SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 13:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Strana: 1 [2] 3 4 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)  (Zobrazeno 44935 x)
telefonista
Anonym
« Odpověď #15 v: 08. Červenec 2005, 20:27 »

Ahoj. Na rozdil od Tonceka me zajima prave to, co 750 chybi oproti 700. Pozitivnich hodnoceni je plny net. Tak se s nami jeste podel o sve dojmy. Mam 700 a  taky se chystam do 750, tak aÂť vim do ceho jdu.
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #16 v: 08. Červenec 2005, 22:51 »

Ahoj. Na rozdil od Tonceka me zajima prave to, co 750 chybi oproti 700. Pozitivnich hodnoceni je plny net. Tak se s nami jeste podel o sve dojmy. Mam 700 a  taky se chystam do 750, tak aÂť vim do ceho jdu.

V porovnani s K700i chybi v K750i jen nastavovani zvuku pro kazdy profil zvlast. Zvuky se nove nastavuji centralne co si clovek nastavi, je automaticky ve vsech profilech stejny. Jinak jsem nenasel nic dalsiho, co by K700i mela a K750i ne Smajlík
Zatim jsem s telefonem spokojenej a muzu mu vytknout jen to, co jsem napsal uz drive.
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #17 v: 08. Červenec 2005, 22:55 »

Mala kuriozitka Smajlík Napsel jsem na SE jak to je s jejich zvonenim a profilama + pridavani skupin do seznamu povolenych.

#####
Muj dotaz:
Dobry den,

lze nejak v telefonu nastavit pro kazdy profil jine zvoneni a jiny zvuk SMS?
Priklad:
- profil na spani: zvoneni mam treba skladbu aaa.mp3 a zvuk pro SMS je vypnut
- profil do prace: zvoneni mam treba skladbu bbb.mp3 a zvuk pro SMS je skladba ccc.mp3

Ani pres veskerou snahu jsem tuto funkci v telefonu nenasel  Sad  Telefon se tvari tak, ze nastavovani zvuku je pouze centralni a neni provazano s jednotlivymi profily.

A jeste bych se chtel zeptat, proc mi nefunguje seznam povolenych volani?
Priklad:
Kdyz mam profil na spani, chci aby se mi dovolali jen lide ktere jsem si dal do skupiny "WORK". Pokud pridam do povolenych cisel skupinu WORK, stejne vsichni jeji clenove dostanou obsazovaci ton. Ale pokud pridam kazdeho uzivatele (zde jeste ke vsemu narazim vzdy na problem ze mohu mit jen asi 10 jmen v seznamu) z teto skupiny samostatne (rucne) mezi povolena cisla, muze se mi dovolat. Proste a jednoduse, mam pocit, ze nelze pouzit skupinu lidi do seznamu povolenych cisel (a to i pres to, ze telefon tuto funkci ma!).

#####
Odpoved od SE CZ:
Vazeny pane,

dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.

Telefon K750i, bohuzel, opravdu neumoznuje nastavit zvlast jiny typ zvoneni a upozorneni na doslou zpravu pro ruzne profily. Zustavaji pro vsechny profily jednotne, lze pouze zregulovat napr. hlasitost tonu a pripadne tony deaktivovat uvedenim pristroje do ticheho rezimu.

Pokud jste vytvarel skupinu lidi v menu polozce KONTAKTY, jedna se o funkci vytvoreni skupiny pouze pro ucel rozesilani hromadnych SMS zprav, nikoli pro libovolne pouziti (tato funkce je jiste takto popsana i v uziv. manualu).
Kdyz se pak v ramci urciteho profilu dostanete do volby editace a vytvarite seznam vyhradnich kontaktu, jejichz volani si prejete prijimat, vsimnete si, ze se zde urcite nenabizi volba pridani nejake skupiny. Pridavat do seznamu lze pouze jednotlive kontakty.

S pozdravem,

Sony Ericsson Call Center

#####
Moje reakce a nyni cekam s cim zase vylezou Smajlík
Dobry den,

mnohokrat dekuji za Vasi odpoved. Co se tyce zvoneni, jiz jsem se s tim smiril a nasel jsem si pro SMS takovy zvuk, ktery slysim ale neprobudi me Smajlík

Ale co se tyce "povolenych hovoru", nemohu s Vami souhlasit.
Postupuji nasledovne (klidne si to vyzkousejte):

Menu -> Nastaveni -> Profily -> Upravit profil -> Povolene hovory ...
Vyberu "Jen ze seznamu" a dam "Upravit". Dostanu nabidku "Nova polozka". Kliknu na "Pridat" a telefon mi nabizi telefonni seznam .... dole mam nabidku "Vybrat" (vlevo) a "Skupiny" (vpravo) ... kdyz kliknu na "Skupiny", mohu do seznamu povolenych pridavat mnou vytvorene skupiny.

