SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 11:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Klavesnice P910i
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Klavesnice P910i  (Zobrazeno 8765 x)
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 21. Říjen 2006, 20:54 »

A ukazuje se, ze jsem mel pravdu, kdyz jsem zakladal ten thread a tvrdil, ze je to materialova vada a tedy reklamovatelna. Nastava cas, kdy i ja pujdu s timto na reklamaci (ackoliv ve  funkcnosti mi to nevadi, protoze tuto qwerty (pro jeji titernost) nepouzivam).
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 22. Říjen 2006, 08:52 »

A ja si stale myslim, ze nemas pravdu a ze je jen a jen na posouzeni a svolnosti servisu jestli ti tuto - dle mne - vlastnikem zpusobenou zavadu - ohodnoti jako reklamovatelnou...  Viz predchozi, zde jiz pripomenuty thread..

uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 22. Říjen 2006, 21:05 »

Je zde nekdo, komu tuto zavadu (popraskany flip) neuznali?
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
INGARAN
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 26. Říjen 2006, 21:58 »

Ja qwerty pouzivam celkem dost. Klavesnice uz praskla, ale misto nekterych pismen mi prestalo fungovat tlacitko ZPET... No, zaruku uz nemam, takze to vidim na budouci Elenu...
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 27. Říjen 2006, 11:10 »

........ budouci Elenu...

??
uložena

Ales-X
Uzivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 30. Říjen 2006, 18:14 »

http://semania.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1508&Itemid=88

W550i/W600i/S600i = Ellen

PS.: me ramecek na P900@P910i neprasknul a to uz zazil par drsnych padu, ale jako nastupce vidim Hermione :-)
« Poslední úprava: 30. Říjen 2006, 18:27 od Ales-X » uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 30. Říjen 2006, 19:11 »

A dival ses tak dobre, jak to tu vyfotil Didik?
uložena

Ales-X
Uzivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 30. Říjen 2006, 22:28 »

A dival ses tak dobre, jak to tu vyfotil Didik?
Dival, ale jak pisu mam P900@P910i a tak zminuji ramecek a ne flip ;-) O tom se tu taky dost psalo ze to vsem praska, ale podle me zalezi na zpusobu zavreni flipu, kdyz vidim jak vetsina ten flip jen odcvrnkne prstem a ten v plne rychlosti se zarazi o ramecek tak me vstavaji vlasy hruzou na hlave. Ale u P910i to je tusim jina vec a to tim jak zas vetsina lidi drzi pri psani na qwerty klavesnici telefon jen za flip (tedy telefon jentak podpira ukazovakama) a ten se samozrejme pod vahou pristroje ohyba :-D Podle me kazdeho telefon vypada podle toho jak se k nemu ten doticny chova :-) Napr. nedavno jsem ve vlaku videl starsiho pana jak vatahnul z filcoveho pouzdra P800 a zacal si tam neco sudlat, kdyz by se me nekdo zeptal na stari pristroje tak reknu ze si ho zrovna koupil. A jindy zas vidim nejake vejrostky jak se jim na krku pohupuju telefon ktery byl do prodeje uvedeny pred mesice a je omlaceny jak reseto.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Klavesnice P910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 15 dotazů.