SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
16. Březen 2025, 00:46
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
|
Nastaveni, pripojeni
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
EMAIL - zachovat kopie zprav na serveru
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: EMAIL - zachovat kopie zprav na serveru (Zobrazeno 15079 x)
ZbynekZ
Uzivatel
«
v:
07. Prosinec 2006, 10:20 »
Lze nekde v Nastaveni Emailu nastavit, aby postovni klient zachoval kopie zprav na serveru? Kdyz je v telefonu vymazu, tak se smazou po par minutach i na serveru, coz je dost na prd, protoze, kdyz se pak dostanu k Outlooku, tak si chci emaily stahnout do PC.
Opravdu je jedinym resenim nemazat zpravy v tel., resp. mazat je az po stazeni do PC? Je nekde nejake nastaveni, ktere jsem nenasel?
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.
Re: EMAIL - zachovat kopie zprav na serveru
«
Odpověď #1 v:
07. Prosinec 2006, 11:17 »
2ZbynekZ: Zpravy/email/dorucene/dalsi/ulozit a ve slozce si zpravy muzes mazat jak chces - na serveru zustanou.
Jestli ti jde jen o smazani nazvu zpravy ze schranky, tak ten lze smazat spolu se zpravou na serveru. Samotne smazani nazvu bez cele zpravy na serveru jaksi postrada smysl. Pri dlasim pripojeni by se ti to nacetlo zase.
Seznam zprav ve schrance nezabira moc pameti, takze je vse OK.
uložena
Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
ZbynekZ
Uzivatel
«
Odpověď #2 v:
07. Prosinec 2006, 20:18 »
Nevim, jestli si dobre rozumime. Ja nechci kazdou zpravu stahovat do telefonu, natoz ji pak ukladat. Ovsem zpravy, ktere prectu v Outlooku a pak se mi jako "nove" stahuji do tel. chci ignorovat. Kdyz je ale smazu v telefonu (a to primarne stahuji JEN zahlavi) - smazu tedy hlavicky zprav, tak se po tomto kroku smazou i na serveru! Coz v pripade, ze si nejdrive prectu email na telefonu, znamena, ze ho v telefonu musim nechat do te doby, nez ho stahnu Outlookem ze serveru. Jinak by se totiz tento email smazal ze serveru a uz by se mi tezko do Outlooku stahnul, kdyz uz by nebyl na serveru.
Nevim, proc by smazani hlavicky mejlu v telefonu postradalo smysl. Denne mi chodi desitky emailu a stejne jako je mazu v Outlooku, tak bych je chtel mazat v telefonu. V Outlooku mas moznost nastaveni mazani ze serveru (bud po stazeni klientem, nebo po smazani v klientovi, nebo po x dnech, takze tak mas moznost se dostat ke sve poste i z jinych mist nez mas svuj Outlook). Toto ovsem K800 neumoznuje.
Dam ti priklad: jses na skoleni tyden mimo kancl, nemas ntb, ctes si emaily v telefonu - po nejake dobe se ti zaplni pameÂť. Kdyz das smazat emaily, tak se ti pak smazou i na serveru = uz se k tem mejlum nikdy nedostanes. Vazne ti to pripada OK? Mne tedy fakt ne... A to stacilo jen pridat o jednu kolonku nastaveni postovniho klienta vic = zachovat kopii na serveru
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #3 v:
07. Prosinec 2006, 20:42 »
No moc to nechapu. Funguje to v mobilu prece stejne jako ve Thunderbirdu (Outlooku).
1. Spustim mail client. 2. Nactou se mi zpravy. 3. Zpravy oznacim jako prectene nebo je ulozim nebo je vymazu.
Do ted je to uplne steny s mobilem.
Kdyz neulozenou zpravu necxhces v mobilu - na serveru smazat tak ji oznacis jako precteou a priste ji budes ignorovat. Nebo si ji, stejne jak se to dela na compu, uloz do slozky a smaz ze serveru.
Musim se opakovat, ale moznost smazani hlasky o mailu se jevi jako zbytecna, neboÂť pri nesmazani ze srveru by se pri naslednem sousteni mail clienta nacetla znovu a musel bys ji opetovne mazat.
Zrejme mas namysli fukci smazat spravu ve Thunderbirdu (Outlooku). Co se stane kydz to provedes.
Smaze zprava na serveru a mail se umisti ve slozce kos.
To same muzes udelat i v mobilu, ale jsou to kroky dva.
1. ulozit zpravu do slozky kos. 2. Oznacit zpravu - k odstraneni.
Myslim, ze to co chces po "hloupym" mobilu neumi ani PC ve Firefoxu (Outlooku).
«
Poslední úprava: 07. Prosinec 2006, 23:12 od garfield001
»
uložena
Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
ZbynekZ
Uzivatel
«
Odpověď #4 v:
07. Prosinec 2006, 21:58 »
No, nechapes. Dle tve teorie by jsi v pripade smazanim zpravy v Outlooku (aÂť uz presunuti do Kose nebo tzv. "trvale odstraneni") smazal zpravu ze serveru. Resp. tvrdis, ze kdyby se ze serveru neodstranila, ze ji postovni klient stahne znova jako novou. To je samozrejme nesmysl a muzes si to vyzkouset. Tedy
nefunguje
to stejne jako v telefonu.
Znovu ti opakuji moznost "zachovat kopii zpravy na serveru". Podivej se do nejakeho postovniho klienta a jeho nastaveni - pak pochopis.
