SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 10:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)  (Zobrazeno 44874 x)
num3r0
Anonym
« Odpověď #30 v: 09. Červenec 2005, 20:00 »

To se dalo predpokladat ze pri roztazeni videa budou videt kosticky. Tak jestli mas moznost zkus si tam stahnout nejake video treba Bobika to vipada vyborne a pak dej vedet jestli je to stejne jako u toho predinstalovaneho. Jeste mi prosimte rekni jak je to s MP3 prehravacem? u K700i je to pres sluchatka parada, ale kdyz to zapnu pres reprak tak je to uplne hrozny. JO a kdyz fotis v max. rozliseni a pak udelas tu samou fotku se 4 nasobnym zumem je to na displeji telefonu znat?

Tak to vezmu hezky poporade:
VIDEO
Stahnul jsem klip pisnicky "Call On Me" (vyssi komprese) a vysledek:
normalne - klasika, obraz odpovida kvalite klipu
full screen - stejne jako u normalniho, jen je to SW zvetseno, tak ze je zvyrazneni "kostickovani"

MP3 prehravac:
Ano, stale stejny jako u K700i. Pokud to poslouchas pres reprak, je to priserny. Takovej lepsi nadrazni rozhlas Smajlík
Ale pokud pouzijes sluchatka, zvuk je dost dobry. A uz tuplem, pokud pouzijes equalizare (Mega Bass). Krasny cisty zvuk, dobra dynamika (testoval jsem to na MP3 ve 192 kbps, VB -  a priznam se, ze jsem docela "sluchar") Smajlík
Kdyz to shrnu, MT K750i se da pouzit jako kvalitni MP3 prehravac a s vysledkem pres sluchatka budes jiste velmi spokojeny. Prehravani pres integrovany reprak je tragedie ... ale to je proste dany jen tim reprakem Sad S tim nic neudelas ... leda ze by jsi napsal do SE, aby misto toho repraku co tam je, davali kvalitni tripadmovej reprak se subbasama :-D

FOTOGRAFIE
Fotim jen v maximalnim rozliseni a v nejvyssi kvalite. Fotky jsou uchazejici.
Pokud neco vyfotim bez zoomu, fotka je ostrejsi nez se zoomem ... ale to je dany tim, ze se zoomem by jsi potreboval stativ aby jsi to udrzel v ruce Smajlík
Tak ze jestli muzu doporucit, zoom pouzivej jen za strizliva a kdyz mas moznost MT nekde oprit. Jinak fot normalne.
BTW: Je ti doufam jasny, ze digitalni zoom je neco, jako kdyz vezmes fotku, udelas vyrez a zvetsis ho? Digitalni zoom nikdy nebude jako opticky.

Snad jsem odpovedel jak jsi chtel Smajlík
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 09. Červenec 2005, 20:14 »

Mockrat dekuji za odpovedi jsou presne tak jak jsem chtel. Ja nevim ja jsem si chtel koupit W800i ale ted zacinam vahat. Displej je stejny jako u k700i, video je take skoro stejny  a MP3 prehravac taky. No nevim nevim na tehle vecech si dost potrpim. Jo a co se tyce toho MP3 prehravace tak nevim jestli se mi to zda, ale prijde mi ze od SE hraje snad nejhur ze vsech znacek. I co se tyce vyzvaneni tak kdyz nekomu zacne v trolejbuse vyzvanet telefon tak mi ten zvuk prijde o dost lepsi konkretne treba u Nokii nebo Samsungu. Je to jen muj subjektivni nazor? Nebo se to i Vam ostatnim zda stejne?
uložena
Kislik
Anonym
« Odpověď #32 v: 09. Červenec 2005, 20:20 »

ad profily nemuzu souhlasit, neco jineho je jestli mam zvuky vypnuty, nebo to mam jen na pipnuti. to je rozdil obvykle kdyz mam jednani, nebo i kdyz chci mit klid hodim porfil jednani a vim, ze to jen pipne smska to same v aute umi 6230 automaticky prepnout na profil auto pokud je v HF /pres BT/ a zvoni nahlas, nebo sem nekde kde je veeelkej hluk dam do kapsy a nastavim profil vibrace a vim ze bude jen viborvat. jak vidim tak mne sice nokia sere tisicem veci a i tim, ze neni zadnej peknej designovej kousek malej placatej, ale na bezny pouziti je proste porad nej a to hlavne promyslenym softem. a ano uvedomuju si ze jsem na SE mania foru, tak do mne  Cheesy
uložena
icehats
Anonym
« Odpověď #33 v: 09. Červenec 2005, 20:31 »

