SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Květen 2025, 00:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P990 bez flipu - tipy, triky
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P990 bez flipu - tipy, triky  (Zobrazeno 16881 x)
sevenheaven
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 19. Říjen 2006, 18:11 »

ja bych taky rad upozornil, ze Pecko bez flipu, to bych tedy opravdu nemohl. Uz jen proto, ze koncept pecek je prave diky Flipu odlisny od veskere konkurence ... rad pisu SMSky treba pri jizde v aute (nikde to nerikejte) a s flipem to neni problem, pisu jednou rukou a poslepu, bez Flipu bych byl vyrizeny a to FO mod pouziam velmi casto ...
uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
B17S
Anonym
« Odpověď #16 v: 19. Říjen 2006, 18:31 »

Plne souhlasim. Nejenom ze diky flipu je odlisny ale hlavne nema na trhu zadnou konkurenci.  A prave proto nerozumi postoj Sonyericssona ze peckovou flotilou konci. (alespon se o tom hovori) Tak snad oficialne to nebude pravda.
uložena
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 19. Říjen 2006, 18:33 »

2 bicek && 2 kocur: jak hodne ty Brando folie snizujou zrcadlovej efekt displeje?
uložena
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 19. Říjen 2006, 18:34 »

Tak to snad nebude pravda, protoze Pecka jsou opravdu tak odlisna a bezkokurencni, ze kdyby se jim venovali jak maji tak by s nima chodili uplne vsichni :-)
Pokud s Peckama skonci tak asi ja skoncim s MOBILAMA :-)
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 19. Říjen 2006, 18:34 »

A tak udelaj zase neco novyho. Taky mi vyhovuje ho mit chvili jako PDA a chvili jako mobil. Psani sms na normalni klavesnice beru asi jako nejlepsi moznost.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 19. Říjen 2006, 18:35 »

V podstate tam zada korekce neni, display je na slunci blbe videt i s folii ... bohuzel, ale ja tedy sve pecka pouzivam na plnem slunci velmi malo :-)
uložena

ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 19. Říjen 2006, 18:36 »

2 bicek && 2 kocur: jak hodne ty Brando folie snizujou zrcadlovej efekt displeje?
Dle me moc ne, zanedbatelne....
uložena

sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 19. Říjen 2006, 18:36 »

ano to je presne ono, tenhle koncept je proste jinyma vyrobcema zatim nenapodobeny ...
uložena

B17S
Anonym
« Odpověď #23 v: 19. Říjen 2006, 18:46 »

Tak to snad nebude pravda, protoze Pecka jsou opravdu tak odlisna a bezkokurencni, ze kdyby se jim venovali jak maji tak by s nima chodili uplne vsichni :-)
Pokud s Peckama skonci tak asi ja skoncim s MOBILAMA :-)

Hodne lidi uz to tu psalo. Ale hlavne taky sefredaktor „MartinVagner“ tak je moznost ze to bude pravda. Bez flipu uz to nebude ono. A proto se uz postupne pripravuji prejit na jinou platformu.
uložena
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 19. Říjen 2006, 18:50 »

no abych rekl pravdy, tak takovyhle informaci je na netu spousty, takze i to ze to napsal Martin Vagner tomu jeste nebudu verit ... proc mluvit o konci Pecek ted, kdyz poradne P990i jeste ani neuvedl Sony poradne na celosvetovy trh :-) Nebojim se budoucnosti, SE rozhodne nehodla udelat po P990i diru ve svem portfoliu Smartfounu ...
uložena

bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 19. Říjen 2006, 18:50 »

Bych taky rekl ze vubec.Aji me prijde ze nevadi tolik kdyz ti sviti na display, spis vadi kdyz je osvetleny okoli - pak vidis odraz okoli a z displaye nic. Problem je v tom ze je to zrcadlovy-ne ve slabym jasu displaye. Aspon podle me  Smajlík
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 19. Říjen 2006, 18:55 »

Ano neni to podsvicenim, to na to nema vliv, proste ten display ma takovou vlastnost a musime se s tim smirit ...
Ale nemejme iluze, ja mam i PDA hpx 4700 coz je povazovan za krale PDA se skvelym displayem a to same, proste jak sviti slunce, taky nic moc.

Jinak jiz od P910 jsem zvykly mit podsviceni nastavene na 30% a jsem spokojen, baterie drzi dyl a viditelnost je dostatecna ...
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 19. Říjen 2006, 20:07 »

Spociatku som si na slnku daval najvysie podsvietenie, ale vzdal som to lebo na nom nic nieje vidno. Ci folia alebo nie nevidno nic. Teraz je vonku polooblacno a tiez toho moc nevidno. Zato ked vytiahnem W550 tak sa cudujem jak moze nieco tak dobre citatelne existovat  Cheesy
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 23. Říjen 2006, 11:43 »

2Trepka: Mam foliu Brando od MV a som s nou uplne spokojny!
2Vita:asi to bude sila zvyku lebo si pecko pouzival dlho s flipom. Ja by som ho koli praci nemohol pouzivat s flipom

Tak to mi stacilo,  Shocked diky za Vase nazory, folii uz mam objednanou  Cheesy
2Vita: ja jsem flip oddelal okamzite po zakoupeni P990 - asi jsem si ani nechtel na flip zvyknout - bez flipu mi proste P990 prijde vic sexy, skladnejsi do kapsy, neotrelejsi... Samosebou mi ten flip "chybi" - ale hlavne proto, ze to vyvojari nedotahli - kdyby byla qwerty klavesnicka lip podporovana - moznost si nadefinovat klavesove zkratky, dovedu si predstavit i makra, rychle spousteni aplikaci pod pismenkem apod... Kez by se neco takoveho objevilo pro uiq3 neboÂť asi nejvic mne stve prepinani aplikaci...
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 23. Říjen 2006, 12:16 »

To ja rad radeji dal s flipem, bez flipu mi nesedla. Porad treba nikdo nevi jak bez flipu prepinat pisnicky nejakou klavesou  Grin
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P990 bez flipu - tipy, triky
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 19 dotazů.