SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 19:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mrouter a blokovani USB COM portu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Mrouter a blokovani USB COM portu  (Zobrazeno 4227 x)
tomy_
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 12. Listopad 2006, 19:23 »

Je mozne nejak donutit Mrouter, aby neblokoval vsechny dostupne USB porty pro sebe? Pouzivam vice zarizeni s FTDI cipem a pri jejich pripojeni musim nejdriv v Mrouteru com port odpojit, aby byl dostupny pro jine aplikace. Nejde nejak nastavit, aby si Mrouter vyhradil pro synchronizacni stanici P910 pouze napr. com port 5 a ostatni neblokoval? Zkousel jsem nainstalovat i novou verzi MRouteru 3.1.0.42 a chova se stejne. Myslel jsem, ze se to da nastavit v "Advanced Settings" -> "Additional COM Ports" -> "View", ale nefunguje to. Navic mi jeste ke vcemu tato nova verze nezobrazuje na prave strane porty, ktere vyuziva. Neresil jste to nahodou nekdo?
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Listopad 2006, 21:01 »

jestli si to dobre pamatuju, tak pres ikonku v tray baru indikujici pripojeni/nepripojeni, se da vyvolat dialogove okno umoznujici zaskrtnout checkboxy s porty, kde ma connection manager hledat.
uložena
tomy_
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Listopad 2006, 22:40 »

Ano tak to delam. Problem je v tom, ze po naslednem odpojeni a pripojeni zarizeni je potreba toto opakovat. Potreboval bych to nekde nastavit trvale - proste Mrouteru rict, aby napriklad COM port 6 trvale ignoroval.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #3 v: 21. Listopad 2006, 08:01 »

uz p910 drahny cas nemam, ale mam pocit, ze toto se nastavovalo v connection manageru v control panelu. Je ale mozne, ze se pletu. Mrouter s tim nema moc co delat.
uložena
Vratis
Uzivatel
Telefon: P1i, P910i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 23. Říjen 2007, 20:25 »

Moc to sem asi nepatri, ale zkusim to.
Obcas pouzivam krome P910i i Nokia6300. Nokii synchronizuji pomoci PC Suite (nebo jak se to jmenuje) a libi se mi ze se mi telefon pres BT automaticky spoji s PC (nemusim na nic klikat, proste prijdu k PC a za chvili vidim "bublinu" ktera mi hlasi ze byla pripojena Nokia). U P910i pouzivam mRoute a pokud chci pripojit telefon musim kliknout pravim mysim na ikonu, zvolit pripojit pres BT,......

1) Je mozne nejakym zpusobem nastavit mRoute (nebo jiny SW) aby se s P910i spojil automaticky bez dalsich klikani?

2) Kdyz oddokuji noÂťase a znovu ho vratim do docking station vytvori se mi dalsi virualni COM porty takze mRoute se s telefonem pres BT nespoji, jedina moznost je v mRoute zaklikat nove vytvorene porty pro BT synchronizaci - lze se tohoto nejak zbavit?

Poradi nekdo?
Diky
V.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mrouter a blokovani USB COM portu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 16 dotazů.