SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 12:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)  (Zobrazeno 44912 x)
Kislik
Anonym
« Odpověď #90 v: 10. Červenec 2005, 19:30 »

hehe tak sem si privezl 6230i protoze sem byl nasranej ze 750ka neumi ruzny zvoneni k riznejm profilum a ted sem zase nasranej ze Nokie neumi rozdelit jmeno a prijemni /ano tuhle chybu uz ma asi sto let/. Ja proste nechapu, proc vyrobci nejsou sto zaimplementovat pro business pouziti naprosto zakladni funkce a nechat je tak. to si clovek dneska nevybere hezkej tel je snad jedine razr ale jeho soft je silenej dobrej tel je 750 a hele blbost s profilama a zbyva 6230i a hele klasika po x letech stale nejde poradne synchronizace bleeeeee to je zovot posranej zadnej peknej tel zlata doba 8850 Smajlík

Jooo tak s timhle bez ale breceet ja jiny forum ..... hehe Nokiari uz se tesi jak Te sezerou .... Grin
Me osobne profily a jich vyzvaneni nijak netrapi, vsechno "okaucuju" hlasitosti a jsem spokojena. Verim ale, ze kdyz je na to nekdo zvyklej muze mu to vadit ... 750 ma ale vic prednosti nez neduhu .... to by pro me nebyl duvod telefon nekoupit.
A ve finale stejne prijdete na to, ze to jde i bez jinych druhu vyzvaneni ... nekdo uz to resil resil az vyresil
... za chvili to opravdu postradat nebudes!

jo jo je to jasny, ale ja myslim, ze to dopadne tak ze koupim jeste K750i necham si co mi bude lip vyhovovat a to druhy presunu nekomu z podrizenejch a bude :-))
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #91 v: 10. Červenec 2005, 20:42 »

Hele s  tim zvukem to je zajimavy. Kdo mate odkud  a ze kdy 750 a s jakym softem?
...

Moje K750i je ze zacatku cervence, sedy dovoz (puvodne s tim snad uplne prvnim FW a jeste ENG). Filip mi udelal full flash na R1N005 (prgCXC 125952_EU_1_CL).
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #92 v: 10. Červenec 2005, 20:46 »

Tak mi to znova nedalo dala jsem to poslechnout nasi mamce... upozornuju, ze vubec nevi, ktera bije jen sem vypla TV a rekla poslouchej ... chudinka ... takze prvni poslech (spravce souboru) se ji zda cituji: "chraplavejsi" ten druhej je prej "cistsi" ... ja bych to tak taky videla ...

Nejakej dalsi pupik ma jiny pocit ... zkousejte zkousejte aÂť na to teda prijdem jestli je to v usich nebou telefonech!

BTW: Nechci bejt urejpanej, ale pocitas s tim, ze tvuj MT ma HW od D750i a ma pouze FW z K750i? Tongue
Nejsem si uplne jist, jestli je ten "repracek" u obou modelu naprosto stejny Smajlík
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #93 v: 10. Červenec 2005, 20:47 »

jo jo je to jasny, ale ja myslim, ze to dopadne tak ze koupim jeste K750i necham si co mi bude lip vyhovovat a to druhy presunu nekomu z podrizenejch a bude :-))

No konecne poradny rozhodnuti! Ted jsi to vyresil Tongue
uložena
ReZe
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 10. Červenec 2005, 20:50 »

Tak mi to znova nedalo dala jsem to poslechnout nasi mamce... upozornuju, ze vubec nevi, ktera bije jen sem vypla TV a rekla poslouchej ... chudinka ... takze prvni poslech (spravce souboru) se ji zda cituji: "chraplavejsi" ten druhej je prej "cistsi" ... ja bych to tak taky videla ...

Nejakej dalsi pupik ma jiny pocit ... zkousejte zkousejte aÂť na to teda prijdem jestli je to v usich nebou telefonech!

