SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 23:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zblbol moj milasek
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zblbol moj milasek  (Zobrazeno 7273 x)
DodoShark
Anonym
« v: 24. Prosinec 2006, 12:41 »

Ahoj all. Nevie mi niekto poradit? Ide o to, ze dnes som chces poslat nejake tie sms k Vianociam a nefungovala mi virtualna klavesnica. Tak som telefon vypol a znovu zapol, nabehla ponuka - Phone ON a ked to potvrdim nabehne animacka, mobil preblikne a vrati sa spat k ponuke Phone On, Flight mode, Power Off a takto sa to opakuje stale dookola. Akoze ze viem o servisoch ide mi skor o to ci sa to neda nejako urobit doma. Teraz su sviatky a servis ma dovolenku. Sad Dik za radu a stasne, vesele Vianoce prajem.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #1 v: 24. Prosinec 2006, 12:52 »

skus potvrdit flight mode, co to udela, muzes taky skusit servisni menu pokud pujde zadat z flipu a udelat MR
uložena
DodoShark
Anonym
« Odpověď #2 v: 24. Prosinec 2006, 14:20 »

skus potvrdit flight mode, co to udela, muzes taky skusit servisni menu pokud pujde zadat z flipu a udelat MR

Flight Mode som skusal ale vyslo to na stejno. A to dalsie co si spominal to urobit neviem. Skus mi to blizssie opisat ako to mam urobit. Jo a flip nemam, dal som ho dole. Zatial dik. Mrknutí
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #3 v: 24. Prosinec 2006, 16:11 »

daj spet flip a pak jog nahoru, hviezdicka, jog 2x dolu hviezdicka, jog dolu hviezdicka, objevi se menu o troch polozkach. potvrdis treti polozku a das ano. provede se format Ccka
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 24. Prosinec 2006, 16:33 »

este by som dodal ze tym pride o VSETKO v telefone
uložena

DodoShar
Anonym
« Odpověď #5 v: 24. Prosinec 2006, 23:33 »

este by som dodal ze tym pride o VSETKO v telefone

To ako vazne? Sakra - to bude pruser. Undecided Dik za rady. Mrknutí
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 24. Prosinec 2006, 23:51 »

Flip zpatky davat nemusis, do servis. menu se dostanes pres telefonni virtualni klavesku.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
peterss
Anonym
« Odpověď #7 v: 24. Prosinec 2006, 23:53 »

Master reset, neboli format disku uvede telefon do puvodniho nastaveni od vyrobce. Je to tady uz 1000x psane, myslel sem ze to tady aj ctes, jeste ze sou dnes ty vanoce  Smajlík
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #8 v: 24. Prosinec 2006, 23:54 »

Flip zpatky davat nemusis, do servis. menu se dostanes pres telefonni virtualni klavesku.

alterego, kdybys cetl prispevek pozorne a cely, docetl by ses, ze mu nenabehne Pcko  Roll Eyes
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 25. Prosinec 2006, 00:13 »

A jak nenabehnuti P souvisi s flipem? (Vis, ze jsem blbej..)
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
peterss
Anonym
« Odpověď #10 v: 25. Prosinec 2006, 00:20 »

pokud mu nenabehne Pcko asi tezko pouzije virtualni klavesnici, ale klasicky flip pouzit muze  Roll Eyes, resil sem takto jeden pripad u mne, kdy po nastaveni Pcka pro apps sem ji pak odinstaloval, a zapomel vratit spet nastaveni Pcka. Po restarte mi Pcko zamrzlo po animaci na modrem displeju. Vratil sem spet flip a pomoci neho spustil servisni menu a MR  Mrknutí
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 25. Prosinec 2006, 00:25 »

Dik, vidis, to mi hned nedoslo. (Blbej sned ne, ale pomalej, hm..)
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #12 v: 25. Prosinec 2006, 00:28 »

no, kazdy sme nejaky, a nikdo neni dokonaly  Mrknutí
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
OT.
« Odpověď #13 v: 25. Prosinec 2006, 00:33 »

(100 % dokonalost by mohla byt vadou, ne?)
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #14 v: 25. Prosinec 2006, 00:38 »

no, teoreticky aj jo,  Smajlík, ale to sme uz hodne daleko od daneho problemu vlakna
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zblbol moj milasek
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 14 dotazů.