SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 20:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz a vse kolem nej
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sraz a vse kolem nej  (Zobrazeno 64267 x)
Farley
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #165 v: 28. Říjen 2006, 22:31 »

Jinak vy jste to nekdo platil servirce a nekdo obsluze? Pokud jo, mohlo se fakt stat ze nezamerne neodskrtali carky co znovu pricetli nekomu jinemu.
uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #166 v: 28. Říjen 2006, 22:33 »

Myslel jsem to tak, ze Ti tu cifru rovnou vyhodila na papir anebo to prubezne zapisovala (treba carkami, cenami) a pri vyuctovani napsala soucet. V tomto 2. pripade musi byt nekde dalsi, detailni zaznam, cos mel a za kolik. Podal jsem to srozumitelne?
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Jaronemo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #167 v: 28. Říjen 2006, 22:34 »

no muzem se to pokusit dopocitat.... Cheesy...  ja platil tomu vycepakovi : 3 koly, jedno pivko a jidlo s hranolkama a kecupem...dohoromady rovnejch  200.-

EDIT: ja si vzal s sebou k pultu hromadnej listzek a videl jsme ja to odskrtava....
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #168 v: 28. Říjen 2006, 22:36 »

Ja platil 4 koly a dve jidla dohromady 306Kc..
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #169 v: 28. Říjen 2006, 22:43 »

.....ja platil tomu vycepakovi : 3 koly, jedno pivko a jidlo s hranolkama a kecupem...dohoromady rovnejch  200.-
EDIT: ja si vzal s sebou k pultu hromadnej listzek a videl jsme ja to odskrtava....

Chtelo by to upresnit, kde to na A4 je a pomyslne zas odskrtnout. Az by zustaly neodskrtnute veci a ty by mely delat doplatek..
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Farley
Uzivatel
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #170 v: 28. Říjen 2006, 22:44 »

Myslel jsem to tak, ze Ti tu cifru rovnou vyhodila na papir anebo to prubezne zapisovala (treba carkami, cenami) a pri vyuctovani napsala soucet. V tomto 2. pripade musi byt nekde dalsi, detailni zaznam, cos mel a za kolik. Podal jsem to srozumitelne?

To ti reknu z hlavy. Kureci stak s hranolkama (89 + hranolky) a jednu colu, dohromady to bylo 124. :-) Servirka to tam napsala nahoru do toho rohu, protoze ze me nemohla dostat jestli to chci na listek zvlasÂť, nebo na spolecnej (To jsem jeste nevedel jak to chodi, tak jsem vahal.) Tak jsme se dohodli ze to oddeli tou carkou a kdyz jsem to platil, vycepak to odskrt cele, je to patrne i na fotce. Nedelala mi tam zaznam, napsala to tam hned cele. Earky nedelala.

Nevim, to se nam asi nepovede dopocitat, ale myslim, ze tekhle velka suma fakt asi nevznikla nicim podvodem. Uz jen diky tomu ze mezi nama snad neni nikdo kdo by toho byl schopen.

« Poslední úprava: 28. Říjen 2006, 22:49 od Farley » uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #171 v: 28. Říjen 2006, 23:46 »

Male poohlednuti po srazu(i s fotkami):

http://semania.cz/content/view/2128/2/
uložena
Helium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #172 v: 28. Říjen 2006, 23:47 »

Ja byl na srazu poprve, videl jsem spoustu fajn lidi, ale tomuhle se asi opravdu neda vyhnout nikde. Pokazde se najde nekdo s deravou pameti..v lepsim pripade. Sam jsem si zacaloval 2coly, tonica a jidlo..celkem 176kacek..nechal jsem mu 200 a prede mnou odskrtal carky. Kdo to tam nechal, je humusak...nejvic biti jsou na tom pokazde organizatori. Priste bych navrhnul disco styl..dostanes, zaplatis. Nebo kazdy svuj listek. Jinak jsem rad, ze jsem potkal Jozu a ostatni..Smajlík
« Poslední úprava: 28. Říjen 2006, 23:57 od Helium » uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #173 v: 29. Říjen 2006, 00:11 »

Tak tie fotky na SEM su fakt super! Vy ste sa tam teda mali  Cheesy Troska nepodarene mi pridu tie fotky vsetkych telefonov ale to je iba malickost  Mrknutí

2MH: tu casnicku tam moc vidno nieje mal si sa s nou dat odfotit, ked ty tam mas solo fotku s PSP  Grin
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Jaronemo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #174 v: 29. Říjen 2006, 00:41 »

nevi nekdo kdo tam mel krom me BT CARA..Huh obavam se ze sme si ho prohodily...Cheesy:D:D

EDIT: tak po rozmluve s Jozou sem usoudil ze mam jen halucinace...Smajlík
« Poslední úprava: 29. Říjen 2006, 09:30 od Jaronemo » uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #175 v: 29. Říjen 2006, 02:35 »

Tak fotky mluvi za vse!
Ale chci se zeptat: Co je to za Sony, vedle Psiona5? To je snad neco s TV, ne?
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #176 v: 29. Říjen 2006, 02:38 »

nevi nekdo kdo tam mel krom me BT CARA..Huh obavam se ze sme si ho prohodily...Cheesy:D:D

Pravdepodobne to bol Joza on ma jedno vzdy pri sebe  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Jaronemo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #177 v: 29. Říjen 2006, 08:24 »

Tak fotky mluvi za vse!
Ale chci se zeptat: Co je to za Sony, vedle Psiona5? To je snad neco s TV, ne?

Ten Sony je paradni stroj, nevik kdo ho tam mel, ae TV fakt neumi..... ma to Wifi, BT, IRDA, MS karty, miniUSB na sobe, 1 Mpx, a do tykac ...toÂť vse co sem pri porovnavani myho psionu s tim zistil..Cheesy majitel sedel u stolu pod oknama v prvni tretine od vchodu.....a ten muj je Psion 5mx

2 KoCur: ok..diky kontaktuju ho...Smajlík
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #178 v: 29. Říjen 2006, 08:50 »

Jestli se nepletu, tak je to Sony Clie UX50, ktere je na obrazku, u nas se neprodavalo a patrilo nasemu Mildovi;-)

http://www.mobilmania.cz/PDA/detail.asp?id=10031
uložena
Jaronemo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #179 v: 29. Říjen 2006, 09:02 »

jo to jo ono..nejspis mas pravdu ze ho tam mel Milda... a tenhle kousek je kupovanej prez Ebay....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz a vse kolem nej
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 15 dotazů.