BTW: Nechci bejt urejpanej, ale pocitas s tim, ze tvuj MT ma HW od D750i a ma pouze FW z K750i? Tongue
Nejsem si uplne jist, jestli je ten "repracek" u obou modelu naprosto stejny Smajlík

No to bych taky rada vedela ... ale zjistovat to vazne nebudu .... rozebirat veci mi jde ale davat je dohromady je horsi Smajlík
uložena

D750i -> K750i ->W800i by Filip Ludvik
Memory Stick PRO Duo 1 GB San Disk
~ T610, K700i, P910i ~
ReZe
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #95 v: 10. Červenec 2005, 21:09 »

je mozny ze to muzes u slozek na pameÂťovce a nemuzes u slozek ve founu ... ale zda se mi to jako pitomost ... momentalne jsem karty nemuzu testovat ... ja v prvni slozce uz nabisku nova slozka pro pridani podlozky uz nemam ...

Tak jeste jednou Smajlík
Pomoci MT muzes pridavat pokazde jen jednu slozku smerem "do hloubky". Tak ze napriklad do slozky "Obrazky" muzes pridat slozku "Dovolena" ale do slozky "Dovolena" uz dalsi slozku nepridas Smajlík

Vyjimkou je pridavani slozek napriklad pomoci pruzkumnika ve Windows.
Vlezes si na pametovou kartu (v PC ji mas jako "vymenny disk") a tam si muzes pridavat slozky jak se ti zachce a kolik se ti zachce ... hloubka neni omezena.

Pak odpojis telefon od PC, vlezes v telefonu do "Spravce souboru" a ejhle .... v Obrazkach mas slozku Dovolena, ve slozce Dovolena mas slozky Sumava a Ukrajina ... a pod temahle slozkama mas dalsi slozky a zase dalsi a zase dalsi Cheesy

Uzasny, co? Cheesy

Dovolim si jeste jednou reagovat .. poznamenavam, ze nemam pameÂťovou kartu ... takze zabrousim do Sony Ericsson File Manager -> pameÂť telefonu -> Obrazky -> svatba fotky  a tady chci vytvorit podslozku ...moznost je vsak zasedivela (nedostupna) bohuzel v pameti telefonu NELZE vytaret 2. podslozky
uložena

D750i -> K750i ->W800i by Filip Ludvik
Memory Stick PRO Duo 1 GB San Disk
~ T610, K700i, P910i ~
num3r0
Anonym
« Odpověď #96 v: 10. Červenec 2005, 21:16 »

Dovolim si jeste jednou reagovat .. poznamenavam, ze nemam pameÂťovou kartu ... takze zabrousim do Sony Ericsson File Manager -> pameÂť telefonu -> Obrazky -> svatba fotky  a tady chci vytvorit podslozku ...moznost je vsak zasedivela (nedostupna) bohuzel v pameti telefonu NELZE vytaret 2. podslozky

Prave proto jsem psal, ze moznost vytvaret vice podslozek je pouze a jenom za predpokladu, kdyz ma clovek v MT pametovou kartu. Telefon pripoji pomoci dodavaneho USB kabelu a slozky bude pridavat dle libosti na "vymennem disku" ktery se ukaze kdyz pripojis telefon (teda za predpokladu, ze mas nainstalovany vsechny ovladace sptavne).

Ja jsem to udelal tak, ze jsem pripojil MT k PC, nainstaloval vsechny drivery a najednou jsem mel o dalsi disk v PC navic Smajlík Pak jsem pustil Total Commender no a dal si muzu hrat jak chci Smajlík

BTW: Kdyz je pripojeny MT k PC pres USB kabel, tak v telefonu zmizi vsechna data co jsou na karte .... respektive pri propojeni PC a MT nemuze MT pracovat s daty na karte a nedovoluje k nim pristup. Ten je povolen zase az kdyz odpojis MT od PC Smajlík
uložena
Pita
Anonym
« Odpověď #97 v: 10. Červenec 2005, 22:50 »

Ahoj, precet jsem si recenzi k750i na mobileburn.com a stezujou si tam na ten novej Fast Port konektor. Ze kdyz clovek pripojuje castejc treba sluchatka, a konektor se vyvikla, tak ze je pak radio nebo prehravany pisnicky min slyset (citace: There is a slight issue with the new Fast Port, though. If you wiggle the headset connector, you will hear the audio level drop a noticeable amount. I fear that this might happen too easily once the headset has been connected and removed many times after frequent use.).

