SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 10:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)  (Zobrazeno 44892 x)
num3r0
Anonym
« Odpověď #75 v: 10. Červenec 2005, 18:13 »

Doporucu odzkouset :
1) prehravani pres Menu -> Spravce souboru -> Zvuky -> Prehrat
a
2)Menu -> prehravac zaznamu -> a prehrat seznam skladeb

Rozdil je opravdu veliky Cheesy ... neni to muj postreh jen zprostredkovavam (diky VaRo) ... v prvnim pripade se mi zda hudba proste modifikovana do "zvoneni" - chyby basy.
Takze nikomu nic nikam nestrkej a zkus to pustit druhy zpusobem  Grin  pres prehravac zaznamu ... hlasitost sme uz probirali, na plny pecky je to naprosto dostacujici (a nekdy i vic nez to! Shocked) ...
oznatky! Roll Eyes

Tak mi to nedalo a zkusil jsem prehrat testovaci skladbu Clox - COLDPLAY jak ze spravce souboru tak pres prehravac zaznamu.
Ucho narvany na repraku, oci na stopkach a nic .... zadnej rozdil .... proste z toho integrovanyho repraku ne a ne vydolovat lepsi zvuk ... a to jsem zkousel i prenastavit equailizer.

Pokud ale to same zkusim se sluchatkama, rozdil je opravdu znacny Smajlík

Tolik muj prakticky poznatek, odzkouseny pred par minutama.
BTW: Jsem strizlivej a usi jsem si cistil vcera vecer kdyz jsem vylezl z vany Cheesy
uložena
ReZe
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #76 v: 10. Červenec 2005, 18:30 »

Slozky ve slozkach:
I na tohle znam odpoved Cheesy Kdyz si vlezes do "Spravce souboru", tak do kazdeho "hlavniho" adresare (myslim ti ty defaultni adresare: Obrazky, Videosoubory, Zvuky, ....) muzes pridat tolik slozek kolik se ti chce. Ale dalsi slozku do sve slozky uz nedas.
Pro lepsi predstavu priklad:
Adresar Obrazky .... otevres a pridas si do nej podadresar "milenka" ... timhle stylem si muzes pridat kolik chces adresaru .... ale pokud vlezes do nejakeho jiz hotoveho adresare (treba do toho "milenka") tak tam uz pridavat nemuzes .... tak evidence milenek v jednom adresari a pokuz o rozsortovani do adresaru "verunka", "terezka" a tak se nekona ... milenky si proste musis zoztridit v hlavnim adresari "Obrazky" Cheesy
BTW: Je mozne, ze by se to dalo vyresit zapsanim adresare pres nejaky program ... to jsem nezkousel ... ale ze to jses ty, tak testnu ...

Tak jsem to otestoval a je mozno vytvaret tolik slozek kolik chces a do jake chces hloubky Smajlík
Pripojis telefon pres dodavany USB kabel a pracujes s pametovou kartou v MT jako s diskem.
Tak ze uz neni problem mit v adresari Obrazky poddadresar milenky a pak mit poddadresare se jmenama milenek Cheesy

je mozny ze to muzes u slozek na pameÂťovce a nemuzes u slozek ve founu ... ale zda se mi to jako pitomost ... momentalne jsem karty nemuzu testovat ... ja v prvni slozce nabidku nova slozka pro pridani podlozky uz nemam ...
« Poslední úprava: 10. Červenec 2005, 18:35 od ReZe » uložena

D750i -> K750i ->W800i by Filip Ludvik
Memory Stick PRO Duo 1 GB San Disk
~ T610, K700i, P910i ~
ReZe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #77 v: 10. Červenec 2005, 18:32 »

Doporucu odzkouset :
1) prehravani pres Menu -> Spravce souboru -> Zvuky -> Prehrat
a
2)Menu -> prehravac zaznamu -> a prehrat seznam skladeb

Rozdil je opravdu veliky Cheesy ... neni to muj postreh jen zprostredkovavam (diky VaRo) ... v prvnim pripade se mi zda hudba proste modifikovana do "zvoneni" - chyby basy.
Takze nikomu nic nikam nestrkej a zkus to pustit druhy zpusobem  Grin  pres prehravac zaznamu ... hlasitost sme uz probirali, na plny pecky je to naprosto dostacujici (a nekdy i vic nez to! Shocked) ...
oznatky! Roll Eyes

Tak mi to nedalo a zkusil jsem prehrat testovaci skladbu Clox - COLDPLAY jak ze spravce souboru tak pres prehravac zaznamu.
Ucho narvany na repraku, oci na stopkach a nic .... zadnej rozdil .... proste z toho integrovanyho repraku ne a ne vydolovat lepsi zvuk ... a to jsem zkousel i prenastavit equailizer.

