SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 10:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Decustomizace SE M600i
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Decustomizace SE M600i  (Zobrazeno 8130 x)
Nightflare
Anonym
« v: 29. Říjen 2006, 21:43 »

Muze mi nekdo poradit jake servisni stredisko, ci servis telefonu mam kontaktovat, zda by bylo po dohode mozne provest decustomizaci telefonu od Firmwaru Vodafonu?V opacnem pripade jde telefon z domu a koupim N73, protoze foÂťak sice dokazu ozelet, ale veci jako je nemoznost uzavirat aplikace je opravdu tristni.Telefon jsem kupoval take kvuli klavesnici a rychle komunikaci na ICQ, coz mi je nanic kdyz programy Jako Agile Messenger nebo Jimm jsou tak stabilni jak jsou a dokazou akorat nas*at Angry Takze decustomizace je pro me posledni pokud ke spokojenemu pouzivani
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #1 v: 29. Říjen 2006, 21:50 »

Slysel jsem , ze technicka podpora SEManie to dela , ale trva to tyden.. Ja mam aktualizaci pres SEUS a zmenene ikony a je to pohoda.. A pockam az to bude na pockani... Rozhodne bych neprodaval.. M600i zaujme jinymi vecmi.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #2 v: 29. Říjen 2006, 22:16 »

Decustomizace vicemene neni mozna, lze to je pres ofiko servisy, ktere to ale nesmi delat, zatim neni zadna jina cesta....
uložena
Nightflare
Anonym
« Odpověď #3 v: 30. Říjen 2006, 00:46 »

Decustomizace vicemene neni mozna, lze to je pres ofiko servisy, ktere to ale nesmi delat, zatim neni zadna jina cesta....

To znamena ze mi to v ofiko servisu nedecustomizuji? Undecided
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #4 v: 30. Říjen 2006, 06:39 »

To znamena, ze to nesmeji delat, ale jsou zname pripady, kdy to i tak slo, zalezi na interni domluve. Obecne plati, cim vetsi vitr se udela v servisu, tim vetsi je sance, ze to udelaji Roll Eyes
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 30. Říjen 2006, 07:52 »

Predpokladam, ze je to "diky" Symbianu?...
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #6 v: 30. Říjen 2006, 09:08 »

Presne tak,oficialni servis nesmi provadet decustomizace.Me se to povedlo u P990i diky tomu ze jsem delal velky bordel a nebyl k dispozici od operatora aktualni firmware,takze jsem vicemene stesti.P990i pujde asi z domu,mala RAM me neskutecne toci
uložena
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 30. Říjen 2006, 14:13 »

Muze mi nekdo poradit jake servisni stredisko, ci servis telefonu mam kontaktovat, zda by bylo po dohode mozne provest decustomizaci telefonu od Firmwaru Vodafonu?V opacnem pripade jde telefon z domu a koupim N73, protoze foÂťak sice dokazu ozelet, ale veci jako je nemoznost uzavirat aplikace je opravdu tristni.Telefon jsem kupoval take kvuli klavesnici a rychle komunikaci na ICQ, coz mi je nanic kdyz programy Jako Agile Messenger nebo Jimm jsou tak stabilni jak jsou a dokazou akorat nas*at Angry Takze decustomizace je pro me posledni pokud ke spokojenemu pouzivani
Moc to nechapu, tak ho vraÂť a kup si ho s normalnim firmwarem v bezne distribuci (jestli ho teda nemas uz pul roku). Ja ho mel 2 hodiny, vratil jsem ho ve Vodafonu (presvedcil jsem je, ze customizovane menu bez hlavnich spoustecich ikon je zavada telefonu) a za dva dny jsem mel novy bez customizace z normalniho obchodu.
uložena
Nightflare
Anonym
« Odpověď #8 v: 04. Listopad 2006, 09:57 »

To znamena, ze to nesmeji delat, ale jsou zname pripady, kdy to i tak slo, zalezi na interni domluve. Obecne plati, cim vetsi vitr se udela v servisu, tim vetsi je sance, ze to udelaji Roll Eyes

Tak jsem dneska volal do jednoho ofiko servisu, ktery je nejblize memu bydlisti a dozvedel sem se spoustu informaci, zprvu mi ten clovek rikal ze to nelze prehrat, ze to je navic chraneno nejakym zakonem (coz jsem teda netusil) ale po sve neodbytnosti a vysvetleni problemu zacal rikat ze by vedel kde, ale ze mi to nemuze rici, ze je to nacerno Smajlík Nakonec mi dal kontakt na sebe s tim, aÂť se ani kvuli tomu nestavuju ani primo v servisu, ze se domluvime nejak mimo, takze to bude asi akcni  Grin Navic mi sdelil ze mam pocitat s ponekud vyssi cenou... cca 500Kc  Roll Eyes
uložena
Nightflare
Anonym
« Odpověď #9 v: 04. Listopad 2006, 09:59 »

Moc to nechapu, tak ho vraÂť a kup si ho s normalnim firmwarem v bezne distribuci (jestli ho teda nemas uz pul roku). Ja ho mel 2 hodiny, vratil jsem ho ve Vodafonu (presvedcil jsem je, ze customizovane menu bez hlavnich spoustecich ikon je zavada telefonu) a za dva dny jsem mel novy bez customizace z normalniho obchodu.

Taky reseni, ale obavam se, ze by bylo trochu slozitejsi vzhledem k tomu ze mam od nich telefon na splatky
uložena
Zemi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 24. Listopad 2006, 20:09 »

Nejaka nova finta po 20ti dnech? Cekam az mi dorazi... A tohle jsem si precetl az dnes. Samozrejme mi ho posila Vodafone...
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #11 v: 25. Prosinec 2006, 19:02 »

jiz na pockani...u me
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #12 v: 25. Prosinec 2006, 20:21 »

Dneska mi Filip udelal decustomizaci a trvalo to presne 654sekund.

V telefonu je necustomizovany FW a beha uplne bez problemu...

Opravdu doporucuju Smajlík....
uložena
Norn
Anonym
« Odpověď #13 v: 23. Leden 2007, 16:57 »

A jak je to se zarukou? Zustane?
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 23. Leden 2007, 17:14 »

o zaruku prides
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Decustomizace SE M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.