Nema s tim nekdo zkusenosti? Dik.
uložena
wizaard
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W660i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #98 v: 10. Červenec 2005, 22:53 »

Mozna trochu OT a mozna, ze by to napsal num3r0 sam (ale vzhledem k jeho skromnosti o tom silne pochybuju), tady mate odkaz na jeho recenzi na K750i. Smajlík
« Poslední úprava: 10. Červenec 2005, 23:00 od wizaard » uložena

... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 » [12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone Nabito 100 + Student extra nabito + Po svem
VaRo
Anonym
« Odpověď #99 v: 10. Červenec 2005, 23:25 »

Mozna trochu OT a mozna, ze by to napsal num3r0 sam (ale vzhledem k jeho skromnosti o tom silne pochybuju), tady mate odkaz na jeho recenzi na K750i. Smajlík

Je to sikovny pionyr - spisovatel! Elanek jsem cetl jak detektivku a lip bych to nenapsal.... jednicka s hvezdickou!  Mrknutí Jen vic takhle uzasne skromnejch a chytrejch lidi!....  Cheesy
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #100 v: 11. Červenec 2005, 00:00 »

Pekne..podle stylu to vypada na num3ro  Smajlík
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #101 v: 11. Červenec 2005, 11:48 »

Ahoj, precet jsem si recenzi k750i na mobileburn.com a stezujou si tam na ten novej Fast Port konektor. Ze kdyz clovek pripojuje castejc treba sluchatka, a konektor se vyvikla, tak ze je pak radio nebo prehravany pisnicky min slyset (citace: There is a slight issue with the new Fast Port, though. If you wiggle the headset connector, you will hear the audio level drop a noticeable amount. I fear that this might happen too easily once the headset has been connected and removed many times after frequent use.).

Nema s tim nekdo zkusenosti? Dik.

Telefon mam zatim moc kratce na to, aby se zacaly projevovat vady typy "vyviklani" Smajlík
Kdyz si prohlednu stavbu toho konektoru, nejak me nenapada co by se tam mohlo tak moc ochodit, aby to pak nedrzelo. No ale uvidime case .... zeptej se me tak za mesic Smajlík
BTW: Pokud se neco na konektoru nebo portu "ochodi", nemuze to mit za nasledek tissi reprodukci .... spise neuslysis nic, protoze konektor nebude sedet tak jak ma Smajlík (ne kazda pacicka na konektoru dosedne uspesne na port)
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #102 v: 11. Červenec 2005, 14:46 »

Dalsi nove zjisteni z praxe Smajlík

Nemuzu si pomoct, ale zacinam mit pocit, ze muj stitek "QuickShare" je nejakej "vodflaknutej". Cekam, ze se mi kazdou chvili odlepi .... prisel jsem na to dnes, kdyz jsem si ho (ten stitek) prohlizel.
Jeho spodni hrana neni uplne zarovnana se spodni hranou plastu telefonu (proste ten stitek o uplne malicko precuhuje .. a je jen otazkou casu, kdy ho v kapse u kalhot odrovnam). Jo a nehtem se to da trochu vodloupnout Cheesy

Maji majitele K750i stejny pocit? Nebo jsem zase jen moc narocny?
uložena
salam
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #103 v: 11. Červenec 2005, 15:12 »

Jeste ze ho na desku nemam :-) Ikdyz misto toho tam mam "elegantni" napis t- mobajl  Undecided
uložena

Siemens xxx ->Siemens C35 -> Nokia 3310-> Nokia3510->Nokia 6610i-> SE D750i + Sandisk 1GB MS DUO
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #104 v: 11. Červenec 2005, 15:36 »

Øekl bych, ze odlepenych stitku bude cim dal vic, uz jsem nekde cetl, ze se to odlepuje. Me zatim drzi, ale muze byt hur  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.