Co kdyz budu prehravat MP3 pres externi reproduktor a zapnu MegaBass (jestli to jde zapnout?), bude kvalita lepsi?
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #34 v: 09. Červenec 2005, 20:33 »

Mockrat dekuji za odpovedi jsou presne tak jak jsem chtel. Ja nevim ja jsem si chtel koupit W800i ale ted zacinam vahat. Displej je stejny jako u k700i, video je take skoro stejny  a MP3 prehravac taky. No nevim nevim na tehle vecech si dost potrpim. Jo a co se tyce toho MP3 prehravace tak nevim jestli se mi to zda, ale prijde mi ze od SE hraje snad nejhur ze vsech znacek. I co se tyce vyzvaneni tak kdyz nekomu zacne v trolejbuse vyzvanet telefon tak mi ten zvuk prijde o dost lepsi konkretne treba u Nokii nebo Samsungu. Je to jen muj subjektivni nazor? Nebo se to i Vam ostatnim zda stejne?

Dovolil bych si zase reagovat Smajlík
Displej je oproti K700i rozdilny. Nevim teda jak u W800i, ale u K750i je sice stejne velikej, ale zobrazuje vice barev, je ostrejsi a celkove se mi na nej prijemneji kouka. Jo a taky mam konecne moznost si nastavovat kontrast Smajlík
Pokud ale mluvis o velikosti, tak tu ja neresim ... na te me zase tak moc nezalezi :-D

MP3 prehravace znam ... znam hodne druhu ... a mohu rict, ze MP3 prehravac v K750i je dost kvalitni a equalizer si muzes dokonce nastavit presne podle vlastnich potreb (uzivatelske nastaveni). Je teda fakt, ze to nema 3D equalizer, ale ten uz by byl spise jen jako tresnicka na dortu pro sluchare jako jsem ja Smajlík
Tak ze podle meho, pouziti K750i jako MP3 prehravac je dost dobre a s kvalitou zvuku jsem spojeny (jeste aby SE daval profi sluchatka a budu vlhky blahem).

Zvoneni je pripad sam pro sebe. Ale zase, kdybych to mel hodnotit podle sebe, jsem spokojeny. Zvuk zvoneni je oproti originalu dane MP3 ostrejsi a ma vice vejsek. A to je presne to co se mi na tom libi. Zvuk sice neni tak krasny jako kdyby vedle tebe hrala profi hi-fi aparatura, ale diky tem vejskam, to zvoneni lepe slysim (treba v tremvaji).
Ale musim ti dat za pravdu, ze znam MT ktere maji zvoneni lepsi nez u SE. To je holt zivot ... smir se s tim, ze si "ctvero rocnich obdobi" jako zvoneni nedas ... protoze by te na ulici nejakej milovnik klasiky mohl zabit za przneni :-D
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #35 v: 09. Červenec 2005, 20:36 »

ad profily nemuzu souhlasit, neco jineho je jestli mam zvuky vypnuty, nebo to mam jen na pipnuti. to je rozdil obvykle kdyz mam jednani, nebo i kdyz chci mit klid hodim porfil jednani a vim, ze to jen pipne smska to same v aute umi 6230 automaticky prepnout na profil auto pokud je v HF /pres BT/ a zvoni nahlas, nebo sem nekde kde je veeelkej hluk dam do kapsy a nastavim profil vibrace a vim ze bude jen viborvat. jak vidim tak mne sice nokia sere tisicem veci a i tim, ze neni zadnej peknej designovej kousek malej placatej, ale na bezny pouziti je proste porad nej a to hlavne promyslenym softem. a ano uvedomuju si ze jsem na SE mania foru, tak do mne  Cheesy

Tady mohu rict jen to, ze kazdy ma jine naroky Smajlík To s tema profilama byl ze zacatku problem ... ale nyni jsem uz nasel takove nastaveni, ktere mi vyhocuje a castecne ten neduh obchazi Smajlík
O promyslenem SW na Nokii bych snad radeji pomlcel .... dlouho jsem pouzival Nokie a musim rict, ze slovo "promysleny" by me ve spojitosti se jejich SW nenapadlo :-D (toto je pouze muj nazor, stojim si za nim ale nebudu ho obhajovat Smajlík )
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #36 v: 09. Červenec 2005, 20:40 »

Co kdyz budu prehravat MP3 pres externi reproduktor a zapnu MegaBass (jestli to jde zapnout?), bude kvalita lepsi?

