SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 00:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nevite jak nastavit GPRS a Internet na P990i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nevite jak nastavit GPRS a Internet na P990i  (Zobrazeno 4809 x)
Dymo
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 06. Listopad 2006, 17:49 »

Zdravim, potreboval bych poradit s nastavenim GPRS a pristupu na internet...mam P990i asi tri dny a jsem z toho tak trosku nesvuj....po P800 a po P 910i...je to docela skok, v necem o dost dal a v necem to mohlo v klidu zustat pri starem...a hlavne by to mohlo bejt vsechno trochu rychlejsi.....i po stazeni a preinstalovani softu...se nic nezmenilo...no tak snad pribude nejakej lepsi...tak diky moc....Dymo  Mrknutí
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 06. Listopad 2006, 18:47 »

Prosim prosim mrkni do sekce Nastaveni a zde najdes clanek s tim jak vse naladit
uložena
Dymo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Listopad 2006, 01:37 »

Nastaveni wapu,emailu a mms jsem vytvoril...podle stranek sonyericsson.cz a nic....modry trojuhelnik (GPRS)nad signalem je stale prazdny....a tady na strankach jsem nastaveni nenasel... Tongue jsem holt asi z tech mene vnimavych....
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #3 v: 07. Listopad 2006, 06:15 »

http://semania.cz/content/view/1984/2/

Zde je.....
uložena
Dymo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 07. Listopad 2006, 08:33 »

Diky...ale tohle nastaveni jsem nasel hned pri registraci na tehle strankach a stejne se mi nechce pripojit...a ani nechce stahnout mail...je pravda, ze sem mel v telefonu vic uctu...po jinem operatoru...tak nevim jak je to s tema skupinama a priorotnim pripojeni.... Undecided jinak diky za trpelivost
uložena
romanxxx
Anonym
« Odpověď #5 v: 07. Listopad 2006, 09:21 »

Vytvor si novu skupinu a daj tam len ucet internet. (vytvor si 3 skupiny - wap, internet, mms a v kazdej bude len 1 ucet)
Pri nastavovani si potom vyber, ktora skupina sa bude na pripojenie vyuzivat. Kedze bude v nej len 1 ucet tak telefon si nebude zbytocne preberat a malo by to ist  Smajlík
uložena
Dymo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 07. Listopad 2006, 18:13 »

Diky zkusim..... Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nevite jak nastavit GPRS a Internet na P990i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 18 dotazů.