SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 12:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz a vse kolem nej
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sraz a vse kolem nej  (Zobrazeno 64259 x)
Farley
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #105 v: 28. Říjen 2006, 18:52 »

Uz jsem zase u PC.
Ja tedy byl na srazu take poprve, ale mam ciste svedomi. Mych bylo tech 124 tam nahore v rohu v ramecku a ty jsem si taky zaplatil. (Servirka mi to na me prani secetla dohromady, nevedel jsem jak to funguje a ty velke "carkovny se mi nelibily.)
Co se stalo je spatne. Je az nechutny ze se nekdo slusne receno najedl na cizi ucet. O co hur, ze jich bylo vic a na ucet male skupinky, proto, ac to budu muset doma slozite vysvetlovat (Neptejte se proc), urcite prispeji na kompenzaci a jsem silne pro najit ty dotycne, co nezaplatili a nejak slusne jim domluvit. Pro priste jsem pro samostatne ucty, kdyz ho nekdo ztrati, jeho problem.

Jen mam strach, jestli tam do toho dluhu neprispel nekdo mimo sraz.

Jinak bohuzel jsem vubec nefotil, bavil jsem se tak, ze na to nebyl cas. :-(
« Poslední úprava: 28. Říjen 2006, 18:55 od Farley » uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #106 v: 28. Říjen 2006, 19:02 »

Jestlize je ta A4 (ev. i jine) na svete, nedalo by se ev. vysledovat, co kdo mel a platil? (Taky by jste se rozpomneli jeden na druheho.) Protoze z Farleyho prispevku mohu mit dojem, ze nekdo zaplatil za sebe (z A4) a hospa to jeste secetla celkem (ale to si mel kazdy pohlidat, aby to servirka skrtla, ale pokud mel oci jinde, tak..  Shocked)). Ale asi pri tom poctu lidi to bude nemozne..
« Poslední úprava: 28. Říjen 2006, 19:11 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Farley
Uzivatel
Telefon: K750i - R1DB001 & K700i - R2CA001

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #107 v: 28. Říjen 2006, 19:10 »

Je mozne, ze se stalo nejake nedorozumeni, ale spis to bude puvodni pripad. Nejspis se k nam nekdo pridal a nebyl od nas. Podle me to nebude mozne vystopovat, ne vsichni co tam byli chodi na forum. Ale co my vime, skusit se ma vsechno.
uložena

Jj, kdyz byl tenhle web "v plenkach", to byly casy. :-)
Ja tu SEManii proste miluju.
KRTEK
Uzivatel
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 28. Říjen 2006, 19:11 »

Martin Vagner: uz jsem ti psal,kolik kdo doplacel,muj nazor na to vse znas.Bylo by potreba pockat,jestli se tu objevi ten druhy clovek,ktery navic doplacel vetsi cast,nez ja,at on se k tomu taky vyjadri... a co se tyce poctu prispevku,to nejak moc nesleduju,rozepsal jsem se az v tomto threadu:-)
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 v: 28. Říjen 2006, 19:13 »

a nemuze byt, ze ten doplatitel doplacel hlavne za sebe? Tim spis, ze byl jasne charakteritovan mene hybnou pazi a nikdo ho nezna..
« Poslední úprava: 28. Říjen 2006, 19:15 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #110 v: 28. Říjen 2006, 19:18 »

Podle me to nebude mozne vystopovat, ne vsichni co tam byli chodi na forum. Ale co my vime, skusit se ma vsechno.

Tak Tebe muzeme eliminovat 1.ho, vpravo nahore.

Uzivatel: Farley  Dnes v 19:52:22
Mych bylo tech 124 tam nahore v rohu v ramecku a ty jsem si taky zaplatil. (Servirka mi to na me prani secetla dohromady, nevedel jsem jak to funguje a ty velke "carkovny se mi nelibily.)