Jestli extrenim reproduktorem myslis ten integrovanej repracek, tak jsem to zkousel a je uplne jedno jak nastavis equalizer Smajlík Stale si to hraje na urovni lepsiho nadrazniho rozhlasu.
BTW: Pro adekvatni poslech MP3 doporucuju tak jako tak sluchatka a Mega Bass. A to ze dvou duvodu ...
1) zvuk je prijemny a dobre se posloucha
2) nebudes tim stvat lidi kolem sebe .... kdyby sis vedle me pustil svoji oblibenou hitparadu na "hlasitej odposlech", asi bych te rychle "vypnul" :-P (neboj, nic proti tobe nemam)
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 09. Červenec 2005, 20:43 »

Opet dekuji za reakci. Jeste by me zajimalo, kdyz jsi koupil telefon a zapnul jsi ho co vsechno v nem bylo - kolik obrazku, schemat, melodii a videi. Ja byl timhle prekvapen u K700i v tu dobu jsem jeste nemel internet a v telefonu jsem mel jedno schema, zadne video, 6 obrazku + smajliky a asi 5 melodii. Jak je na tom ta k750i?
uložena
Kislik
Anonym
« Odpověď #38 v: 09. Červenec 2005, 20:46 »

jo jo jasny je to vec nazoru ja mel prvni nokii jeste tu kravu s uchem melo to asi 6 kilo a na baterku vydrzelo asi 20 minut :-)  od ty doby sem jich mel haldu nejlepsi byly jasne 8810 a 8850 to byly naprosto cool telefony. pak nejak nokia ztratila stavu co do designu a zacal sem laborovat se siemensem S55 /druhy kus v CR :-) / a za tyden sel pryc, pak SE 78i nebo jak se to menovalo a zase sel do pryc kvuli ovladani a pomalosti .. tak sem koukal na razr a hele seznam podle prvniho pismenka?? komedie, tak se tesim na K750i a hele zase uplne nepochopitelnej nesmysl, prece naprsto logicka a snadna vec. Ja nevim proc nekdo vylepsuje neco co funguje, ne nadarmo se rika nehas co te nepali, tohle je system jak nasi poslanci neco se upravi jen aby se neco udelalo jinak  Grin
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #39 v: 09. Červenec 2005, 20:52 »

jo jo jasny je to vec nazoru ja mel prvni nokii jeste tu kravu s uchem melo to asi 6 kilo a na baterku vydrzelo asi 20 minut :-)  od ty doby sem jich mel haldu nejlepsi byly jasne 8810 a 8850 to byly naprosto cool telefony. pak nejak nokia ztratila stavu co do designu a zacal sem laborovat se siemensem S55 /druhy kus v CR :-) / a za tyden sel pryc, pak SE 78i nebo jak se to menovalo a zase sel do pryc kvuli ovladani a pomalosti .. tak sem koukal na razr a hele seznam podle prvniho pismenka?? komedie, tak se tesim na K750i a hele zase uplne nepochopitelnej nesmysl, prece naprsto logicka a snadna vec. Ja nevim proc nekdo vylepsuje neco co funguje, ne nadarmo se rika nehas co te nepali, tohle je system jak nasi poslanci neco se upravi jen aby se neco udelalo jinak  Grin

Nektere veci asi nevyresime Smajlík Ale ted to zkusim zhodnotit pohledem cloveka, kterej je narocnej a nejaky ty telefony uz vyzkousel ... a musim rict, ze SE K750i je z meho pohledu zatim nejlepsi telefon kterej jsem kdy mel ... az na ty "uzasny" profily nemam co bych tomu telefonu vytknul. Pokud ma nejake dalsi neduhy, bud o nich nevim a nebo je nepovazuju za problem.
Mel-li bych se ted rozhodnout jestli jit a nebo nejit do K750i, volim variantu JIT!
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #40 v: 09. Červenec 2005, 20:59 »

Opet dekuji za reakci. Jeste by me zajimalo, kdyz jsi koupil telefon a zapnul jsi ho co vsechno v nem bylo - kolik obrazku, schemat, melodii a videi. Ja byl timhle prekvapen u K700i v tu dobu jsem jeste nemel internet a v telefonu jsem mel jedno schema, zadne video, 6 obrazku + smajliky a asi 5 melodii. Jak je na tom ta k750i?

