SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 23:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nabijeni P910
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nabijeni P910  (Zobrazeno 5848 x)
maxus_aurelius
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 07. Červenec 2005, 06:23 »

nevite nekdo jestli existuje jina moznost nabijeni pecka nez klasicka nabijecka - mam namysli dobijeni pres USB kabel - pripadne jakej typ a kde jej sehnat?
« Poslední úprava: 15. Červenec 2005, 12:26 od maxus_aurelius » uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 07. Červenec 2005, 06:53 »

jasne, dobijet z usb se da. Existuje jak jenom nabijecka od Brando workshop (malinka navijeci vecicka, muzu doporucit, mam ji), tak i datovy kabel s moznosti dobijeni. Tu jenom nabijecku jsem kupoval od Jardy Hrubeho na obchod.mobilni.cz, kde jsem videl ten kabel si uz nevzpominam, ale byl to nejaky cesky shop.
uložena
maxus_aurelius
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Červenec 2005, 12:40 »

diky za tip - objednal jsem si http://obchod.mobilni.cz/?id=PSEUSBNAP&catid=2
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #3 v: 07. Červenec 2005, 14:05 »

jj, to je ona, fakt paradni vec (mam i HF od erika, takze na cesty mi staci jako nabijecku vozit jenom tohle, protoze notebooka stejne vozim vsude)
uložena
INGARAN
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 07. Červenec 2005, 19:46 »

Nepatri to sem tak uplne, ale alespon podle nazvu. Vsiml jsem si, ze nabijeni P910i rusi prijem radia na frekvenci 639 Lw nebo Mw ted presne nevim, uz jsem to zkousel na dvou P910i. Zajimave je, ze P900 to nedela...
uložena

Sammael
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 08. Červenec 2005, 10:14 »

Mel bych o to zajem...akorat je problem tech 120Kc za podelanou dobirku....nevite nekdo kde to koupit ve statlu??
Diky.
uložena

T10s > T39s > T610 > P910i & Sandisk 2GB & BT-338 & HBH-35
==FOKIN` NOKIA==
miramax
Anonym
« Odpověď #6 v: 08. Červenec 2005, 12:12 »

Mel bych o to zajem...akorat je problem tech 120Kc za podelanou dobirku....nevite nekdo kde to koupit ve statlu??
Diky.

Vydrz, ted sem mluvil s Dolnajsem a mozna objedname 3 kousky.
uložena
maxus_aurelius
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 15. Červenec 2005, 12:25 »

fakt perfektni obchod -  obchod.mobilni.cz Angry objednal jsem si tam USB dob.kabel a jeste nejaky dalsi veci za cca 1400Kc a nejenze tam neberou telefon, ale kdyz uz se nahodou dovolate a nekdo to zvedne,tak slibi ze to bude v urcity termin, nebo ze zavolaji a zase nic ...  zase nezvedaji telefony (na maily ani SMS samezrejme taky nereagujou -- fakt super obchodnici Angry Angry Angry

u nich uz nikdy nic neobjednam Angry
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #8 v: 15. Červenec 2005, 12:34 »

Ja tam kupoval 2 x (jednou folie, jednou jina folie + pameÂťovka, na kterou jsem dokonce usmlouval i lepsi nez uvedenou cenu) a zatim bez problemu. Treba na to ma vliv doba dovolenych. Je ale fakt, ze pokud si valeji sunky nekde u more, tak by mohli dat alespon upozorneni na web...
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #9 v: 15. Červenec 2005, 13:05 »

Ja si tam take 3x objednaval a bez problemu, az ted v SO (9.7.05) jsem objednal 3x USB doblijecku a zatim nic. Mozna neni skladem, jeste vydrzim.
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 15. Červenec 2005, 13:42 »

ja jsem si z tama asi pred mesicem objednaval folii na LCD (chtel jsem ji mit do prazskeho srazu) a potom, co se 14 dni nic nedelo jsem dal s p. Hrubym rec po ICQ ze, ktere vyplynulo, ze problem byl v jine identifikaci platby za folii a hned druhy den mi ji poslal...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #11 v: 15. Červenec 2005, 13:52 »

ja jsem si z tama asi pred mesicem objednaval folii na LCD (chtel jsem ji mit do prazskeho srazu) a potom, co se 14 dni nic nedelo jsem dal s p. Hrubym rec po ICQ ze, ktere vyplynulo, ze problem byl v jine identifikaci platby za folii a hned druhy den mi ji poslal...
Jarda Hruby je v pohode, kupuje od nej pulka konfery na pandore. To maxus..... mluvil jsi primo s nim, nebo s nekym jinym?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #12 v: 19. Červenec 2005, 11:54 »

Super, prave ted dorazily Cheesy
uložena
Tokasa
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 19. Červenec 2005, 17:09 »

fakt perfektni obchod -  obchod.mobilni.cz Angry objednal jsem si tam USB dob.kabel a jeste nejaky dalsi veci za cca 1400Kc a nejenze tam neberou telefon, ale kdyz uz se nahodou dovolate a nekdo to zvedne,tak slibi ze to bude v urcity termin, nebo ze zavolaji a zase nic ...  zase nezvedaji telefony (na maily ani SMS samezrejme taky nereagujou -- fakt super obchodnici Angry Angry Angry

u nich uz nikdy nic neobjednam Angry

ja kupoval folie na display, a taky v pohode ... no problem ...
uložena

GA628 -> T10s -> T28s -> A2618s -> R310s -> T28s -> P800 -> P900 with P910i FW + Sony MS DUO PRO 512 MB HIGH SPEED.
Ericsson rulez!
maxus_aurelius
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 20. Červenec 2005, 09:10 »

tak konecne po 10 dnech zbozi dorazilo, ale jeho jednani (p.Hrubeho) je priserny  Undecided
mluvil jsem s nim telefonicky -slibil, ze se mi do hodiny ozve a dva dny nic - a potom uz telefon nezvedal - fakt profesionalni obchodnik Cry
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nabijeni P910
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 16 dotazů.