Jinak mas pravdu, ze toho od blbeho telefonu chci asi moc. Nechapu ale, jak neco takoveho mohlo vyhrat "mobil roku". Neskutecnej sr@c tahle K800
uložena
mars
Anonym
«
Odpověď #5 v:
07. Prosinec 2006, 22:25 »
unika mi proc to vlastne z mobilu chces hned mazat? Po stazeni zprav do PC se ti po aktualizaci vymazou automaticky i v mobilce, je to elegantni a bezproblemove reseni.
PS: mohl by ses ve svych vyrazech mirnit, a to ve vsech diskuzich, kde jinak nic konstruktivniho nepises!
uložena
ZbynekZ
Uzivatel
«
Odpověď #6 v:
07. Prosinec 2006, 22:36 »
Proc? Proc ma nekdo rad chleba s maslem a nekdo chleba s margarinem?
Proste mam rad poradek a ne plny mailbox v telefonu nedulezitych emailu, ktere mohu vyridit z kancelare.
Nemas pravdu s tim, ze se po stazeni do PC po aktualizaci vymazou v telefonu. Pokud tou aktualizaci nazyvas "Odeslat a prijmout".. Jinou moznost stazeni emailu jsem tam zatim nenasel. Pokud vis o teto fci, tak me prosim pouc.
PS: Mas pravdu, takove zklamani jsem z telefonu jeste nezazil. A ze jsem uz ledasco prekousnul (Nokia, Siemens) a nakonec skoncil spokojeny na par let u Ericssonu... coz se asi hodne rychle zmeni.
uložena
mars
Anonym
«
Odpověď #7 v:
07. Prosinec 2006, 22:50 »
lze nastavit interval automaticke kontroly prichozi posty od 5 minut, az po 12 hodin
uložena
ZbynekZ
Uzivatel
«
Odpověď #8 v:
07. Prosinec 2006, 22:53 »
Jasne, takze me to bude v noci budit, ze to natahlo nove emaily
Kdyz si chci mejly tahat "rucne" a automaticke sosani zprav mam vypnuto, tak mam holt smulu.. Chapu to dobre?
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
07. Prosinec 2006, 22:58 »
2ZbynekZ: Rezignuji. Zrejme nejsem obdaren schopnostmi te presvedcit.
Jak jsem to popsal, tak to funguje a muzes si o tom myslet co chces.
No jestli budes chtit po mobilu pitomosti, tak se ti nebude libit zadnej.
Koncim tuto debatu a jdu spat.
PS: zapinam tichy mod, aby mne nerusily maily
uložena
ZbynekZ
Uzivatel
«
Odpověď #10 v:
07. Prosinec 2006, 23:01 »
ad PS: No jasne, ze tichy mod, kdyz se neda v profilech menit ton SMS
Nemusim opakovat, ze uz stara T39 to umela, ze ne. No, holt asi vyhodnotili, ze je to "pitomost" a nenarocni konzumni uzivatele jim to dlabou.
dobrou
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
«
Odpověď #11 v:
08. Prosinec 2006, 09:39 »
No, dle meho nazoru tyto sikovne vecicky (bohate moznosti profilu, automaticka zmena profilu pri udalosti v kalendari, ...) odebrali schvalne, aby smart telefony s operacnim systemem ziskaly jeste nejakou tu vyhodu navic.
Totez plati i o tech e-mailech. Pokud budes chtit, aby se to chovalo jako Outlook, musis koupit smarta nebo PDA. Takhle se ten POP chova spise jako IMAP, kdy reflektuje stav vzdalene slozky na mail serveru. Alespon ze uz umi autentifikaci u SMTP.
uložena
Sony Ericsson C702 Speed Black
/
www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
ZbynekZ
Uzivatel
«
Odpověď #12 v:
08. Prosinec 2006, 10:02 »
Jo, ja ti rozumim, ale prijde mi to proste velka skoda. Proste vsechny veci diky kterym jsem mel SE rad a vzdy ho vsude chvalil (a i diky mym doporucenim jsem k SE dovedl par dalsich zakazniku) je nyni pryc a ja nemam duvod dal chvalit ba naopak. Nerozumim takove obchodni strategii a dle meho nazoru je spatna. K800i je dle meho zhruba pro stejnou cilovou skupinu jako byla T630. Ocekaval jsem tedy shodne funkce a nekolik dalsich vychytavek navic, ktere muj novy SE zase posuna dal oproti konkurenci. Bohuzel se tak nestalo a jsem z K800 zklaman. Prekousnul jsem, ze je to vetsi, ale rikal jsem si, ze to ma lepsi foÂťak, vyborny displej a umi to 3G - ale nezkousavam, ze to nema fce, ktere jsem x let hojne vyuzival. PDA nechci, protoze je to uz zase o kus vetsi no. Chtel jsem chytry telefon a mam foÂťak Sony, ktery umi mimojine telefonovat. IMHO by to melo byt obracene. Omlouvam se, ze jsem se uz dostal OT.
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
«
Odpověď #13 v:
08. Prosinec 2006, 11:14 »
O.T.: SE uz bohuzel jde cestou striktne oddelenych modelovych rad a z toho vyplyva, ze novy telefon z konkretni rady bude o kousek dal prave jen v technologiich dane rady. Tj. Cyber-Shoty uz nebudou mit mega-bass, ani kvalitni video, Walkmany nebudou mit autofocus, smarty zas nejspis uplne prijdou o foÂťak, .......
uložena
Sony Ericsson C702 Speed Black
/
www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Slana
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #14 v:
03. Leden 2007, 11:41 »
Chlapi da se nejak odstranit ta hlaska,ze email byl odeslan z mobilniho telefonu sony ericsson nebo je to tam na furt.Diky
uložena
Slana
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
|
Nastaveni, pripojeni
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.