SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Květen 2025, 23:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: odstraneni nazvu site
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: odstraneni nazvu site  (Zobrazeno 7779 x)
DonBahno
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K800i

Zobrazit profil WWW
« v: 24. Červen 2005, 17:20 »

Mam simkartu Paegas zakoupenou uz v roce 1999 a na displayi se mi porad zobrazuje napis "PAEGAS CZ" misto "T-Mobile CZ". Existuje nejaky postup, jak tento napis odstranit? Na mych predchozich telefonech jsem to resil "prazdnym" logem operatora.To zde ale predpokladam neni mozne.
uložena

Siemens C25 > Siemens C35i > Nokia 3510i > Sony Ericsson K500i > Sony Ericsson D750i (fw K750i) > Sony Ericsson K800i + Sandisk M2 1GB + HPM-60 + HPM-70 black + MPS-60
sebastian
Anonym
« Odpověď #1 v: 25. Červen 2005, 09:05 »

nevim o tom ze by bylo najeka moznost odstranit jmeno operatora. kazdopadne tvuj problem se da resit bud zavolanim operatorovi zda je mozne sim nejak "upgradovat" nebo si koupit simku jinou, novejsi, primo od t-mobilu s tim ze ti na ni daji stejne cislo. jinak me se paegas libi, ja bych to nechal  Roll Eyes
uložena
DonBahno
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 25. Červen 2005, 10:49 »

Bohuzel, vymenu simkarty jsem uz zavrhl, protoze by me to vyslo na 400Kc bez DPH. Bezplatna vymena je u T-Mobile jen v pripade softwarove vady simkarty.
uložena

Siemens C25 > Siemens C35i > Nokia 3510i > Sony Ericsson K500i > Sony Ericsson D750i (fw K750i) > Sony Ericsson K800i + Sandisk M2 1GB + HPM-60 + HPM-70 black + MPS-60
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #3 v: 25. Červen 2005, 17:55 »

Bohuzel, vymenu simkarty jsem uz zavrhl, protoze by me to vyslo na 400Kc bez DPH. Bezplatna vymena je u T-Mobile jen v pripade softwarove vady simkarty.

Napis mi soukromou zpravu..  Mrknutí Poradim..
uložena
SackX
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 25. Srpen 2005, 19:27 »

nak si prepis kontakty, sim kartu narvi do sklenicky s vodou a dej ji na 3 minuty do mikrovlky kontaktama dolu. Zarucuju ze na prodejne budou pouze konstatovat smrt simky. Udelal sem to uz parkrat a vzdycky to proslo (zapomel sem pin i puk Huh , nebo sem chtel nazev site Cheesy )
uložena

SET630
My Friends Nick = JERRYL - online 24/7
BLBOST JE VELKA VIC - EINI ELOVIKA ŠASTNYM
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 25. Srpen 2005, 19:44 »

Eovece ja byt tebou, tak bych to nechal. Ja se jeste donedavna napisem PAEGAS-CZ na T68i naopak chlubil, vzdyÂť uz je to skoro rarita! Muj problem ale byl, ze jsem si koupil K700i a SIMka s nim nechtela komunikovat - no asi uz na to mela pravo, byla myslim z roku 1999 nebo 2000, uz nevim  Smajlík. Takze mi ji sice zdarma vymenili, ale uz jsem jen "tuctovy" T-Mobilak   Cry. Starou SIMku jsem si ale nechal jako vzpominku  Mrknutí.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
joejog
Uzivatel
Telefon: U10i (Aino)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 29. Srpen 2005, 05:26 »

taky mam problem se simkou ktera je starsi (PAEGAS) a totiz ,ze trva daleko dyl ,nez se prihlasi k siti. S novejsi T-mobile
kartou je to bez problemu v cukuletu . Je to na vymenu simky u operatora zdarma?
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
DonBahno
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 29. Srpen 2005, 08:01 »

