SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 10:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)  (Zobrazeno 44867 x)
Ondrej
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #135 v: 22. Červenec 2005, 13:46 »

Par poznamek k videu na K750.

Prevedl jsem si do telefonu z DVDcka nejake Vecernicky (Maxipes fik) a je to opravdu nadhera. Pokud to dobre zmensite, tak se na to da krasne koukat.

Video ale prehrajete maximalne v rozliseni 176x144 (tzn. na sirku). Udelal jsem si 220x176 (to aby po otoceni bylo na celem displeji v plne kvalite) a telefon prehral jen zvuk. Tzn, ze video se da sice dat na celou obrazovku na sirku, ale bude vzdy kostickovane (zvetsene). Video se da pretacet (pozor, pouze v prehravaci, ne ve spravci souboru).

Objednal jsem si uz novou vetsi kartu. Nasel jsem od SanDisk 1G za 3570,-.

Jeste jsem zaslechl kritiku na to, ze telefon nezvoni do sluchatek. Zvoni! Ale pouze, pokud je zapnuty tichy rezim v profilu Prenosne HF.

Take tu byla kritika na zpusob pripojeni telefonu k pocitaci. Pocitac po pripojeni (USB v baleni) zacne sam instalovat ovladace (WinXP) a pak se nahlasi jako novy disk (tedy nikoliv pameÂť telefonu, ale karta). Muzete mazat, presouvat, prejmenovavat... vse jako na normalnim disku.
uložena
Lifescape
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K810i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #136 v: 17. Říjen 2005, 14:03 »

Co mi nejvice vadi:

- skupiny, kt. se nedaji vubec vyuzit
 - profily, kt. nejsou ani zdaleka tak propracovane, jako na T610
 - nabidka shortcuts je znacne omezena a nechce se ji do podurovni
 - nelze volit kontrast a dobu podsviceni displaye
 - dorucenku lze bud vypnout nebo rucne "odklikavat", nezmizi sama
 - v uziv. menu se nelze pohybovat pomoci cisel
 - atd atd...vazne nevim, proc se o to SE nepostara...zrejme proto, aby mohli chrlit jeden "supermobil" mesicne...mrzute... Angry Cry Angry
uložena

Every solution breeds new problems. ;-)
Black
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #137 v: 18. Říjen 2005, 14:42 »

Co mi nejvice vadi:

Ale to snad ano, to pouzivam. Ale jinak celkem souhlasim i kdyz se nezblaznim. Nejvic mi vadi, ze neumim prepinat profily hlasem.
uložena

Mam K750i a zelenej puntik!
LuckeR
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #138 v: 18. Říjen 2005, 15:21 »

Co mi nejvice vadi:

- profily, kt. nejsou ani zdaleka tak propracovane, jako na T610
 - nabidka shortcuts je znacne omezena a nechce se ji do podurovni
 - nelze volit kontrast a dobu podsviceni displaye
 - dorucenku lze bud vypnout nebo rucne "odklikavat", nezmizi sama
 - atd atd...vazne nevim, proc se o to SE nepostara...zrejme proto, aby mohli chrlit jeden "supermobil" mesicne...mrzute... Angry Cry Angry

- profily nepouzivam... jediny co pouzivam tak to je vypnuti a zapnuti vyzvaneni->#
- dispaly- jestli chces vetsi kontrast tak si stahni kontrastni (cerno-bily) schema a jestli chces usetrit byterii tak si zmensi intenzitu podsviceni
- kdyz dorucenku neuvidis tak na co by ti byla? mas jasne navyber...ano, chci dorucenku/ne nechci dorucenku
- a zkousel si se vubec pohybovat podle cisel, ze to pises? nevim jak ty ale ja zmacknu menu 5 1 1 a pisu SMS
- atd, atd-> uz te nic nenapadlo? Jeste sis moh postezovat ze to nema opakovanej kalendar ale to bys sis taky vymyslel =)
Nez zacnes psat nejakou kritiku tak si ten mobil vem do ruky a nos ho aspon 1 miesic aby si zjistil ze se s nim daji delat veci co nejsou napsany v navodu =)
uložena

predminulost    minulost        pritomnost                  budoucnost
Alcatel 303 -> Sony J70 -> Sonyericsson K750i-> Sonyericsson K1000? =)
Lifescape
Uzivatel
Telefon: SE K810i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #139 v: 18. Říjen 2005, 16:40 »

Opakovane poznamky pochopitelne taky nema...ale to uz bych chtel asi moc...

