SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
19. Březen 2025, 06:13
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni
|
Programy pro mobilni telefony
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Ebook v PDB
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: Ebook v PDB (Zobrazeno 11706 x)
Cookie
Uzivatel
Ebook v PDB
«
v:
08. Listopad 2006, 16:40 »
Vim ze se to tu mnohokrat resilo, ale uplne jasne jsem nepochopil. Ze Siemense jsem zvykly na MicroReader, ktery jsem mel v telefone a do telefonu jsem primo pres kabel nahraval ebooky v PDB nebo PRC formatu. Existuje JAVA aplikace pro SE, ktera to umi? Nikdy jsem SE nemel a vzhledem k tomu jaka je situace v tabore Benq-Siemens hledam novy mobil. Dik za odpovedi.
uložena
Pali0
Anonym
Re: Ebook v PDB
«
Odpověď #1 v:
08. Listopad 2006, 18:43 »
Ano vola sa Read Maniac. Vygoogluj si ju.
uložena
zdatan
Uzivatel
«
Odpověď #2 v:
08. Listopad 2006, 19:43 »
Uživatel: Pali0 08. Listopad 2006, 18:43
jenze rozdil mezi readmaniacem je ten, ze jiz si nemuzes text editovat - napr tahacek do skoly si lehce priupravit v mobilu nebo cokoli. microreader byl excelentni soft-bohuzel jen na siemense (ktery byl zase excelentni diky pristupu do filesystemu coz nikdo z SE useru kteri nemeli Siemens X65 nepochopi. taky uz sem musel utect od siemensu k SE, a proto muzu hodnotit.
uložena
Cookie
Uzivatel
«
Odpověď #3 v:
08. Listopad 2006, 21:18 »
Uživatel: zdatan 08. Listopad 2006, 19:43
jenze rozdil mezi readmaniacem je ten, ze jiz si nemuzes text editovat - napr tahacek do skoly si lehce priupravit v mobilu nebo cokoli. microreader byl excelentni soft-bohuzel jen na siemense (ktery byl zase excelentni diky pristupu do filesystemu coz nikdo z SE useru kteri nemeli Siemens X65 nepochopi. taky uz sem musel utect od siemensu k SE, a proto muzu hodnotit.
No ja uz do skoly nechodim a tahaky nepotrebuju, ta editace me netrapi, nicmene JAK se tedy otevre v tom ReadManiacovi ta kniha, kdyz se k ni neproklikam pres filesystem? Ja nic jinyho nez X65 neznam, pred tim jsem s mobilem jen telefonoval a psal SMS.
uložena
Pali0
Anonym
«
Odpověď #4 v:
09. Listopad 2006, 17:43 »
Tak porad nejaky iny program. Rad si necham nieco odporucit, lebo ten ReadManiac nieje bohvieco.
uložena
AdrienLevy
Uzivatel
«
Odpověď #5 v:
09. Listopad 2006, 23:37 »
Vytvor si aplikaci Readmaniac Builder Wizardem
http://www.deep-shadows.com/hax/ReadManiac/index.htm
, verzi
FULL
pro svuj typ telefonu s podporou
JSR-75API
(tvuj telefon to musi podporovat, jinak nemuzes prohlizet soubory na karte), pak staci nahrat na kartu nekam do slozky ostatni soubory .TXT, .PRC, .PDB, .ZIP(.TXT) a v aplikaci pak na to najet. Nemusis tim padem tvorit zadne dalsi aplety navic, jako je tomu v Tequile, i kdyz i tuto moznost Readmanian umoznuje.
uložena
Cookie
Uzivatel
«
Odpověď #6 v:
10. Listopad 2006, 10:59 »
Uživatel: AdrienLevy 09. Listopad 2006, 23:37
Vytvor si aplikaci Readmaniac Builder Wizardem
http://www.deep-shadows.com/hax/ReadManiac/index.htm
, verzi
FULL
pro svuj typ telefonu s podporou
JSR-75API
(tvuj telefon to musi podporovat, jinak nemuzes prohlizet soubory na karte), pak staci nahrat na kartu nekam do slozky ostatni soubory .TXT, .PRC, .PDB, .ZIP(.TXT) a v aplikaci pak na to najet. Nemusis tim padem tvorit zadne dalsi aplety navic, jako je tomu v Tequile, i kdyz i tuto moznost Readmanian umoznuje.
Tak vsechno OK, jen se chci zeptat, zda-li to tedy funguje s tim JSR i u K510i, google mi nic nevyhodil a primo vReadManiacu ten telefon vubec neni. Je sice mladsi nez treba K750, ale zase je to nizsi trida.
