SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Duben 2025, 17:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jimm - problemy a jejich reseni
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 30
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jimm - problemy a jejich reseni  (Zobrazeno 186849 x)
MiSkocH
Anonym
« Odpověď #30 v: 07. Leden 2007, 20:07 »

ludia mam SE K800i a nejde mi JIMM. Je to tym ze ked zajdem do Tmobile a chcem si dat aktivovat GPRS sluzbu povedia mi ze mne ju nemozu aktivovat lebo mam mobil kupeny na kredit a nie na pausal, ze GPRS je len pre pausal. A mne ze mozu dat len WAP. Tak som suhlasil s Wap-om a ani to mi neaktivovali pretoze nemaju konfiguracne nastavenia na WAP na moj telefon. Zevraj mam cakat. Poradte mi please co mam robit. Moje ICQ : 263-750-042 a email : [email protected]  Cry
uložena
Integrated
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 07. Leden 2007, 20:17 »

Co delat Huh Poslat si do mobilu konfiguracni SMS sam.  Cool
Nejlepe ze stranek Sony Ericssonu. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=cz&lc=cs&ver=4000&template=ps3&zone=ps
Mnohdy dokazi mobil nastavit lepe nez konfiguracni SMS od operatoru.
uložena

SE K500i (R2AE033)
MiSkocH
Anonym
« Odpověď #32 v: 09. Leden 2007, 12:54 »

ibaze aj ked si poslem zo Sony Ericssonu aktivacnu SMS aj tak mi to nejde  Cry
uložena
pebe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 12. Leden 2007, 17:55 »

ibaze aj ked si poslem zo Sony Ericssonu aktivacnu SMS aj tak mi to nejde  Cry

Ja jsem to na K300 rozchodil az po doplneni DNS adresy operatora(TM). Nebylo to soucasti sms nastaveni.
uložena

T29 good, but death. K300i
MiSkocH
Anonym
« Odpověď #34 v: 13. Leden 2007, 13:19 »

no skusim to ale asi to nebude mat cenu.. ludia sak mi poradte kto ma K800i a je zo Slovenskaaaa.... alebo aj CZ ak viete v com je chyba
uložena
Chita
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 18. Leden 2007, 13:24 »

Chtel bych se zeptat....mam k750i customizovanou od Vodafonu koupenou v prosinci 2006...Jimm (uz zkousel nekolik verzi) my porad vypisuje chybu 125.1 (co to znamena to uz sem si nasel) Zkousel sem i prepisovat profily pro pripojeni nystavene Vodafonem,ale bez uspechu. Tak sem se chtel zeptat jestli je mozny ze je to zpusobene customizaci telefonu...?
Predem Diky za reakce....
uložena
Mr.Jelen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 18. Leden 2007, 13:55 »

co se tyce t-mobile shopu tak sou lamy a vedet prd, gprs ti musej nastavit at si pausal nebo twist, hehe musim to vedet kdyz pracuju jako technicka podpora u nich, co se tyce  toho jimma tak sem snim mel taky problemy, teda vic lidi. stacilo jenom prez WAP(zduraznuju wap) stahnout nejnovejsi verzi a vse bylo jiz ok. pak akorat nastavit na se javovej profil na internet a je to
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #37 v: 18. Leden 2007, 15:23 »

co se tyce t-mobile shopu tak sou lamy a vedet prd, gprs ti musej nastavit at si pausal nebo twist, hehe musim to vedet kdyz pracuju jako technicka podpora u nich, co se tyce  toho jimma tak sem snim mel taky problemy, teda vic lidi. stacilo jenom prez WAP(zduraznuju wap) stahnout nejnovejsi verzi a vse bylo jiz ok. pak akorat nastavit na se javovej profil na internet a je to

stahovat se muze i z teto:
http://jimm.wapland.org/php/downloads.php?ids=10

uložena
MiSkocH
Anonym
« Odpověď #38 v: 18. Leden 2007, 20:34 »

stale mi nejde JIMM skusal som aj toto JIMM ale aj tak nejde  Cry
uložena
filohad
Anonym
« Odpověď #39 v: 23. Leden 2007, 16:49 »

ide jimm rozbehnut aj cez ibaWAP , indicie su... ak mate navod ,ako prosim pomoc
uložena
Cawba
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 28. Leden 2007, 21:14 »

Vyzkousel jsem snad vsechny verze co jsem na ne tady nekde nasel link. Bud mi to dela to,ze se to pripoji ale za chvilku to stejne hodi chybu. Ale v posledni dobe to nejak dela jenom takovou vec,ze se to v pohode pripoji,muzu normalne i psat,ale pak po nejake dobe se jakoby odpojim,ale jen lidem v CL,ja jsem porad online.Prisel jsem na to tak ze jsem se sedel u compu a psal si takhle z mobilu ale na compu uz jsem by offline. Ja to nechapu,to je tenhle problem jenom u SE??? Protoze jsem driv mel Siemens a nemel jsem zadnej problem. ted mam verzi 052b v cestine
uložena
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 02. Únor 2007, 21:04 »

Ja s tim nemam zadny problem, Jimm se pripojuje napoprve behem 5ti vterin, nepamatuju ze by mi hodil v poslednich 2 mesicich nejakou chybu.
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
MonikaSh
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (zalozni)

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 05. Únor 2007, 16:24 »

Me s vodkafonem posledni dny blbne (Boskovice), ne a ne se pripojit. Kdyz ale prehodim timku Twistu, tak se pripojim. Myslim, ze to dela VF datova optimalizace. Uz aby se mi vratil ze servisu 2. mobil a ja nebudu muset prehazovat simky a odirat si lak. To umisteni baterky u K750 je snad za trest.  Tongue

Doplnuji - cislo chyby je 100. A obcas se mi stane, ze JIMM zatuhne jiz pri spousteni. Pomuze jen vyndat baterku.
« Poslední úprava: 07. Únor 2007, 07:25 od MonikaSh » uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
Chita
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 07. Únor 2007, 15:37 »

Chtel bych se zeptat....mam k750i customizovanou od Vodafonu koupenou v prosinci 2006...Jimm (uz zkousel nekolik verzi) my porad vypisuje chybu 125.1 (co to znamena to uz sem si nasel) Zkousel sem i prepisovat profily pro pripojeni nystavene Vodafonem,ale bez uspechu. Tak sem se chtel zeptat jestli je mozny ze je to zpusobene customizaci telefonu...?
Predem Diky za reakce....

Fakt nikdo netusi cim by to mohlo byt??? Odzkousel sem vsechny verze pristupne na netu a nic:((
uložena
D@w3
Uzivatel
Telefon: SE W800i

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 08. Únor 2007, 21:48 »

Ahojky mam telefon SE W800i chtel bych poradit proc mi to stale pise chybu 118 a delam wse podle nawodu diky moc za info co stim.... moje icq je 213-274-721
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 30
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jimm - problemy a jejich reseni
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 18 dotazů.