Tak ze ted nevim Smajlík
a) mate chybu ve FW a moznost pridavat skupiny by tam nemela byt
b) zase chyba ve FW ... a to, ze skupiny se daji a mohou pridavat, ale jsou spatne provazane s telefonnim seznamem
uložena
ReZe
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 08. Červenec 2005, 23:20 »

WOW Cheesy ... hezky zvostra ...
no nechame se prekvapit - protoze nevidim duvod proc by tam tahle funkce nemela byt. Asi na ni v SE pozapomneli, nebo se mylim? ... zkousela jsem to a mas pravdu ... nemyslim si, ze priznaji svoji chybu. Urcite informuj .... !! Grin Grin
uložena

D750i -> K750i ->W800i by Filip Ludvik
Memory Stick PRO Duo 1 GB San Disk
~ T610, K700i, P910i ~
Bloodko
Anonym
« Odpověď #19 v: 09. Červenec 2005, 01:34 »

Nazdar!

Chcem sa ta opytat ako je to s tym joystick-om. Niekde som cital ze je az 9 smerny a inde zase ze je len 5. Tak ako je to?
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #20 v: 09. Červenec 2005, 01:50 »

Nazdar!

Chcem sa ta opytat ako je to s tym joystick-om. Niekde som cital ze je az 9 smerny a inde zase ze je len 5. Tak ako je to?

Standardne na joysticku budes vyuzivat pouze 5 "smeru" - doleva, doprava, nahoru, dolu a stisk.
Ale kdyz si vlezes do "servisniho menu", zjistis, ze joystick zvlada i sikme smery. Ale priznam se, ze nevim kde a jak se daji vyuzit ... snad v nejakejch hrach.

Tak ze kdyz to shrnu, joystick je 9-ti smerny Smajlík
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #21 v: 09. Červenec 2005, 08:35 »

WOW Cheesy ... hezky zvostra ...
no nechame se prekvapit - protoze nevidim duvod proc by tam tahle funkce nemela byt. Asi na ni v SE pozapomneli, nebo se mylim? ... zkousela jsem to a mas pravdu ... nemyslim si, ze priznaji svoji chybu. Urcite informuj .... !! Grin Grin

Najdou se i poteseni jako napr. ja.  Smajlík Me uplne staci jedna melodie a v profilech si upravuji jen hlasitost. Chci-li spat stlumim si vyzvaneni na minimum. SMS tak neslysim. Hovory v dobe spanku nemam (od 02:00 do 07:00 )  Smajlík

Takze za me muzu rict, ze jsem plne spokojen a profily konecne vyuziju. Drive jsem pouzival jeden a menil hlasitost. Ale na druhou stranu uznavam, ze spouste uzivatelum takto SE zkomplikoval zivot.  Undecided
uložena
krepa1
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 09. Červenec 2005, 11:56 »

zdravim num3r0.moc hezky jsem si pocetl.jen tak dal pokracuj.jde videt,ze nevidis pouze prednosti tohoto founu,ale obcas te i neco stve.byl bych rad kdyby se k tobe pridali i dalsi stastni majitele "750"-tek a taky napsali co jim vadi.je to moc poucne pro NAS-budouci majitele.dik
uložena
Kislik
Anonym
« Odpověď #23 v: 09. Červenec 2005, 15:48 »

teda jestli neumi menit vyzvaneni podle profilu, tak je to tel uplne na *****, sorry, ale profily povazuju za zaklad abych si to mohl na jednani shodit jen na pipnuti, v aute aby to zvonilo nahlas atd... jestli tohle vazne nejde tak pro mne osobne jasnej duvod pro nekoupit presto, ze jsem se na to moc tesil a jit do 6230i misto stavajici 6230
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #24 v: 09. Červenec 2005, 17:16 »

teda jestli neumi menit vyzvaneni podle profilu, tak je to tel uplne na *****, sorry, ale profily povazuju za zaklad abych si to mohl na jednani shodit jen na pipnuti, v aute aby to zvonilo nahlas atd... jestli tohle vazne nejde tak pro mne osobne jasnej duvod pro nekoupit presto, ze jsem se na to moc tesil a jit do 6230i misto stavajici 6230

Ne kazdy vyuziva timto zpusobem profily, nerikam, ze je tohle spravny krok Sony Ericssonu, ale proste jde jinym smerem  Mrknutí
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #25 v: 09. Červenec 2005, 17:43 »

zdravim num3r0.moc hezky jsem si pocetl.jen tak dal pokracuj.jde videt,ze nevidis pouze prednosti tohoto founu,ale obcas te i neco stve.byl bych rad kdyby se k tobe pridali i dalsi stastni majitele "750"-tek a taky napsali co jim vadi.je to moc poucne pro NAS-budouci majitele.dik

Ja teda vim ze to tak asi nevypada, ale ja mam ten telefon jinak docela rad Smajlík
Jen me nebavi ho chvalit ... proc chvlait neco co chvali kazdej. Tak ze na to jdu z druhy strany a hledam chyby.

