SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 20:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz a vse kolem nej
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sraz a vse kolem nej  (Zobrazeno 64266 x)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #90 v: 28. Říjen 2006, 17:25 »

Fotky budou pozdeji, zajisÂťujeme....
uložena
DS
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #91 v: 28. Říjen 2006, 17:32 »

Ach jo, co se to stalo. Me by jen zajimalo proc to ten dotycny udelal. Nechapu to. Je to dost ostuda... A ted si predstavte, ze takovejhle clovek muze klidne v tyhle chvili psat nejaky prispevek a rikat si jak ostatni precural. To je hnus... Az bude ona sbirka, hodte na titulni strance bleskovku at o tom vedej opravdu vsichni
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #92 v: 28. Říjen 2006, 17:42 »

DS : hadam si nemyslis ze tu sekeru ma ne svedomi jeden clovek, 9 kil to by bolo na jednu osobu asi vela
mozno by bolo riesenie nech sa deju oficialne a neoficialne zrazy
na tych ofiko by to bolo len pre doverihodnych a ostatne by mohli organizovat ludia mimo redakcie, tym padom by bola redakcia  mimo hru a semaniaci by sa mohli stretnut tak ci tak
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #93 v: 28. Říjen 2006, 17:45 »

Pratele, kamaradi. Emoce stranou. Co se stalo? Neprijemna vec, ktera se stava dnes a denne, ja ji zazil nedavno pri srazu nasi byvale tridy = zajisoval jsem a doplacel jsem. Je to neprijemne, ale nejsem zastancem kolektivni viny. Øesime tu dusledek, nikoli pricinu one neprijemnosti.

Musime se, jako chlapi, k problemu postavit celem:
1. zjistit kdo a kolik doplacel,
2. domluvit zpusob jejich kompenzace.

Pro priste trvat na tom ze konzumni listky budou solo nebo po skupinach lidi, kteri se znaji.... Tim vyresime pricinu = nebudeme muset resit jeji dusledek...

Tez jsem (krom jineho) delal 3 roky servirku, ta v restauraci ale byla o kousek hezci, musim uznat (navic jsem si pri odchodu vsiml, ze i kuchar mel hezke nohy...  Grin) a tak si nedelam iluze o jakemkoli hostinskem personalu. Nikdy jsme je nevideli a mozna uz nikdy neuvidime, ale jsme v Eechach... tim nechci nikoho krive a bez dukazu obvinovat, sekyra do 500 Kc pri tomto mnozstvi lidi, co tam bylo = mno, muze se stat, ze nekdo v nalade (nechtic) opomene zaplatit neco, co si objednal, ale 900 Kc je uz trochu moc. Sam jsem zastancem toho, ze radej zaplatim vic, nez jsem mel, ale jak rikam tento zpusob se neosvedcil = pro priste zvolime jiny.

Takze nekazme si hezke zazitky touto neprijemnosti... doresme to a priste jinak, ale priste zas v hojnem poctu, nic nekomplikujme silenymi napady a nechme na personalu restaurace, aÂť se o sve trzby stara sam...

uložena
DS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 28. Říjen 2006, 17:46 »

2ronox: jo blbe sem to napsal spis by tam melo bejt ti dotycni
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #95 v: 28. Říjen 2006, 17:55 »

VARO : suhlasim s tebou, ide len o to ze jeden clovek asi sekeru za 9 kil neurobil
a nehovorte mi ze nemate echo kto to moze mat na svedomi, urcite niekto z Vas ma nejaky tip aj ked alcohol Vas urcite trochu oslepil
nechcem tu meno ale myslim ze niekto kto ma podozrenie by mohol redakcii napisat
takze tymto vyzyvam ludi, bud tych ktory maju sekeru na svedomi alebo tych ktory o tom nieco vedia nech napisu mne alebo niekomu z redakcie nech sa to vyriesi a nech na to mozme rychle zabudnut
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #96 v: 28. Říjen 2006, 17:56 »

Ach jo, co se to stalo. Me by jen zajimalo proc to ten dotycny udelal. Nechapu to.