Tak jsem po dlouhe dobe nasel stranku
http://www.areamobile.de/datenblatt/Sony+Ericsson/K510i/794_2.html
a tam pisou JSR-75 s fajfkou, tak predpokladam ze podporuje :-)
«
Poslední úprava: 10. Listopad 2006, 14:29 od Cookie
»
uložena
Ed
Anonym
«
Odpověď #7 v:
11. Listopad 2006, 20:49 »
Ja taky asi brzy prebehnu ze Siemensu sem... ale ten MicroReader mi bude totalne chybet, pracuju s nim denne, editace textu je pro me v zamestnani nezbytna a nevim, co budu delat...telefon s operacnim systemem moc nechci...hergot to se nenajde nejaky borec, ktery by genialni javovy MicroReader upravil pro SE ?
Za takovou aplikaci s moznosti editace textu a moznosti preneseni do pc bych byl ochotny zaplatit ...pitomych her se naflaka na tisice, ale skutecne uzitecnych a potrebnych veci je pomalu
«
Poslední úprava: 11. Listopad 2006, 20:56 od Ed
»
uložena
Koca2
Anonym
«
Odpověď #8 v:
29. Listopad 2006, 11:47 »
Tak jo. Vyguglil jsme to, nainstaloval a stale je tu problem. Mam K750i a kdyz si necham udelat alpikaci primo na ni tak mi to nepovoli prochazet soubory. A kdyz vytvorim s prochazenim souboru tak se me to neustale pta jestli chci povolit zapis a cteni...
Nevis co s tim? DIky
uložena
zdatan
Uzivatel
«
Odpověď #9 v:
17. Leden 2007, 19:09 »
Uživatel: Ed 11. Listopad 2006, 20:49
Ja taky asi brzy prebehnu ze Siemensu sem... ale ten MicroReader mi bude totalne chybet, pracuju s nim denne, editace textu je pro me v zamestnani nezbytna a nevim, co budu delat...telefon s operacnim systemem moc nechci...hergot to se nenajde nejaky borec, ktery by genialni javovy MicroReader upravil pro SE ?
Za takovou aplikaci s moznosti editace textu a moznosti preneseni do pc bych byl ochotny zaplatit ...pitomych her se naflaka na tisice, ale skutecne uzitecnych a potrebnych veci je pomalu
PRESNE! nabrowsdal jsem desitky hodin abych neco nasel. bohuzel. autor microreader nema ani forum a vypada to ze uz to dal nevyviji:( vecna skoda. opet jen siemensak muze zhodnotit dokonalost teto aplikace.
To: Cookie : dneska uz nejsem ve skole, ale do prace bych si moc rad udelal nejakou poznamku. bohuzel SE naprosto nepochopitelne omezuje poznamky na 160 znaku nebo kolik.. vite na co to je...
uložena
Ed
Anonym
«
Odpověď #10 v:
17. Leden 2007, 19:39 »
Poznamky u SE / tedy alespon u moji K610i maji pocet znaku kolem 250, jestli jsem dobre pocital /. Ale ten MicroReader byl fakt super, uz jsem kontaktoval programatory, aby udelali neco podobneho v Jave pro SE, ale nikomu se do toho bud¡nechce, nebo by to stalo velke penize...
uložena
zdatan
Uzivatel
«
Odpověď #11 v:
17. Leden 2007, 20:02 »
Uživatel: Ed 17. Leden 2007, 19:39
Poznamky u SE / tedy alespon u moji K610i maji pocet znaku kolem 250, jestli jsem dobre pocital /. Ale ten MicroReader byl fakt super, uz jsem kontaktoval programatory, aby udelali neco podobneho v Jave pro SE, ale nikomu se do toho bud¡nechce, nebo by to stalo velke penize...
nepocital sem znaky.. 160 nebo 260..stejne je to silene malo. 2 sms na velkou myslenku???
ani nahodou.
kolik je velke penize? btw obdobnou debatu vedeme tady:
http://forum.semania.cz/index.php/topic,9507.msg100181.html#msg100181
uložena
ax
Anonym
«
Odpověď #12 v:
05. Září 2007, 18:02 »
2 sms na velkou myslenku??? to je pekna hlaska .... take stale hledam zpusob jak obejit kratke poznamky ...
uložena
Harak
Uzivatel
«
Odpověď #13 v:
05. Srpen 2009, 20:52 »
Mam takovy problem s Read Maniakem na C702 podle navodu pisou ze mam pro otevreni knihy dat Menu Soubor Otevrit jenze ja tam mam jen ERASE ALL, STAHNOUT, FIND BOOK ale zadne oterit nevite co s tim?
uložena
brmbos
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #14 v:
16. Srpen 2009, 22:26 »
Knizky musis mit v adresari jine/pratele
viz
http://jfk-fans.ic.cz/clanky.php?id=3
uložena
Fanovske stranky M.ÂŽambocha -
http://mz-fans.ic.cz
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni
|
Programy pro mobilni telefony
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Ebook v PDB
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 15 dotazů.