BTW: To me tak napada ze jsem nasel dalsi chybicku. Kryty telefonu vrzou vice nez u K700i. Ale muze to bejt taky tim, ze si ty plasty teprve sedaj Smajlík
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #26 v: 09. Červenec 2005, 17:50 »

Doporucuju si udelat profil "AUTO" a tam vyuzivat vsechny zvuky hezky naplno. A druhej profil "JEDNANI" a tam mit proste jen vibrace (neboj, pri vibrovani telefon moc po stole nepobiha).
Varianta ze ze ti v aute bude telefon hrat a na jednani jen pipat se proste nekona.
A to ani nemluvim o SMS ... tam je to stejny jako u zvoneni.

BTW: Tesi me, ze nejsem jedinej "divnej" kdo proste pouziva (tech chtel by pouzivat) profily na max Smajlík
uložena
Telefonista
Anonym
« Odpověď #27 v: 09. Červenec 2005, 18:53 »

Na to nepotrebuju profily, ale staci zmacknout krizek a zvuk vyzvaneni je vypnut. Vyhodou je, ze to iv liste vidim, ze mam tony vypnuty. Stava se mi, ze po jednani je zapominam zapnout. Docela bych upotrebil funkci, kterou ma tusim nokie, ze se nastavi tichy profil treba na hodinu a pak se automaticky vrati do normalu.  Jeste mi prosimte napis, co video fullscren - je to lepsi nez na 700, nebo je videt horsi kvalita tim zvetsenim plochy? Jo a ten fulscren pri prohlizeni videa a fotek naskoci automaticky, nebo se musi spoustet "prezentace" jako u 700?
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #28 v: 09. Červenec 2005, 19:14 »

Na to nepotrebuju profily, ale staci zmacknout krizek a zvuk vyzvaneni je vypnut. Vyhodou je, ze to iv liste vidim, ze mam tony vypnuty. Stava se mi, ze po jednani je zapominam zapnout. Docela bych upotrebil funkci, kterou ma tusim nokie, ze se nastavi tichy profil treba na hodinu a pak se automaticky vrati do normalu.  Jeste mi prosimte napis, co video fullscren - je to lepsi nez na 700, nebo je videt horsi kvalita tim zvetsenim plochy? Jo a ten fulscren pri prohlizeni videa a fotek naskoci automaticky, nebo se musi spoustet "prezentace" jako u 700?

Zvoneni uz nebudu komentovat, bych se zase jenom nastval ze tam ty funkce nejsou Smajlík
Ale co se tyce videa, mas dve moznosti jak ho prehrat ...

a) ze spravce souboru, prehrat a pak dat vodorovne ... ale nebude to uplne full screen, je to takovy ne uplne maximalne rozrateny a pri otocenem MT na bok mas vpravo dole (leve funkcni tlacitko) napis "Zastavit" a vprano nahore mas indikaci jak daleko v prehravani souboru jses

b) pokud chces uplne maximalne full screen, musis do "Prehravace zaznamu", vybrat si videa, najit si to sve oblibene a dat prehrat ... no a pak uz jen vybrat dalsi -> cela obrazovka, otocit telefon na bok a uzivat si ... krasny full screen, zadny ruseni nejakym povidanim Smajlík

Kvalita prehravaneho videa mi prijde v porovnani s tim normalnim a roztazenym na full trochu viditelna. Ale jelikoz tady mam jen to jejich testovaci video, muze bejjt chyba v nem.
Normalni prehrani - hladky obraz, ostre okraje
Full screen - prijde mi to, jako kdyz v malovani zvetsis obrazek Smajlík je to takove lehoulince kostickovane

Ale jak sis uz vsimnul, jsem rejpal, tak ze to by v tom byl das abych byl spokojenej :-D
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 09. Červenec 2005, 19:40 »

To se dalo predpokladat ze pri roztazeni videa budou videt kosticky. Tak jestli mas moznost zkus si tam stahnout nejake video treba Bobika to vipada vyborne a pak dej vedet jestli je to stejne jako u toho predinstalovaneho. Jeste mi prosimte rekni jak je to s MP3 prehravacem? u K700i je to pres sluchatka parada, ale kdyz to zapnu pres reprak tak je to uplne hrozny. JO a kdyz fotis v max. rozliseni a pak udelas tu samou fotku se 4 nasobnym zumem je to na displeji telefonu znat?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.