SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 00:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K 610 zvonenie kontaktu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K 610 zvonenie kontaktu  (Zobrazeno 3462 x)
prorab11
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 29. Říjen 2006, 10:15 »

ak priradim kontaktu obrazok pekne zobrazi pri zvoneni, ak vsak pridam zvonenie, ktore je aj zobrazene v kontakte tak nic. zvoni iba jedno zakladne nastavene zvonenie. je nejaky trik pri priradovani zvoneni ku kontaktom na K 610?
uložena
Ed
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Prosinec 2006, 19:29 »

U meho telefonu K610i to bez problemu funguje, jak obrazek, tak i prirazeny zvuk...takze mozna chyba FW, ale zkus to jeste na jinem kousku...
uložena
ico101
Anonym
« Odpověď #2 v: 16. Prosinec 2006, 22:09 »

Zdravim Ta kamo, ja mam ten isty problem, priradene zvonenie ku kontaktu mi nezvoni, zvoni stale len nastavene pre vsetky hovory. Postupoval som roznymi sposobmi pri meneni - aj cez samotnu upravu kontaktu a priradenie zvonenie aj cez zvonenie a priradenie ku kontaktu. Mam K610nu od Orange a neviem, ci pojde zmenit firmware - pri reklamacii ho urcite prepalia, ale byt mesiac bez noveho telefonu Undecided Huh
uložena
elwe
Anonym
« Odpověď #3 v: 17. Prosinec 2006, 20:05 »

Manzelka ma ten isty problem, ntusim kde je chyba, pretoze som bol v SE a prepalili mi najnovsi Fw co mali (brandovany samozrejme kvoli zaruke) a nepomohlo to. Dokonca som bol v Orangi aby mi dali iny kus.. dali mi jeden na skusku a tiez to robilo. Najvacsia zahada ale je, ze 2 cisla ine ktore si priradila jej idu ine zvonenia a moje nie.  Huh  Nejde nic.. video, zvonenie, z karty, mid/mp3, editoval som svoj kontakt podla tych co jej funguju a nic. Peklo. Zistil som vsak, ze ked telefon resetnem uplne a nahodim tam 1 cislo napr. len moje, tak to ide. Po tom, co jej odzalohovane cisla z Outlooku prehodim naspat do telefonu, tak to uz nejde. No a teraz babo rad.
uložena
hracka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 26. Prosinec 2006, 21:09 »

Pomohlo mi smazani a nova editace kontaktu, asi za to muze ta synchronizace s outlookem.
uložena
bero
Uzivatel
Telefon: K610i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 15. Březen 2007, 18:36 »

jinde jsem cetl, ze problem muze byt ve formatu telefonniho cisla. Nic blizsiho o tom nevim.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K 610 zvonenie kontaktu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.