Asi jsi dost mlad..To se stava i v lepsi spolecnosti..lidi (kor v dnesni dobe) jsou takovi..dnes je vetsina lidi takovych - potencialnich i skutecnych lumpu. (O me byvale jsem si taky myslel jen to nejlepsi, dokud jednou nerozbila stolni vahu (do 500,-) v den koupeni, bylo nam to lito, Kc malo.. Jake bylo me prekvapeni, kdyz na 2. den byla vaha cela! No a na dotaz mi rekla, ze ji "otocila"! (Ani jsem se neptal, jak.) Elovek o druhem nikdy nevi vse..)
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #97 v: 28. Říjen 2006, 18:15 »

@ VaRo: Presne tak! Skvele vydarenou akci by jste nemeli kazit nadavanim nad rozlitym mlekem, byÂť dost velkym. Urcite se nezjisti vinik, lze jen zmirnit dopad na doplatce uctu. A vyvarovat se tohodle priste. Udelejte sbirku, domluvte se, kolik vas bude ochotnych a pak sdelte vysledek a zejmena, jake jste z toho vyvodili dusledky pro dalsi sejsn. Podivejte se z sebe, kolik je zde negativnich a kolik pozitivnich prispevku. Ja snad do toho nemam moc co mluvit, ale krom toho, ze vyuzivam demokratickeho prava na svobodu vyjadrovani, je mi lito, ze misto 1. euforie, s kterou jste tento thread nacali, jste postoupili misto splinu. Myslim, ze o tom tu uz bylo dost a stejne to budete resit na urovni redakce. Sorry, ze opruzuji, ale byl bych rad, kdyby jste tady skoncili stejne optimisticky, jak zacli.jinak navrhui zalozit novy thread o tom, Co se stalo na sejsn a co s tim.
 V elektronice jsem naprosty laik a analfabet, ale v mezilidskych vztazich a situacich se snad vyznam trochu lip. Takhle to vidim. (Pokud si to nemyslite, ze mam pravdu, mate moznost to smazat.)
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
KRTEK
Uzivatel
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #98 v: 28. Říjen 2006, 18:15 »

KRTEK: Ty jsi ten pan ucitel?

Jojo, to jsem ja :-) Potrebujes s necim pomoct?  Smajlík
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #99 v: 28. Říjen 2006, 18:17 »

KRTEK: Ne jen jsem chtel pokecat byla legrace na srazu ..  Smajlík
uložena
KRTEK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 28. Říjen 2006, 18:18 »

Tez jsem (krom jineho) delal 3 roky servirku...

A libil by ses taky Martinovi?  Smajlík
uložena

Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
KRTEK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 28. Říjen 2006, 18:21 »

KRTEK: Ne jen jsem chtel pokecat byla legrace na srazu ..  Smajlík

Proti tomu souhlasim  Smajlík Ne, ja fakt nechci resit to, co se stalo, mozna jsem to nemel zminovat hned na zacatku threadu, jaka sekyra tam byla... Ale pokecat? Proc ne...  Smajlík
uložena

DS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 28. Říjen 2006, 18:22 »

Ale jo srazik byl peknej (muj 1.), jen sem tak trochu stydlin a nez se rozhoupe se s nekim pobavit tak uz je konec njn. Pri nemensim sem aspon videl nejaky novy founy a prislusenstvi... Cheesy Tesim se priste, jestli nejaky bude Cry
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #103 v: 28. Říjen 2006, 18:32 »

2 VaRo: Vasiku mas zcela jiste pravdu, ja se tu jen snazim nejakym zpusobem dohledat pricinu toho vseho. Je mi jasne, ze obsluha si na manku pridala sve, ale omlouvat nefer lidi nemam zapotrebi. ÂŽe jsou nekteri lide vycurani je jiste pravda a normalni vec, ale jejich uzasnou vlastnost omlouvat nebudu. Muzeme-li rozdavat ciste karty na stul my, mohou i nasi ctenari. Nevidim v tom az tak nic sloziteho a nerovneho....

Ale jiz se k tomu nebudu vyjadrovat, budu rad, kdyz se dotycny, ktery castku platil ozve a ja zajistim nejakou rozumnou sbirku, kterou bychom mu vse vykompenzovali.

2 Krtek: Nemas neco s poctem prispevku na foru?
uložena
vojta
Uzivatel
Telefon: Xperia Neo Blue

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #104 v: 28. Říjen 2006, 18:46 »

Hezka akce, je fajn pokecat s fajn lidma a fandama SE navic k tomu. Ohledne nedoplatku, neda se nic delat, takhle to dopadne vzdy, pokud je vice lidi, kteri ne zcela vsichni se dobre znaji. Verte tomu, mluvi ze me zkusenost.
Na to je reseni idealni a proste - KAÂŽDY SVUJ UEET a jeho ztrata klidne pod pokutou. Nechme to na te, ktere hospode....
Jinak diky organizatorum a jsem rad, ze jsem mohl - nekterym sikovnym pionyrum Grin podekovat osobne za jejich kreativitu a neutuchajici usili pri tvorbe themes. SE zdar!
uložena

W890i,W810i, T68, T39m, R520m, R380, P1i+4GB M2, HBH-DS970, MBW-100....Xperia Neo Blue....a dalsi chorobopis
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz a vse kolem nej
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.