Myslim ze v tomhle se nam SE taky moc neukazal Smajlík
Kdyz jsem poprve zapnul meho mazlika, bylo tam jedno video a asi 19 obrazku (mozna ze tak 2 z toho me zaujaly).
Zvoneni maji zajimavejsi:
Slozka "Vyzvaneni obsahovala asi 7 nejakejch pazvuku - uzasnej vyber :-P
No a v rootu slozky "Zvuky" je dalsich asi 7 nejakejch zvoneni ... a tady musim rict, ze se mi libi "After The Rain", "Feel It" a "Higher" Smajlík
Schemata ktery tam jsou se mi nelibi vubec ... tak ze jsem je hned promazal ... byly tam mozna 4 nebo 5 ... ale stejne si z netu stahni nejaky spesl pro tebe aby jsi byl spokojenej Smajlík
Smajlici jsou stejny jako u K700i .... myslim tim teda smajliky co muzes davat do SMS ... a pak taky ty nejaky "obrazky do SMS (ty cernobily a barevny animovany).

Shrnuto ... stahuj z netu co to jde .... at si telefon udelas presne takovej jak to mas rad Smajlík
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 09. Červenec 2005, 21:08 »

A nejsou ty pazvuky vyzvaneni pro prichozi smsky? No ja jsem udelal peknou blbost odlozil jsem stahovani az na dobu kdy si koupim W800i a pred tydnem jsem zjistil, ze ty dily ze serialu Joey, Simpsnovi atd. jsou z internetu nenavratne pryc to me mrzi. Planoval jsem jak si to budu ve volnem case poustet na telefonu.
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 09. Červenec 2005, 21:17 »

Jo a co se tyce tech profilu tak jak jsem jiz psal pro me nemaji zadne vyuziti. Kdyz jsem doma nastavim si hlasitost 3 to same i v praci a kdyz nekam jedu nebo jsem v hlucnem prostredi tak 5ku. No a na noc vypinam zvuk. Pisu to proto, ze treba u Sony ericssona maj na to ten samy nazor a zda se jim to ne moc dulezite, proto to do telefonu nedali. Stejne jako to Edge, treba ja naprosto chapu proc to tam nedaly, ale je strasne moc lidi kteri to nechapou. Takze z toho meho blabolu vypliva, ze mozna tahle funkce neni pro SE dulezita a jak jiz jeden kolega psal rozhodli se jit jinym smerem
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #43 v: 09. Červenec 2005, 21:18 »

A nejsou ty pazvuky vyzvaneni pro prichozi smsky?
...

Pro co presne byly ty "pazvuky" vytvoreny nevim Smajlík To uz je na danem uzivateli jak je vyuzije ... ale stejne asi zjistis, ze neni nad vlastni luxusni MP3 kterou sis sam udelal tak, ze jsi ukradl oblibenou pasaz ze sve oblibene skladby Smajlík
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #44 v: 09. Červenec 2005, 21:25 »

Jo a co se tyce tech profilu tak jak jsem jiz psal pro me nemaji zadne vyuziti. Kdyz jsem doma nastavim si hlasitost 3 to same i v praci a kdyz nekam jedu nebo jsem v hlucnem prostredi tak 5ku. No a na noc vypinam zvuk. Pisu to proto, ze treba u Sony ericssona maj na to ten samy nazor a zda se jim to ne moc dulezite, proto to do telefonu nedali. Stejne jako to Edge, treba ja naprosto chapu proc to tam nedaly, ale je strasne moc lidi kteri to nechapou. Takze z toho meho blabolu vypliva, ze mozna tahle funkce neni pro SE dulezita a jak jiz jeden kolega psal rozhodli se jit jinym smerem

Ja si myslim, ze v tom bude mit prsty "Temna strana sily" :-D
Jinak s profilama jsem to udelal tak, ze kdyz jsem kdekoliv venku, mam vibrace bez zvuku. Doma a v praci mam profil s hlasitosti 2 a zvukem SMS jako kdyz na klasickem ICQ prijde zprava ... a kdyz spim, mam profil s hlasitosti 5 a dovola se mi jen asi 8 lidi Smajlík
I kdyz je to divny, ten zvuk SMS me proste nevzbudi Smajlík Ale byl to porod najit zvuk co uslysim ale necha me spat :-D
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.