SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Duben 2025, 12:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nelze prijimat MMS na M600i ?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nelze prijimat MMS na M600i ?  (Zobrazeno 3504 x)
BlackHurricane
Anonym
« v: 20. Prosinec 2006, 13:12 »

Najednou z niceho nic nemohu prijimat MMS zpravy. Nacte se hlavicka a cela zprava se nedotahne. A pak porad nacita a nacita az vyhodi chybu a nenacte se to.
Uz jsem udelal Master reset mimochodem i kvuli to mu, ze mi nefunguje odeslat poznamku na mail.

Po MR se nic nezmenilo, akorat jsem zbytecne upalil cast s timto blbim telefonem.
Po asi mesicnim pouzivani jsem prisel na tolik nedostatku a chyb, ze me mrzi koupe tohoto necustomizovaneho telefonu. Mam s nim jenom problemy !!

Priste se vyhnu znacce SonyEricsson milovymy kroky !!
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Prosinec 2006, 13:32 »

V tomto by mohlo pomoci prehrati firmwaru, bohuzel novy stale neni k dispozici. Ja pouzivam 3 mesice eMko a jsem spokojen.

Tak sÂťastnou volbu, na problemy se narazi totiz u kazde znacky, u kazdeho modelu.
uložena
BlackHurricane
Anonym
« Odpověď #2 v: 20. Prosinec 2006, 13:39 »

Ve vzteku jsem zapomel napsat ze vyuzivam pausalovych sluzeb O2. Ten s tim nechce nic mit jelikoz tyto telefony nenabizi.
Proste zacarovany kruh. Koupil jsem si pracovni nastroj, ktery ma tolik chyb, ze jsem akorat nastvany !!

Bohuzel novy firmware neni k dispozici mam R4C01 a na novy si jeste pockame. Zarazi me jedna vec, ze SE neco takoveho da do prodeje a my jako ovecky to musime testovat a stezovat si aby s tim SE neco udelalo.

Konstrukcne jsem s M600i take spokojen, ale boze ten firmware co vyvadi za veci je neskutecne !!!!
uložena
Rooca
Anonym
« Odpověď #3 v: 17. Květen 2007, 22:27 »

Mam ten samy problem. Nevite nekdo, co s tim delat?!  Lips sealed
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #4 v: 17. Květen 2007, 23:36 »

Udelat mastet reset,na cistem telefonu nastavit rucne mms(ne pomoci sms,nekdy ani to nefunguje)a melo by fungovat.Co se tyka nastaveni je tu na semanii navod,staci jen pohledat Mrknutí
uložena
we.ah
Anonym
« Odpověď #5 v: 18. Květen 2007, 01:55 »

Udelat mastet reset,na cistem telefonu nastavit rucne mms(ne pomoci sms,nekdy ani to nefunguje)a melo by fungovat.Co se tyka nastaveni je tu na semanii navod,staci jen pohledat Mrknutí

Presne tak!Mel jsem stejny problem, udelal MR, nakopal to tam rucne a vse facha jak ma.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nelze prijimat MMS na M600i ?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 15 dotazů.