SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Květen 2025, 23:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: kontakty + skupiny na k700i a dalsi smes dotazu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: kontakty + skupiny na k700i a dalsi smes dotazu  (Zobrazeno 2126 x)
vurmik
Anonym
« v: 01. Listopad 2006, 12:33 »

zdravim,

snazil jsem se pritelkyni udelat v kontaktech proadek, nainstaloval jsem FMA, kde jsem doufal, ze sprava kontaktu pujde lehce, ale ouha. nejen ze nevidim, jake kontakty nejsou v zadne skupine, ale kdyz se snazim nektery kontakt vlozit do nejake skupiny, tak mi to hodi chybu ze to nejde udelat, presne zneni ted nevim. je divne ze nektre kontakty jdou a jinaci ne...
je nejaky jinaci programek, ktery by mi ukazal a lepe spravoval skupiny (kontakty)Huh tez jsem zkousem mobiledit 2.1 , ale ten ani nenacte nejake skupiny :-(

dale je nejaky programek, kde bych lehce mohl nastavit pro tu konkretni skupinu lidi stejne vyzvaneni, nechci jak otroku menit vyzvaneni u 50 lidi rucne.
sam pouzivam siemense s65 a tam to je vyresene uplne jednoduse, sice oproti SE K700i nemuzu k jednotlivemu kontaktu priradit jinaci hudbu, ale myslim si, ze ta skupina je dulezitejsi. je to asi vec nazoru... mit na kazdeho cloveka jinaci zvuk, to bych mel pak telefona jako musicbox :-)  a vic skadeb jak na radiu bonton :-) kde hraji kazdy den asi tak 5 pisnicek do zblbnuti, fakt pruda... :-)

pak se chci zeptat, zda je nejaka moznost jak udelat zalohu vcetne prave prirazenych zvuku a obrazku k jednotlivemu kontaktu. to pro pripad, ze bych chtel delat udpate firmwaru.

dal mi pritelkyne pred nedavnem rikala, ze ji zacina zlobit klavesnice a joystik(neraaguje). je  teprve 5 mesicu pouzivanej, chova se k nemu vic nez slusne, nosi ho v pytliku, ktery nepousti prach ani textilni castecky(telefon je cisty a nevykazuje znamky opotrebeni ci narazu). oproti tomu ja svoji s65 taham v kapse, porad z ni vytahuji bordel (prach, staniol z obalu od zvykacek..) a slape. ma to cenu reklamovat nebo to resit samoopravou?

no to je asi pro tuto chvilku vse...

diky za opoved

vurmik
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: kontakty + skupiny na k700i a dalsi smes dotazu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.031 sekund, 16 dotazů.