SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 06:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusennosti z W800i po roce
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusennosti z W800i po roce  (Zobrazeno 5697 x)
joe_W800i
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 12. Říjen 2006, 09:12 »

Cau vsichni, nic podobneho sem tu nenasel, tak se s vama chci podelit o me zkusennosti. je jich par. S pouzivanim W800i sem spokojeny tak na 70%. nejvic mi ho odvaril prach ze stavby, ikdyz sem si daval pozor, joystik obcas nereaguje a je neprijemne ovladat telefon s takovym navigatorem  Cry. Dale co se mi stalo teprv nedavno ze pri volani se mi zvuk volajiciho hned ozval v zadnim repraku, nikoliv jako vzdy v mensim prednim a ja sem nebyl slysel(mikrofon nepracoval). ovsem pomohl vyp/zap. ale uz to hazi spatny svetlo. a co mi primnelo k napsani prispevku je to, ze dneska mi prisla sms a zvuk nikde, chvili jsem si hral s founem a nebyl nic schopny prehrat(jaky koliv format), pomohl zase vyp /zap. nemluve o tom, ze po mesici pouzivani byl mobil v servisu skrz dobijeci obvod(nenabil se na 100%)ted uz pohoda. Baterka taky drzi po roce pouzivani a kdyz se mi podari sem vlozit fotka jak sem si upravil sluchatka(upinani kabelu k obleceni,rad prilozim). posledni vec, ze ktere jsem snad nejvice zklamany, je ze nove rychlejsi rozhrani pro pripojeni treba nabijecky, datoveho kabelu a sluchatek je nejhorsi,co jsem kdy zazil. Po roce je asi sjete, nebo nevim co, protoze kdyz s nim pohnu, zvuk je deformovany, nebo lita z prava do leva. a nabijecku s kabelem musim v portu doslova honit, aby se spojili. No nic moc. Jinak nedam dopustit na muj telefonek. Moc mi pomohl behem roku, jen sem nepocital, ze behem roku bude tak zlobit. mejte se vsichni fajn a ozvete se,kolika liden se toto vsechno taky stalo...joe
PS: jiste je toto vsechno na dalsi servis
PS1:mam nejnovejsi firmware R1BC002 a tak trochu cekam, ze novy firmware cast tehle problemu vyresi....
uložena

W800i+008+opravena Viktorie
joe_W800i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Říjen 2006, 09:17 »

posilam foto upraveneho upinani na obleceni(drzi lepe jak original)  Mrknutí Smajlík
uložena

W800i+008+opravena Viktorie
micro
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Říjen 2006, 20:14 »

No, ja mam uz rok D750i , a jedinej zavaznej problem je zatim JOY , od prachu ho obcas cistim , ale blbne cim dal vic...  Fastport mi obcas taky blbne ( jen s orig. sluchatkama ) a je dost vybehanej, orig. sluch. uz v nem sotva drzej, koupil sem si redukci fastport - jack a ta de zase hrozne ztuha :-)  Jinak softwarove mi foun funguje bez problemu. A to mam stale tovarni FW :-)
uložena

SE K850i   - -  R1FA035   - -  SANDISK microSDHC 8 GB
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Říjen 2006, 19:24 »

Po roce pouzivani mi foun softwarove beha skvele. Po 3 mesicich, odpadla guma, pak me hodne stvaly stribrny tlacitka, clovek nepise nechtem, ale jsou sedreny, ze uz pres ne prosvita podsvetleni. Pak zacala odstavat krytka karty. Ted je na reklamaci, uvidim co mi prijde Smajlík Jinak kontakt fastportu me blbnul taky, stacilo odmastit. Jinak max. spokojenost. Do novejsiho modelu bych nesel. Jeste jsem zapomel, nekdy v zime, se mi prelamal kablik u sluchatek tesne u fastportu, sluchatka mi vymenili komplet za nova.
« Poslední úprava: 13. Říjen 2006, 19:26 od Yarda_cz » uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #4 v: 13. Říjen 2006, 21:54 »

Ja ted presne nevim jak dlouho mam W800. Ale bez problemu. Akorat ted mi zvlhla na horach tak prestavaj fungovat tlacitka , ale porad se to da.
uložena
Bobul
Anonym
« Odpověď #5 v: 14. Říjen 2006, 12:46 »

mam W800i...po 1.mesici nesly nahravat mp3 do telefonu-byl nahran novy firmware,po 3.mesici mi upadla gumicka z joysticku-uspesna reklamace a po 8.mesici mam problem s nabijenim na 100% a zaroven s pripojenim sluchatek...
uložena
Mouse2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Říjen 2006, 18:27 »

