SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 12:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Potrebuji poradit
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Potrebuji poradit  (Zobrazeno 2554 x)
Lukas Caha
Anonym
« v: 26. Září 2006, 15:00 »

Eau potrebuju poradit,
asi tak pred pul rokem jsem si chtel koupit novej mobil.Tak sem hledal na netu na ruznejch inzercich az jsem nasel k750i za 3000.Tak jsem volal na to cislo a dozvedel se ze to prodava nejakej chlap z Brna.Tak jsem nechal jednoho dne na skole a jel si pro nej.Bohuzel mobil stal sice 3000,ale bez niceho takze jsem dalsi prasule musel vyvalit za odblok,sluchatka,nabijecku a kabel takze se cena vyhoupla jeste vic.
To ale nebylo vse.Asi pred tejdnem mne vola nejakej manik,ze mam kradenej mobil a ze se to tresta 50000 pokutou.Tak jsem volal tomu chlapovi co mne ho prodal,ale ozval jse mne jenom t-mobile ze uzivatel je nedostupny.
Vracet se mne to nechce,protoze ten borec je z Prahy a prijit o 4500Kc taky nechci.Takze netusim co mam delat.
Poradte mne please Cry

PS:Vim ze je to svinarna,ale nejradsi bych si nechal zmenit IMEI.

Diky
uložena
vampix
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Září 2006, 15:19 »

Nevim jak v takovem pripade poradit ale myslim ze je to dobre ponauceni do priste. Koupit mobil v takovem stavu. za 5 500 koupil kamarad K750i s 2GB kartou mesic stary takze uz se to vyplati A hlavne zadna corka. Jinak ti asi nezbyde nic jineho nez telefon vratit Pokuta je celkem vysoka. Vim ze jsem ti nijak neporadil tak sry A doufam ze vsechno dopadne jak ma Mrknutí
uložena

<<<Sony Ericsson W800i 4ever>>>
LukiK750i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 26. Září 2006, 15:20 »

No a preco si ho vlastne kupoval ked nebolo k tej K750 nic,..hned je kazdemu jasne ze je tel kradnuty,.... hm A tie sa kupuju iba na ksefty,... vymena displeja atd atd proste na nahradne diely,co sa uz v zivote nezapne....
 Undecided
uložena

SE K750i FW W800 tuning 1GB Sony High Speed Data
jajk0
Uzivatel
Telefon: SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Září 2006, 16:07 »

myslim ze ti uz nepomoze telefon ani predat bo uz si v tom namoceny. asi dakde figurovala tvaja simka v tom telefone nemyslis??? a ked ho aj predas nicomu neuniknes len budu podozrievat este teba ze si telefon ukradol a potom rychlo predal, takze si to premysli. aj kamarat raz takto kupil telefon a radsej ho potom nechal zelenym ked mu volali a kaslal na prachy aspon sa ponaucil  Lips sealed
uložena

T10s -> T28s -> T310 -> T68i -> K700i -> D750i@W800i -> W580i
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 26. Září 2006, 16:58 »

Jak to vypada, tak te nasli podle imei, jedina moznost je ho prehrat a nebo doopravdy telefon vratit. Po jaky dobe se ti ozvali? Docela by me to zajimalo, jak jsou rychl.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
vampix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 26. Září 2006, 18:26 »

jeste muzes zkusit prodat a kdyby se znova ozvali rekni ze ti ho odcizili nebo jsi ho stratil ale nevim nevim Grin To je tak kdyz kupujes telefon co nejlevneji(corku) v zapeti tam nechas dalsich 1 500(za to prislusenstvi) nebo kolik a pak ti ho vezmou
uložena

<<<Sony Ericsson W800i 4ever>>>
Lukas Caha
Anonym
« Odpověď #6 v: 27. Září 2006, 07:44 »

No,ozvali se asi po 3mesicich
uložena
MonikaSh
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (zalozni)

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 27. Září 2006, 08:25 »

Kdyz jsi ten telefon kupoval za tu cenu, musels vedet, ze je kradeny. Horsi je, ze se tento telefon stale prodava pres 5.000, takze jeho zcizeni je trestny cin a ne prestupek (Ale podle toho, ze chodis do skoly, soudim, ze jsi jeste nezletily, dospela osoba by tak blbe nenaletela). Zrejme se IMEI objevil v BlackListu a operator te udal, dalsi krob asi bude, ze tento telefon zablokuji. A to uz fakt bude jen na soucastky. Vsechny rady, ktere jsi tu dostal jsou navodne, takze by ti pri dalsim vysetrovani jen pritizily. Kdybys ho ztratil, je tvoji povinnosti ztratu nahlasit, coz se tyka i nalezce veci. Socani z nas vsech totiz udelali mozne kriminalniky/ice.
Ale furt jsi dopadl lip nez jedni z baraku. Koupili si auto a v lete vyrazili na dovolenou, a na hranici prisli jak o auto tak o penize i o dovolenou, bo bylo kradene.
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #8 v: 27. Září 2006, 16:11 »

Proc by z nas ESSD chtela delat kriminalniky? Nejak nechapu, jak to spolu souvisi. Ja bych jeste vsechno zprisnil, v dnesni dobe je to hruza, co se kriminality tyce. Jen podotykam, pro rypaly, ze nejsem priznivcem ESSD. Grin Mimochodem, telefony za podezrele nizke ceny neni nejlepsi napad kupovat, pak to takhle dopada. Sad A pokud Ti tedy muzu poradit, telefon vraÂť a ber to jako pouceni do priste, nema cenu se nijak vymlouvat, akorat by sis pritizil.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Potrebuji poradit
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 16 dotazů.