Nerikam, ze se v menu nelze pohybovat pomoci cisel...rikam v uzivatelskem (tedy v tom, ktere vyvolas stredovym tlacitkem - my shortcuts)...tam to nejde...
uložena

Every solution breeds new problems. ;-)
LuckeR
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #140 v: 18. Říjen 2005, 17:54 »

Nerikam, ze se v menu nelze pohybovat pomoci cisel...rikam v uzivatelskem (tedy v tom, ktere vyvolas stredovym tlacitkem - my shortcuts)...tam to nejde...

no v uzivatelskym si presunu nejpouzivanejsi nahoru a cim mene pouzivane tim je niz, takze si treba pamatuju prvni radio jednou sipkou dolu bluetooth atd.=)
Opakovane udalosti si muzes nastavit v MyPhoneExplorer
uložena

predminulost    minulost        pritomnost                  budoucnost
Alcatel 303 -> Sony J70 -> Sonyericsson K750i-> Sonyericsson K1000? =)
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #141 v: 18. Říjen 2005, 18:09 »

kdyz uz tu diskutujete o tech videich... cim to je, kdyz prevadim video do 3gp aby mi ho prehral telefon, nekdy se u nejakeho vide astane, ze budd zkonvertuje a de je zvuk, nekdy zase jen video, nevite cim by to mohlo byt...?
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #142 v: 19. Říjen 2005, 07:07 »

kdyz uz tu diskutujete o tech videich... cim to je, kdyz prevadim video do 3gp aby mi ho prehral telefon, nekdy se u nejakeho vide astane, ze budd zkonvertuje a de je zvuk, nekdy zase jen video, nevite cim by to mohlo byt...?

a jak nastavujes bit rate audia a videa? proste ake nastavenia davas na  video
uložena

Sony Ericsson Arc
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #143 v: 19. Říjen 2005, 11:04 »

no, bitrate tusim 110 a audio 48, bo tak nejak, te=d to presne nevim, ale de to spatne jen u nekterych videi, u neceho to se stejnym nastavenim frci v pohode, jak zvuk, tak obraz a nekde mi to proste ukaze jen obraz, bo slsim jen zvuk bez obnrazu...
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #144 v: 19. Říjen 2005, 11:08 »

no, nevim jestli se to hodi zrovna sem tenhle dotaz, ale nevite nahodou nekdo o programu ke strihani videa? Proste abych mohl treba z filmu vyseknout jen kus, kterej pak chci prevest do 3gp...? v programu kterej mam pro prevod to nejde a tak muzu zkonvertovat bud cely film, bo jet od zacatku a pak to zastavit a tak mit jen kousek, ale co kdyz chci prostredek???
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #145 v: 19. Říjen 2005, 14:13 »

no, nevim jestli se to hodi zrovna sem tenhle dotaz, ale nevite nahodou nekdo o programu ke strihani videa? Proste abych mohl treba z filmu vyseknout jen kus, kterej pak chci prevest do 3gp...? v programu kterej mam pro prevod to nejde a tak muzu zkonvertovat bud cely film, bo jet od zacatku a pak to zastavit a tak mit jen kousek, ale co kdyz chci prostredek???

proc do gp3 ? dej to do formatu mp4 a mas omnoho lepsi kvalitu videa i zvuku Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Arc
Venerea
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #146 v: 19. Říjen 2005, 15:00 »

to Ondrej:S tim zapnutim tichyho rezimu aby to zvonilo do sluchatek-fakt dobry!!!Z toho sem byl nesÂťastnej.Diky Mrknutí
uložena

Tocte se pankacove!
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #147 v: 20. Říjen 2005, 21:18 »

ale jde...vyzkousej si to
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
honza21
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #148 v: 20. Říjen 2005, 21:59 »

Par poznamek k videu na K750.

Prevedl jsem si do telefonu z DVDcka nejake Vecernicky (Maxipes fik) a je to opravdu nadhera. Pokud to dobre zmensite, tak se na to da krasne koukat.

Video ale prehrajete maximalne v rozliseni 176x144 (tzn. na sirku). Udelal jsem si 220x176 (to aby po otoceni bylo na celem displeji v plne kvalite) a telefon prehral jen zvuk. Tzn, ze video se da sice dat na celou obrazovku na sirku, ale bude vzdy kostickovane (zvetsene). Video se da pretacet (pozor, pouze v prehravaci, ne ve spravci souboru).

Objednal jsem si uz novou vetsi kartu. Nasel jsem od SanDisk 1G za 3570,-.

Jeste jsem zaslechl kritiku na to, ze telefon nezvoni do sluchatek. Zvoni! Ale pouze, pokud je zapnuty tichy rezim v profilu Prenosne HF.

Take tu byla kritika na zpusob pripojeni telefonu k pocitaci. Pocitac po pripojeni (USB v baleni) zacne sam instalovat ovladace (WinXP) a pak se nahlasi jako novy disk (tedy nikoliv pameÂť telefonu, ale karta). Muzete mazat, presouvat, prejmenovavat... vse jako na normalnim disku.
musim te pochvalit za to zes prisel na zvoneni jen pri tichem rezimu do sluchatek.Diky  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson D750i fw R1N035,SONY MSX-M256N High speed,HPM-70
CzechDrak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #149 v: 17. Listopad 2005, 05:45 »

proc do gp3 ? dej to do formatu mp4 a mas omnoho lepsi kvalitu videa i zvuku Mrknutí

a moje w800 to prehraje???
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 17 dotazů.