji.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #43 v: 03. Listopad 2006, 13:56 »

Tak koho zajimaji flash animace hlavniho menu, muze zabloudit sem... http://forum.semania.cz/index.php/topic,9063.0.html
uložena
WotanServer.com
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #44 v: 03. Listopad 2006, 16:55 »

Do Z710i neni problem nahrat FW W710i Mrknutí
Krokomer vsak nefunguje
uložena

WotanServer.com

Zapomente na DaVinci. Pouzivejte www.WotanServer.com
Kontakt ICQ: 292-588-162
email: [email protected]
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 17
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Moje Z710i (Twilight Black)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 14 dotazů.