Pokud ale to same zkusim se sluchatkama, rozdil je opravdu znacny Smajlík

Tolik muj prakticky poznatek, odzkouseny pred par minutama.
BTW: Jsem strizlivej a usi jsem si cistil vcera vecer kdyz jsem vylezl z vany Cheesy

Tak tohle zase neda me a musim si rejpnout ... si psal, ze jsi sluchar neeee  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Ja sem muzikalne totalne hlucha ale tohle opravdu slysim ...
uložena

~ T610, K700i, P910i ~
num3r0
Anonym
« Odpověď #78 v: 10. Červenec 2005, 18:36 »

je mozny ze to muzes u slozek na pameÂťovce a nemuzes u slozek ve founu ... ale zda se mi to jako pitomost ... momentalne jsem karty nemuzu testovat ... ja v prvni slozce uz nabisku nova slozka pro pridani podlozky uz nemam ...

Tak jeste jednou Smajlík
Pomoci MT muzes pridavat pokazde jen jednu slozku smerem "do hloubky". Tak ze napriklad do slozky "Obrazky" muzes pridat slozku "Dovolena" ale do slozky "Dovolena" uz dalsi slozku nepridas Smajlík

Vyjimkou je pridavani slozek napriklad pomoci pruzkumnika ve Windows.
Vlezes si na pametovou kartu (v PC ji mas jako "vymenny disk") a tam si muzes pridavat slozky jak se ti zachce a kolik se ti zachce ... hloubka neni omezena.

Pak odpojis telefon od PC, vlezes v telefonu do "Spravce souboru" a ejhle .... v Obrazkach mas slozku Dovolena, ve slozce Dovolena mas slozky Sumava a Ukrajina ... a pod temahle slozkama mas dalsi slozky a zase dalsi a zase dalsi Cheesy

Uzasny, co? Cheesy
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #79 v: 10. Červenec 2005, 18:39 »

Tak tohle zase neda me a musim si rejpnout ... si psal, ze jsi sluchar neeee  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Prisaham na holej pupik (muj vlastni) ze muj K750i nedela rozdil mezi prehravanim ze "Spravce souboru" a "Prehravac zaznamu" Smajlík
Ve vsech pripadech si integrovany reprak na telefonu chrasti se stejnejma zvukama ... a basy nikde zadny Smajlík
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 10. Červenec 2005, 18:44 »

Pane kolego usi mas cisty, ale mas cisty i ten reprak?
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #81 v: 10. Červenec 2005, 18:45 »

To okomentuju jenom tak, ze to radeji nebudu komentovat Cheesy
uložena
ReZe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #82 v: 10. Červenec 2005, 18:47 »

Prisaham na holej pupik (muj vlastni) ze muj K750i nedela rozdil mezi prehravanim ze "Spravce souboru" a "Prehravac zaznamu" Smajlík
Ve vsech pripadech si integrovany reprak na telefonu chrasti se stejnejma zvukama ... a basy nikde zadny Smajlík

znova jsem to odzkousela .. Je mi lito, musim Ti oponovat ... ja to tam slysim...
uložena

~ T610, K700i, P910i ~
ReZe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #83 v: 10. Červenec 2005, 18:52 »

Jak si na tom ty slysis rozdil a nebo mam slysiny jen ja  Mrknutí Mrknutí
uložena

~ T610, K700i, P910i ~
Telefonista
Anonym
« Odpověď #84 v: 10. Červenec 2005, 18:53 »

Num3r0 a ReZe. ani nevite, jak jsme radi, ze vas tu mame. Mooc zajimave diskuse. Tak objevujte dalsi vychytavky. Jeste me napada jedna otazka.
V K700 se obrazky ve slozkach radi podle poradi vkladani. Predpokladam, ze ani v 750 nelze poradi obrazku ve slozce zmenit, ze?
uložena
ReZe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #85 v: 10. Červenec 2005, 18:59 »

znova jsem to odzkousela .. Je mi lito, musim Ti oponovat ... ja to tam slysim...

