SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Červen 2025, 14:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Snura od sluchatek?? Jak s ni zatocit?:)
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Snura od sluchatek?? Jak s ni zatocit?:)  (Zobrazeno 11157 x)
HenryPotter2
Uzivatel
Telefon: Nokia N95 8 GB,Sony Ericsson W960i,Sony Ericsson K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 17. Listopad 2006, 11:51 »

To je jasny, ze jedno kolem krku ze zadu. Ale i kdyz si to tou sponkou prichytim treba k tricku nebo tak a necham dostatecne dlouhou cast toho kabelu k uchu, tak me to stejne taha  Shocked
A uz vubec nevim jak bych to mel udelat tak, abych mel mikrofon na prave strane, to bych mel cely prekrouceny ne? :-)

Ne nemel jde to i obracene. Z vlastni zkusenosti nez jsem prisel na to, ze to jde na opacnou stranu a drzi to lip.
uložena

Nokia N95 8 GB, BT reproduktory MD-5W, Transmitter FM CA-300
alienCZ2K
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 27. Listopad 2006, 18:47 »

To je jasny, ze jedno kolem krku ze zadu. Ale i kdyz si to tou sponkou prichytim treba k tricku nebo tak a necham dostatecne dlouhou cast toho kabelu k uchu, tak me to stejne taha  Shocked
A uz vubec nevim jak bych to mel udelat tak, abych mel mikrofon na prave strane, to bych mel cely prekrouceny ne? :-)
mikrak si dej na pravou stranu cca na misto bradavky ale davej bacha  Grin Grin Grin pak levej dej do levyho a pravej zezadu do pravyho docilis tim ze ani nevy ani pravy ucho nebude pretizeny dratem  Mrknutí protoze kdys mikrak das vlevo tak je stejne to levy takovy jiny  Cool
uložena

SE W810i < Siemens SF65 < Siemens CX 65 < Nokia 3310 < lol
m0rp4euz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 23. Prosinec 2006, 18:10 »

no ty sluchatka jsou reseny dost nestastne co si budem povidat, ale ohledne toho praskani kabilku...
Stalo se vam to nekomu? Me prave jo, ale vubec nevim kdy a potreboval bych sehnat samotny sluchatka...jdou nekde koupit?
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 23. Prosinec 2006, 18:12 »

Jedine treba vyzkouset servis na Praze 1, V Jame, potom jedine koupit cely HPM-70....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
blind_enemy_cz
Anonym
« Odpověď #19 v: 27. Prosinec 2006, 20:46 »

lidicky, ten knoflik u  mikrofonu na dratu funguje jen jako prijmuti/ukonceni hovoru? ... nebo nejakym figlem je mozne napr. i pridavat a ubirat hlasitost (pripadne zda ma vyuziti i u poslechu hudby)

dik
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 27. Prosinec 2006, 20:49 »

Ano na primanie a ukoncovanie hovoru. Hlasitost s tym nemas ako zvysovat res. znizovat.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 27. Prosinec 2006, 22:10 »

Ostatni musis delat na telefonu, hlasitost i prepinat pisnicky muzes pomoci bocnich tlacitek na hlasitost.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Dangor
Uzivatel
Telefon: W810i

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 19. Srpen 2007, 16:14 »

To je jasny, ze jedno kolem krku ze zadu. Ale i kdyz si to tou sponkou prichytim treba k tricku nebo tak a necham dostatecne dlouhou cast toho kabelu k uchu, tak me to stejne taha  Shocked
mikrak si dej na pravou stranu cca na misto bradavky ale davej bacha  Grin Grin Grin pak levej dej do levyho a pravej zezadu do pravyho docilis tim ze ani nevy ani pravy ucho nebude pretizeny dratem  Mrknutí protoze kdys mikrak das vlevo tak je stejne to levy takovy jiny  Cool

Mozna sem trochu natvrdlej, ale muzes ten navod pls vic popsat ? Treba kam clovek pichne sluchatko s oznacenim leva, kam sluchatko s oznacenim prava, kudy presne evde + pouzivas tu klipsnu na pripevneni mikraku, pokud ano, tak kde? diky zkousel sem vsechno, ale nic nefacha...tyhle sluchatka naprosto znehodnocujou mp3 prehravac, az mam chut si koupit klasickej mp3 player a vykaslat se na tohle 2in1 reseni, ptotoze takle *****ni sluchatka se jen tak nevidi....navic za tu cenu...diky
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 20. Srpen 2007, 16:45 »

Ty sluchatka tohoto typu ( sdelsim a kratsim dratem ) jsou na prd taky mne to porad tahalo ikdyz jsem to ruzna prehazoval, jsou dost neprijemne a necitil jsem se v tom volne, tak jsem si dokoupil sluchatka s tylnim mostem od nich mi vedl jen jeden kabik. Zbytek kabelu a telefon s redukci jsem nacpel do kapsy. No a ted cekam na bezdratove co jsem si objednal.
uložena

krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 20. Srpen 2007, 17:46 »

ktery tip sis presne objednal?kdyz tak nech LINK .
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 21. Srpen 2007, 16:14 »

No cekam na Sony DR-BT30Q najdes je na strankach sony a jinak recenze v poslednich mobilitach
uložena

krecek™
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 21. Srpen 2007, 17:03 »

no co jsem koukal tak bych radeji ty spunty do usi  Mrknutí
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 23. Srpen 2007, 19:48 »

Nevim mi spunty nejsou moc prijemne, ty levne s molitanem mi nikdy v usich nedrzely a ty drahsi s tou gumickou tvarovanou do ucha jsou pro mne neprijemne. Proto mam rad hodne klasicka sluchatka hlavne s tylnim mostem
uložena

krecek™
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 23. Srpen 2007, 19:54 »

no me to taky bylo neprijemny,zvyknul jsem si a ted si je vychvaluji ptz mi ucpou usi a neslysim okoli  Smajlík
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 23. Srpen 2007, 20:29 »

A to mne prave stve mam je doma tak ne ze bych je nezkousel ale uz jsem mel parkrat namale dovedu se docela zazrat do poslechu a fakt nedavam pozor, a navic ten kablik a jeste plandavy mikrofon nic proti ale fakt se mi to nelibi
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Snura od sluchatek?? Jak s ni zatocit?:)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 20 dotazů.