To Ti secetla z hlavy anebo pri placeni carky z A4?
« Poslední úprava: 28. Říjen 2006, 19:27 od alterego » uložena

Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #111 v: 28. Říjen 2006, 19:33 »

To je nake divne ne?? Shocked

KRTEK: No nejkrasnejsi servirka je ta jak nas obsluhovala a budu se klidne hadat- Grin
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #112 v: 28. Říjen 2006, 19:36 »

Tak jsem se konecne dostal k PC, a nestacim se divit. Tohle bych opravdu necekal.  Cry Cry Cry Cry K tomu neni,co rict, kdyz si uvedomim, ze jsem pri odchodu pro jistotu zaplatil neco navic, a urcite jsem nebyl sam, kdo to takhle udelal......  Undecided Undecided Undecided 900 je opravdu velika suma, a nejak proste neverim, ze vznikla jen opomenutim nekoho zaplatit  Angry.
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #113 v: 28. Říjen 2006, 19:39 »

Co takhle tam zajit a nechat si to vysvetlit? I kdyz, pokud to udelali a vedome, tak jim pameÂť slouzit nebude, pokud budou mit alespon jakoby snahu..
uložena

DS
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #114 v: 28. Říjen 2006, 19:39 »

No kdyz si na to vzpominam tak sem taky zaplatil neco navic... Ja mel jedno maly a velky pivo smazaky s tatarkou a hranolkama 3 fanty a nechal sem ji tam 200 korun
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #115 v: 28. Říjen 2006, 19:43 »

A mas to skrtly na A4?
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #116 v: 28. Říjen 2006, 19:48 »

Neviem preco ale moc ma to neprekvapuje ze to takto dopadlo. Je to hnusne a nefer voci ostatnym ale ludia su taky. Skoda ze uz nebudu zrazy ale plne suhlasim s tym aby skoncili v takomto "vydani".
Ak sa dobre pamatam tak aj ma minizraze v Brne doplacal Miramax a to tam bolo par ludi.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
dolnajs
Uzivatel
Telefon: SE t68i, SE k750i, SE k800i, SE w96Oi, Nokia N70, HTC Kaiser

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #117 v: 28. Říjen 2006, 19:48 »

Mno teda... Taky sem se teda dostal k netu a koukam... Tohle bylo nam nekterym jasny, ze tam sekera bude, protoze takhle se to pri masove akci proste nepise... Hromadne listky jsou presne o tomto a o hadkach...

Pri nasem odchodu jak tu rikali nekteri jsem taky platil o 2 piva projistotu navic.

S Martinem souhlasim, ze takoveto giganticke akce proste jsou jen o "pruser". Ted to je 900 priste treba ukradeny telefon... My co se zname vime, ze se na druheho muzeme spolehnout a kdyz znamemu cloveku pujcuju telefon nebo ho necham na stole, tak vim, ze on vi, ze je muj a v ramci moznosti ho pohlida... Ale cizi?

Ale na druhou stranu je mi lito, ze se tu vytvori nejaka VIP uzavrena skupinka, ktera bude pravidelne chodit na srazy a ostatni budou o takoveto super srazy ochuzeni...

Je to na rozhodnuti "vyssi moci"...

P.S.: Pokud se bude ten cejch nejak kompenzovat, urcite taky prispeju...
uložena

Symbian - pro chytrejsi budoucnost!

My mobiles: SE t68i, SE k750i, SE k800i, SE w96Oi, Nokia N70, HTC Kaiser
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #118 v: 28. Říjen 2006, 19:54 »

Jo souhlasim ja taky neco poslu..

Dolnajs: A si porad mel silne reci jak na me vlitnes a skutek utek .. Grin Grin Grin
uložena
dolnajs
Uzivatel
Telefon: SE t68i, SE k750i, SE k800i, SE w96Oi, Nokia N70, HTC Kaiser

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #119 v: 28. Říjen 2006, 19:57 »

Martine Martine - kdybys nekecal, hodinky si nevezmes a pak jeste uteces (to nebyl skutek, ale Tys utek)...  Grin Grin Grin Tak holt pockame na dalsi srazik (jestli nejaky bude) a vlitnem na to rucne a strucne...  Cool Grin Mrknutí A treba do te doby uz budes mit od tamanu ty watche...  Grin Grin
uložena

Symbian - pro chytrejsi budoucnost!

My mobiles: SE t68i, SE k750i, SE k800i, SE w96Oi, Nokia N70, HTC Kaiser
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz a vse kolem nej
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.