Tak mi to znova nedalo dala jsem to poslechnout nasi mamce... upozornuju, ze vubec nevi, ktera bije jen sem vypla TV a rekla poslouchej ... chudinka ... takze prvni poslech (spravce souboru) se ji zda cituji: "chraplavejsi" ten druhej je prej "cistsi" ... ja bych to tak taky videla ...

Nejakej dalsi pupik ma jiny pocit ... zkousejte zkousejte aÂť na to teda prijdem jestli je to v usich nebou telefonech!
uložena

~ T610, K700i, P910i ~
Kislik
Anonym
« Odpověď #86 v: 10. Červenec 2005, 19:01 »

hehe tak sem si privezl 6230i protoze sem byl nasranej ze 750ka neumi ruzny zvoneni k riznejm profilum a ted sem zase nasranej ze Nokie neumi rozdelit jmeno a prijemni /ano tuhle chybu uz ma asi sto let/. Ja proste nechapu, proc vyrobci nejsou sto zaimplementovat pro business pouziti naprosto zakladni funkce a nechat je tak. to si clovek dneska nevybere hezkej tel je snad jedine razr ale jeho soft je silenej dobrej tel je 750 a hele blbost s profilama a zbyva 6230i a hele klasika po x letech stale nejde poradne synchronizace bleeeeee to je zovot posranej zadnej peknej tel zlata doba 8850 Smajlík
uložena
ReZe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #87 v: 10. Červenec 2005, 19:02 »

Num3r0 a ReZe. ani nevite, jak jsme radi, ze vas tu mame. Mooc zajimave diskuse. Tak objevujte dalsi vychytavky. Jeste me napada jedna otazka.
V K700 se obrazky ve slozkach radi podle poradi vkladani. Predpokladam, ze ani v 750 nelze poradi obrazku ve slozce zmenit, ze?

jasne .... vychytavame  Mrknutí

nikdy jsem to moc neresila ... ale je to teda asi takhle.
Seradit podle -> nazvu / data / typu souboru
uložena

~ T610, K700i, P910i ~
ReZe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #88 v: 10. Červenec 2005, 19:07 »

hehe tak sem si privezl 6230i protoze sem byl nasranej ze 750ka neumi ruzny zvoneni k riznejm profilum a ted sem zase nasranej ze Nokie neumi rozdelit jmeno a prijemni /ano tuhle chybu uz ma asi sto let/. Ja proste nechapu, proc vyrobci nejsou sto zaimplementovat pro business pouziti naprosto zakladni funkce a nechat je tak. to si clovek dneska nevybere hezkej tel je snad jedine razr ale jeho soft je silenej dobrej tel je 750 a hele blbost s profilama a zbyva 6230i a hele klasika po x letech stale nejde poradne synchronizace bleeeeee to je zovot posranej zadnej peknej tel zlata doba 8850 Smajlík

Jooo tak s timhle bez ale breceet ja jiny forum ..... hehe Nokiari uz se tesi jak Te sezerou .... Grin
Me osobne profily a jich vyzvaneni nijak netrapi, vsechno "okaucuju" hlasitosti a jsem spokojena. Verim ale, ze kdyz je na to nekdo zvyklej muze mu to vadit ... 750 ma ale vic prednosti nez neduhu .... to by pro me nebyl duvod telefon nekoupit.
A ve finale stejne prijdete na to, ze to jde i bez jinych druhu vyzvaneni ... nekdo uz to resil resil az vyresil
... za chvili to opravdu postradat nebudes!
uložena

~ T610, K700i, P910i ~
Telefonista
Anonym
« Odpověď #89 v: 10. Červenec 2005, 19:29 »

Hele s  tim zvukem to je zajimavy. Kdo mate odkud  a ze kdy 750 a s jakym softem?
Ja u me 700 taky neslysim rozdil mezi slozkou a prehravacem a ani eqalizer se mi do repracku nijak slysitelne nepromita. Je pouze slysitelny rozdil kdyz lezi na repraku na holem stole je vic vejsek (i sykavek), kdyz je klavesnici na stole, je min vejsek
ReZe udelej pokus v tom prehravaci zaznamu:
1. stahni na eqalizeru 2 nejvyssi frekvence uplne dolu.  (4.a 5. sloupecek) a poslechni
2. vytahni na eqalizeru 2 nejvyssi frekvence uplne nahoru (az do cerveneho) a poslechni.
Je z repracku slysitelna  zmena vysek?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.