Ja ted presne nevim jak dlouho mam W800. Ale bez problemu. Akorat ted mi zvlhla na horach tak prestavaj fungovat tlacitka , ale porad se to da.
S tim "vlhnutim" :Dno...kamarad ma D750(vnitrnosti jsou temer stejny a kryty tvarove tyky+klavesnice)
Trosku se ozr.....a usnul v aute,probudil se druhej den,spoceny jak dvere od chliva a telefon samo s nim.....po tydnu zacaly vynechavat tlacitka a JOY.
Vyresila to oprava za 800kc Undecided
uložena

SE G502 + 4GB MS micro,BT-HF SonyEricsson HBH-608
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #7 v: 14. Říjen 2006, 18:42 »

Mouse2: Dik moc .. Aspon budu vedet prave mi vynechava tlacitko 6 a cely to pise pomalu takze asi pride oprava..
uložena
Mouse2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Říjen 2006, 19:12 »

Mouse2: Dik moc .. Aspon budu vedet prave mi vynechava tlacitko 6 a cely to pise pomalu takze asi pride oprava..
Jestli nemas foun v zaruce,muzes to rozebrat sam a kontakty klavesnice na "tiskaku" zkusit ocistit od oxidace.....
Jestli je to do hloubky,zbyva nejspis vymena...
I kdyz,asi melu blbosti,klavesnice prece pouzivaji vetsinou membrany ne? a do ty se nedostanes.....
uložena

Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #9 v: 14. Říjen 2006, 20:16 »

Zaruku uz nemam a ta klavesnice bych rek , ze ma membranu.. Ale to je jedno az to bude opravdu spatny zacnu resit.
uložena
Mouse2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 14. Říjen 2006, 21:14 »

J,j.....vis ja si vzpomel jak jsem kdysi cistil kontakty ovladace televize.Tam maji tlacitka zespod plosku z vodivy gumy,ktera doseda primo na kontakt "tistaku",byla to hracka Mrknutí.Mobily maji z 90-procent membrany Undecided zaletovany do desky Cry.....tudiz: NAZDAR BABI Grin
uložena

MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 14. Říjen 2006, 22:05 »

Zlobi me pouze joy, jinak si svoje Wcko mooc chvalim.  Mrknutí Nemam duvod posilhavat Roll Eyes po jinem typu.
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
Mouse2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 14. Říjen 2006, 22:08 »

Zlobi me pouze joy, jinak si svoje Wcko mooc chvalim.  Mrknutí Nemam duvod posilhavat Roll Eyes po jinem typu.
Ja se svoji K750-kou taky nemam nejmensi problem...klavesnice OK,displej taky,neprasi se pod nej,vsechno v pohode i vydrz.
Joystick zatim chodi bezvadne,ale bojim se co bude casem....u SE byvaji JOYe obcas poruchove....uvidime.
uložena

Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 22. Říjen 2006, 13:37 »

Po roce pouzivani mi foun softwarove beha skvele. Po 3 mesicich, odpadla guma, pak me hodne stvaly stribrny tlacitka, clovek nepise nechtem, ale jsou sedreny, ze uz pres ne prosvita podsvetleni. Pak zacala odstavat krytka karty. Ted je na reklamaci, uvidim co mi prijde Smajlík Jinak kontakt fastportu me blbnul taky, stacilo odmastit. Jinak max. spokojenost. Do novejsiho modelu bych nesel. Jeste jsem zapomel, nekdy v zime, se mi prelamal kablik u sluchatek tesne u fastportu, sluchatka mi vymenili komplet za nova.

Tak mi prisel ze servisu, vse co jsem chtel mi vymenili, takze ted je telefen jak novej zase  Roll Eyes
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
antoda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 22. Říjen 2006, 18:43 »

Jeste jsem zapomel, nekdy v zime, se mi prelamal kablik u sluchatek tesne u fastportu, sluchatka mi vymenili komplet za nova.
Kdyz jsi byl s temi sluchatky, tak ti to normalne zapsali do zarucaku jako opravu?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusennosti z W800i po roce
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.