SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 15:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jimm - problemy a jejich reseni
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jimm - problemy a jejich reseni  (Zobrazeno 185268 x)
viper.blade
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 12. Květen 2007, 08:13 »

Podle toho co je nahore ty odkazy jsem to mel nastavene davno... a porad nic a menim pripojeni na http .. socket zkousim ruzne kombinovat a onoi porad nic.
uložena
resik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 14. Květen 2007, 14:25 »

mam verzi  jimm.5xb.cz  (0.5.0) a doposud jela bez probelmu...
ale ted posledni dobou pripojeni trva dlouhou dobu protoze mi to porad hlasi nejaky ERROR a chybu...
na 10 ty pokus se pripoji...chvili to funguje a najednou to spadne a znovu prozivam problem s pripojenim...je to dost o NERVY....nevite CIM TO JE Huh
asi by to chrtelo novou VERZI JIMMA ze?? jen nechapu ze to jede a z niceho nic se to tak posere... Sad
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 14. Květen 2007, 17:12 »

ale me tohle dela taky, jak kdy.. podle toho jak se to vyspi:) nova verze nic neresi, ja mam posledni.. je to proste tim ze icq je 1) blbe vymyslenej protokol a 2) je uzavrenej takze implementace je zrejme trosku neuplna a 3) staci aby se trosku nekdo pohrabal na serveru icq a trosku neco zmenil a uz to nemusi jit.. takze resenim je proste zkouset se pripojovat jak to pujde a bejt vdecny kdyz to jde:) zas tak hrozny to neni, akorat to dyl trva nez se pripojim no. ale neni to nic tak hroznyho prece ne? ten problem s padanim by se mozna vyresil posledni verzi.. (ja pouzivam upravenou verzi z waplandu)
uložena

XPERIA X10i 2.2
resik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 14. Květen 2007, 19:46 »

cece je to hrozny..... 20minut se pripojuju  Cry
a ubehne 10minut a spadne mi to....a dalsich 20min se pak znovy pripojuju...a kdyz me to zas po 10minutach odpoji a mam se pripojovta znovu tak uz me to toci....
kdyz to tak udela 5x zasebou tak je to na rozbiti neceho...  Angry
uložena
Karel Attl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 15. Květen 2007, 11:29 »

jo tak to je zly.. a mas dobrej signal? gprs je docela citlivy:) mozna to nebude chyba jimma a icq ale nestabilniho spojeni
uložena

XPERIA X10i 2.2
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 16. Květen 2007, 09:08 »

Ahoj myslim ze to budes mit spatne nastavene data ja jsem mel vice verzi jimma a nikdy mi to samo nespadlo je to divne. U nekterych verzi jsem sice mel problemy s prihlasenim ale jen zridka. Ted mam verzi 5.2 a bez problemu.
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #66 v: 16. Květen 2007, 11:06 »

skus se podivat na-moznosti/sit "podrzet spojeni", melo by byt zafajknute "ano", a pak  vlastnosti spojeni- zafajknute "bezpecne prihlaseni", a pak jeste "opet spojit".
uložena
resik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 16. Květen 2007, 14:04 »

panove...vsechno mam zasrktle...jak rikam doposud to fungovalo OK...ale ze dne na den bez myho zasahu to dela to co jsem popisoval...

jo a SIGNAL je OK...bydlim ve meste
ne v LESE... Mrknutí
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 16. Květen 2007, 19:07 »

Tak asi budes muset zkusit tu novejsi verzi pokud ji uz nemas. Ta je urcite lepsi navic tu nekde byl i odkaz na tu stranku kde si jimma muzes upravit podle svych predstav. Odtama mam taky tu verzi 5.2
uložena

Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 16. Květen 2007, 19:36 »

Jinak tady je ta adresa na ten online konstrukter jimm 5.2 http://jimm.wapland.org/online/0.5.2/cz/
uložena

viper.blade
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 17. Květen 2007, 07:05 »

Jinak tady je ta adresa na ten online konstrukter jimm 5.2 http://jimm.wapland.org/online/0.5.2/cz/

I podle toho jsem to zkousel slozit a porad nic... uz je to na ho*no takhle.. pritom vim ze podle tech navodu mam vse dobre nastaveno!!!!!  Angry Angry 
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #71 v: 17. Květen 2007, 07:20 »

mas ve vlastnostech "bezpecne pripojeni" ?
uložena
viper.blade
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 17. Květen 2007, 07:23 »

ne nemam ale uz to fuguje nastavil jsem spatne cislo takze pro vsechny: Kdyz pujdete nastavovat UIN napiste to normalne a bez mezer ne s tema pomlckama Mrknutí
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #73 v: 17. Květen 2007, 08:58 »

tak to by mne nenapadlo ani ve snu, ze nekdo bude zadavat cislo ICQ s mezerama nebo pomlckama  Shocked
uložena
Karel Attl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 17. Květen 2007, 09:20 »

jo, to jsou ty lidi co pouzivaj original klienta icq.. ja se s tim potkavam docela casto.. maj pak zkreslenej pohled na svet:)))
uložena

XPERIA X10i 2.2
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jimm - problemy a jejich reseni
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.