nak si prepis kontakty, sim kartu narvi do sklenicky s vodou a dej ji na 3 minuty do mikrovlky kontaktama dolu. Zarucuju ze na prodejne budou pouze konstatovat smrt simky. Udelal sem to uz parkrat a vzdycky to proslo (zapomel sem pin i puk Huh , nebo sem chtel nazev site Cheesy )
Tohle bych radsi neriskoval, nechce se mi platit 400 jen za vymenu simky. Tohle by vyhodnotili jako poskozeni ucastnikem. U T-Mobile vymenujou zdarma jen pri softwarove vade nebo pri poskozeni, ktere nezavinil uzivatel.
uložena

sobul
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 05. Říjen 2005, 08:11 »

Jestli ti muzu poradit, tak si skoc na prodejnu T-mobilu a rekni jim, ze v tvem telefonu se karta po 7 vterinach zasekne a musi se vyndat baterka.  Me se toto stalo a kdyz jsem prisel na prodejnu, tak mi rekli, ze je mozne, ze karta je stara a pokusil se u nich v pocitaci zjisit proc. PO chvilce mi rekl, ze vykazuje nejake chyby, ale nevi a nemuze zjistit jake. Hned mi nabidl novou a to zadarmo , protoze vykazovala chyby a nebylo mozne zjistit jake. To nezjisti jakl sam rikal. Hned jsem mel novou  s T-mobile bez problemu.  Eau sobul
uložena
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 17. Říjen 2005, 18:59 »

Jestli ti muzu poradit, tak si skoc na prodejnu T-mobilu a rekni jim, ze v tvem telefonu se karta po 7 vterinach zasekne a musi se vyndat baterka.  Me se toto stalo a kdyz jsem prisel na prodejnu, tak mi rekli, ze je mozne, ze karta je stara a pokusil se u nich v pocitaci zjisit proc. PO chvilce mi rekl, ze vykazuje nejake chyby, ale nevi a nemuze zjistit jake. Hned mi nabidl novou a to zadarmo , protoze vykazovala chyby a nebylo mozne zjistit jake. To nezjisti jakl sam rikal. Hned jsem mel novou  s T-mobile bez problemu.  Eau sobul

To by slo  Grin  A u T-mobajlu reknou tak nam to "zasekavani" predvedte.....ups  a ono nic...  Huh  Nebo ji supnou do kompu a ejhle...Pane zadnou vadu nevidime.Nevim esli tohle je nejlepsi  Smajlík
uložena

SEManiak Fire
DonBahno
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 20. Říjen 2005, 14:04 »

To je presne ten duvod, proc jsem to nechtel riskovat. Nevite nekdo, u jakeho konkretniho telefonu se ta simka zasekava (jakakoliv znacka) ? Tak me napadlo, ze asi to pujde nejlepe vyresit tim, ze v pristim roce bych presel na tyden (nebo proste nejkratsi moznou dobu) k Vodafonu a pak se vratil k T-Mobile a dostal bych uz novou simku T-Mobile s napisem T-Mobile CZ na displayi, nebo snad ne?
uložena

sobul
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 20. Říjen 2005, 14:53 »

S tou vymenou jsem tam sel, kdyz jsem mel vyjmutou kartu a alespon u me ji hned vrznul do jejich pristroje s tim ,ze nejake chyby vykazuje. Potom mi teda dal novou a ja sem ji prdnul do mobilu a fungovala. Jinak ta karta mi nefungovala pouze na K 700 a na C 35i a T 230 mi fungovala. Tak jsem to prubnul a kdyz  mi ji vymenili tak slapala v poho. Jinak manzelka ji ma asi tak 3-4 roky a tak jsem mu rikal v prodejne ze je nova. On mi pak sdelil, ze zas tak nova neni, kdyz je stara 3 roky. To, pry uz muze vykazovat chyby. Kontrolovat to na mobilu nechteli. inak ja tu svoji mam jiz 8 rok a fakci vsude bez problemu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: odstraneni nazvu site
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.