SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Květen 2025, 13:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Transfer dat via bluetooth
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Transfer dat via bluetooth  (Zobrazeno 3420 x)
File-ip
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 05. Listopad 2006, 17:05 »

Kedze nemam kabel riesim prenos dat cez bluetooth. Prva vec: neviem preco sa neda vybrat kam poslat file ci na internal alebo external. To znamena, ze nemozem posielat data vacsie ako je volne miesto v telefone. Posielam ako send a file teda sa to prima do sms.
Druha vec: Poslal som si touto fornou video. Dal som view no nieco sa do..... a zrusilo mi prehravanie. Video vsak nezostalo medzi sms, ale niekde v telefone. Zistil som, ze je ulozene v system/temp/ir aj to cez swissmanager, cez manager co je odzakladu nieje tieto zlozky mozne prezerat. alebo je? Ked som ho chcel vymazat vypisalo mi spravu in use. Stretol sa uz niekdo s podobnou stratou files v telefone a ako ste to riesili?
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #1 v: 05. Listopad 2006, 17:28 »

P5ichozi soubory se vzdy radi mezi prijate SMS a nelze poslat vetsi nez mate aktualne volnou pameÂť. Tak to je jiz od UIQ 2.1. Pokud mate prazdny telefon tak priblizne 64MB soubor. Pokud vsak posilate soubor z PC, tak v PC lze otevrit konkretni polozku v telefonu a ulozit to tak i na pameÂťovou kartu. Zalezi jaky mate BT adapter a obsluzny software k nemu. Prijate soubory neprohlizim, rovnou je ukladam, proto jsem se s tim nesetkal.
uložena
File-ip
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 05. Listopad 2006, 18:31 »

Je to zaujimave, ze telefon indikuje objem dat vo svojej pamati ale nevie kde. Po restarte telefonu(vypnut,zapnut) sa niekedy refreshne meno suboru. Zlozku som nakoniec dostal prec aj to len nahodou mi telefon ponukol moznost vymazat neprecitane spravy starsie ako den, tyzden... i ked to tam ani tak dlho nebolo.
uložena
SCrossman
Anonym
« Odpověď #3 v: 19. Listopad 2006, 11:24 »

Kdyz ti ukaze, ze je ten soubor in use, tak ho zkus prejmenovat a nejlepe bez koncovky......v tu chvili mi to slo vymazat......mel jsem takhle blokovanou pamet asi 3 mesice a pak jsem zkusil tohle, slo to...  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Transfer dat via bluetooth
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 18 dotazů.