SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 06:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: M600i - pripojeni pres USB
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: M600i - pripojeni pres USB  (Zobrazeno 4672 x)
jihlbc
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 04. Říjen 2006, 21:44 »

Zdravim a potreboval bych poradit s pripojenim M600i k PC. Instalace ovladace pro velkokapacitni zarizeni se povede a funguje. Jenze ja potrebuji pripojeni pro synchronizaci a v HW profilech je uveden M600i mezi USB radici s vykricnikem ... a nechce si nechat vnutit zadny ovladac z CD.  Lips sealed  Mate nekdo nejaky lek na tento problem? Diky JiH
uložena
KAMAK
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 05. Říjen 2006, 01:05 »

Mne minule pri ozivovani web kamery ktora bola pripojena cez USB a system ju nechcel uznaÂť pomohlo ked som isiel do USB Root Hub, vlastnosti, sprava napajania a zrusil som "PovoliÂť pocitacu usetriÂť energiu vypnutim zariadenia". Kamera od vtedy funguje. Mozno ti to pomoze. Tongue
uložena

KAMAK
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #2 v: 05. Říjen 2006, 05:35 »

Zdravim a potreboval bych poradit s pripojenim M600i k PC. Instalace ovladace pro velkokapacitni zarizeni se povede a funguje. Jenze ja potrebuji pripojeni pro synchronizaci a v HW profilech je uveden M600i mezi USB radici s vykricnikem ... a nechce si nechat vnutit zadny ovladac z CD.  Lips sealed  Mate nekdo nejaky lek na tento problem? Diky JiH

Ahojky zkus nejdrive v ovladacich panelech - pripojeni - USB zmenit pripojeni jako telefon a ne prenos souboru. Pak pripoj telefon a vloz drivery...
uložena
Kudli3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 06. Leden 2007, 22:55 »

Muzu se zeptat jakto, ze nekdy se mi mobil pres USB nabiji a nekdy ne? Shocked
uložena
ViP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Leden 2007, 11:56 »

Pokud mas telefon v rezimu "prenosu souboru", tak nelze nabijet. V rezimu "Rezim telefonu" si muzes zvolit, jestli nabijet nebo ne.
uložena
tRizzO
Anonym
« Odpověď #5 v: 08. Leden 2007, 14:06 »

Pokud mas telefon v rezimu "prenosu souboru", tak nelze nabijet. V rezimu "Rezim telefonu" si muzes zvolit, jestli nabijet nebo ne.
aj v rezime Mass Storage sa da telefon nabijat!!! a okrem toho - je to tiz nastavitelne.

Co sa tyka ovladaca - je potrebne nainstalovat USB driver, ktory je na instalacnom CD k telefonu M600.
uložena
montana_cz
Uzivatel
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 17. Březen 2007, 14:43 »

Taky mam problem s pripojenim...
nedavno jsem si M600 koupil a pri prvnim pripojenim k PC vse fungovalo bez problemu, Rezim telefonu i Prenos souboru fungoval. Ale pri dalsim pripojeni me to v rezimu "Rezim telefonu" nechtelo telefon najit... netusim proc. Vse jsem tedy preinstaloval, ale porad to telefon nenachazi. Rezim "Prenos souboru" funguje bez problemu... nemel nekdo podobny problem?
uložena
atala
Anonym
« Odpověď #7 v: 05. Květen 2007, 20:11 »

M600i, mam nainstalovany PC Suite a pres bluetooth vse ok, vymena souboru taky, pripojeni pres kabel jako flash disk taky ok, ALE kdyz jsem v tel nastavil pripojit jako tel., nainstalovalo se par ovladacu(zatim vse ok) ale pruvodce pripojenim pres USB nic nenajde, ten mRouter nebo tak nejak sem prosel ale nevim co s tim, zkratka pres kabel PC Suite nelde a tim padem jestli to dobre chapu ani aktualizace firmware nebo se pletu???

Ma nekdo tip co s tim??krome instal.oken Smajlík!
uložena
atala
Anonym
« Odpověď #8 v: 08. Květen 2007, 11:08 »

Tak mam po problemu a pisu to jen jako info pro ostatni, treba to nekomu pomuze. Vse mi beha pres bluetooth, to jsem psal, ale stal jsem o usb jen kvuli aktualizaci firmware. Ta z ofic. stranek SE me nesla ani v PC nainstal., a ja to daval do souvislosti s nefcnim PC Suite a usb, ale ta z downloadu manie ok, a divil jsem se, ac bez nainstal. PC Suite a nevunkcnosti usb v modu tel., jsem sel podle instrukci a zaktualizovano na posl. verzi na prvni pokus. Takze  Cheesy Cheesy Cheesy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: M600i - pripojeni pres USB
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 19 dotazů.