SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 22:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i -> W800i
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i -> W800i  (Zobrazeno 22117 x)
FilipLudvik
Anonym
« v: 29. Červen 2005, 15:06 »

Update proveden.. Teste se na bleskovku.  Mrknutí
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 29. Červen 2005, 15:38 »

je to super! skoda ze nejste na SVK  Cry Cry bych si to tam dal (tak o mesic) taky  Roll Eyes Grin
uložena

Sony Ericsson Arc
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #2 v: 29. Červen 2005, 16:52 »

Ke Slovensku se jiz blizime  Mrknutí
Jinak pokud jde o verzi fw. W800i, tak mi tak nesedi jak klasicka K750i, pro poslech muziky je vse udelano slusne, ale chybi mi tam na stredove klavese menu cinnosti na to jsem opravdu zvykly...
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 29. Červen 2005, 18:14 »

je tam nejak lepsi zvuk pri prehravani? nebo je lepsi ekvalizer?  Roll Eyes
uložena

Sony Ericsson Arc
SonyLuke
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 29. Červen 2005, 18:17 »

Co je stredove tlacitko? To je to co je nad joystickem?
uložena

Apple computers and Sony Ericsson is best!!!
Venerea
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 29. Červen 2005, 19:13 »

Taky sem chtel fw z W800i,ale ta stredova klavesa je pro me tez dulezita.Do menu nelezu,vse dulezite mam prave na ni.Tak zustanu u K750i,i tak vydrzi hrat tel. dost dlouho MP3 Smajlík
uložena

Tocte se pankacove!
mnemonic
Anonym
« Odpověď #6 v: 29. Červen 2005, 22:38 »

a zkouseli ste to prehrat i zpet??? tim myslim kdyz ste meli K750i s fw W800i tak na to "kacko" dat zas puvodni fw?Huh slo to??? Smajlík
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #7 v: 29. Červen 2005, 22:54 »

a zkouseli ste to prehrat i zpet??? tim myslim kdyz ste meli K750i s fw W800i tak na to "kacko" dat zas puvodni fw?Huh slo to??? Smajlík

Samozrejme to neni problem. Smajlík
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #8 v: 29. Červen 2005, 22:58 »

je to super! skoda ze nejste na SVK  Cry Cry bych si to tam dal (tak o mesic) taky  Roll Eyes Grin

Tento vikend jedu na SVK. Shanej a budeme flashovat.  Grin Grin
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #9 v: 29. Červen 2005, 23:50 »

Poznatky upgradu:

MP3 zneji o dost lepe.. Je to naprosta pohadka.  Grin Prehravac na MP3 je taktez bez chybicky.Dokonalost sama.

Rychlost nabijeni mi subjektivne pripada take rychlejsi - ukaze cas. Nejaky ten den testovani.  Mrknutí
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #10 v: 30. Červen 2005, 09:34 »

Sice jsme upravou prisli o vyborne tlacitko nad joystickem pro zadavani zkratek, minumalizaci aplikaci, ale tato funkce se alespon v male mire presunula na pohyb joysticku smerem nahoru.

Muzete si zde nastavit libovolne zkratky, jen pri maximalizaci aplikaci musite zpet do spravce souboru. Ale ten kdyz si nastavite napr. na pravy pohyb joysticku, tak nejste prakticky nikterak omezeni.  Mrknutí

U me tedy vyhral FW W800i do K750i na plne care.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #11 v: 30. Červen 2005, 09:40 »

Sice jsme upravou prisli o vyborne tlacitko nad joystickem pro zadavani zkratek, minumalizaci aplikaci, ale tato funkce se alespon v male mire presunula na pohyb joysticku smerem nahoru.

Muzete si zde nastavit libovolne zkratky, jen pri maximalizaci aplikaci musite zpet do spravce souboru. Ale ten kdyz si nastavite napr. na pravy pohyb joysticku, tak nejste prakticky nikterak omezeni.  Mrknutí

U me tedy vyhral FW W800i do K750i na plne care.

No vidis to jsem si nevsiml, ze menu cinnosti je ve smeru joysticku. Uz jsem chtel bedovat, ze tohle SE nedomyslel, tohle bohate staci, super....Tento firmware uz si me taky zacina ziskavat :-)
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 30. Červen 2005, 09:46 »

no kdyz budete na SVK tak se vam pak ozvu (no ale musim mit do ty doby telefon)  Mrknutí a este by mne zaujimalo ... za jakou casku penez to delate? zadara? nebo neco musim platit... ale kdyz by jsme se spoznali a ja by jsem vas pozval na pivo a pol deci tak by to mohlo bejt i zadara ne?  Mrknutí Grin
uložena

Sony Ericsson Arc
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #13 v: 30. Červen 2005, 09:53 »

no kdyz budete na SVK tak se vam pak ozvu (no ale musim mit do ty doby telefon)  Mrknutí a este by mne zaujimalo ... za jakou casku penez to delate? zadara? nebo neco musim platit... ale kdyz by jsme se spoznali a ja by jsem vas pozval na pivo a pol deci tak by to mohlo bejt i zadara ne?  Mrknutí Grin

Toto je info thread o novinkach. Diskuzi presunme na ICQ  Mrknutí
uložena
SonyLuke
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 30. Červen 2005, 12:14 »

No dejme tomu, ze bych si nahral firm W800 na K750i. S founem by se neco stalo a ja bych ho musel dat na reklamaci. Kdybych si potom nahral firm zase K750tkovej bylo by potom poznat, ze bylo s founem manipulovano tak jak se nema. (myslim jestli by mohli poznat, ze jsem tam prehraval firmware?)
uložena

Apple computers and Sony Ericsson is best!!!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i -> W800i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 16 dotazů.