SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 06:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: BigBen - Sporic s hodinami a zobrazenim dosle sms.
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: BigBen - Sporic s hodinami a zobrazenim dosle sms.  (Zobrazeno 10856 x)
randim
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 11. Červenec 2005, 07:46 »

Konecne sporic ktery umi zobrazit dosle sms, a hlavne nema takovou spotrebu energie jako Netftont nebo psiloc.  Alespon zatim se mi to tak zda, jestli mate jeste nekdo nejake zkusenosti na piste sem. A je k dostani na  - stuff - .
uložena

P900@FLASH@P910i
kmozis
Anonym
« Odpověď #1 v: 11. Červenec 2005, 08:15 »

No tak nevim - ja ho nezkousel a ni nebudu, ale MartinH uz tady (i jinde) psal, ze je to stejny otesanek jako FrontView (ktery jsi pravdepodobne myslel - Netfront je webovy prohlizec)...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 11. Červenec 2005, 09:30 »

je to tak. Mne se to chova jako stejny baterkozrout s frontview. I funkcnost se mi zdala takova pochybna, jakoze se sem tam aplikace zapomnela a prestaly byt videt hodiny. Tak to to slo jeste pred vyprsenim trialu pryc.........
uložena
randim
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 11. Červenec 2005, 09:55 »

Ano mas pravdu , myslel jsem FrontView , ale mel jsem BigBena zapnuteho 2 dny a baterka vydrzela jako vzdycky... to jsou 2 dny ... Tak nevim, frontView mi baterku vybil zhruba za 1 den. No jeste to vyzkousim jednou a dam vedet.
uložena

P900@FLASH@P910i
slama6
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 11. Červenec 2005, 15:22 »

Pochopil jsem spravne, ze zmeskany hovor je indikovan zobrazenim pismene "C", resp. v pripade sms pismenem "S" a to misto puvodnich velkych hodin? Tento zpusob se mi jevi ponekud nestastnym (pro zobrazeni casu musim zmacknout nejakou klavesu a tim se mi zobrazi dole na disleji malym pismem nebo holt musim zobrazit zmeskane hovory a sms a tim se vratim k zobrazeni velkych hodin).
uložena
ZdenyT
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 11. Červenec 2005, 19:33 »

No, pravdou je ze za 14 dolaru to zadna slava neni. Ale to zalezi na uzivateli.
uložena

E-Ten M 700
miramax
Anonym
« Odpověď #6 v: 11. Červenec 2005, 20:08 »

I ja se pridam k tem co tvrdi, ze je to zrout.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #7 v: 11. Červenec 2005, 23:48 »

No, pravdou je ze za 14 dolaru to zadna slava neni. Ale to zalezi na uzivateli.
14 usd stoji cele frontview, big ben je za lidovych 9,90. Kdyby nezral, uz ho mam.
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 12. Červenec 2005, 08:13 »

Nevim cim to je,ale nejvice zere aplikace,kterou by jste chteli,jako ja analogove hodiny.Moje zkusenost s Big Benem je stejna je to Big trencher man. Cry
uložena

Conrad
kmozis
Anonym
« Odpověď #9 v: 21. Červenec 2005, 11:22 »

Na ************ je k dispozici nova verze 2.60 Psiloc ScreenSaveru (coz je mi divne, protoze i na strankach Psilocu je uvedena jako posledni verze 2.53). Tak to muzete vyzkouset, jestli uz to zere min, ja to testovat nebudu, jelikoz jsem tomuto "sporici" neprisel na chuÂť...

//prosil bych nezminovat zde stranky, ktere jsou cele prosakle warezem
« Poslední úprava: 21. Červenec 2005, 14:56 od Kapr73 » uložena
drsny
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 21. Červenec 2005, 11:24 »

Na ************** je k dispozici nova verze 2.60 Psiloc ScreenSaveru (coz je mi divne, protoze i na strankach Psilocu je uvedena jako posledni verze 2.53). Tak to muzete vyzkouset, jestli uz to zere min, ja to testovat nebudu, jelikoz jsem tomuto "sporici" neprisel na chuÂť...
to co je na ************** je verze 2.06 s kg na verzi 1.0
« Poslední úprava: 21. Červenec 2005, 14:57 od Kapr73 » uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #11 v: 21. Červenec 2005, 12:49 »

to co je na ************** je verze 2.06 s kg na verzi 1.0
...jo, tak tim se to vysvetluje, nekdo to tam pri uploadu akorat spatne nadepsal. Prislo mi to hned divne, protoze Psiloc pouziva u novejsich aplikaci ochranu CommonSecurity, kterou pokud vim jeste nikdo neprolomil...
« Poslední úprava: 21. Červenec 2005, 14:58 od Kapr73 » uložena
Lutri
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 27. Listopad 2005, 15:16 »

Tak cca 5dni testuji novou verzi BigBen 1,4 a muzu rict, ze se spotrebou je to ok. Docela se mi libi i ovladani. Jen nerozumim vsem nastavenim, ale pokud se nemylim, tak tam jde nastavit i po urcite dobe zvukova signalizece na sms,mms  Mrknutí . Jinak baterka se chova uplne stejne.  Grin
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 27. Listopad 2005, 18:03 »

len tak mimochodom zobrazit sms, stav signalu apod. vie aj psiloc SCREEN SAVER a zerie tak isto ako big ben, len sa mi zda ze Psiloc SS ma krajsie hodiny
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #14 v: 27. Listopad 2005, 18:23 »

bigbena mam uz delsi dobu a sem uplne spokojenej, to krasne odbijeni kazdou hodinu Cheesy, hezke hodiny bigben, reminder, mam namapovane zamykani na tl.internetu, a sposta dalsich moznosti  Mrknutí
« Poslední úprava: 27. Listopad 2005, 20:31 od peterss » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: BigBen - Sporic s hodinami a zobrazenim dosle sms.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.062 sekund, 16 dotazů.