SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 23:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Maximalni vydrz baterie
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Maximalni vydrz baterie  (Zobrazeno 14711 x)
Jenp900
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 22. Červen 2005, 18:42 »

Odjizdim na mesic. Nechci prijit o sms a zameskane hovory, ale pokud si u Oskara sms nevyzvednu do 5 dnu- smaze se. Takze kdyz dam jako sporic cernou obrazovku, dam tichy rezim, vypnu vibrace, vydrzi P900 mesic? Nebo si mam treba nastavit v MagicProfilech automaticke zapinani a vypinani flight modu? No proste co mam udelat aby baterie vydrzela mesic?
uložena
martinf
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 22. Červen 2005, 19:22 »

Odjizdim na mesic. Nechci prijit o sms a zameskane hovory, ale pokud si u Oskara sms nevyzvednu do 5 dnu- smaze se. Takze kdyz dam jako sporic cernou obrazovku, dam tichy rezim, vypnu vibrace, vydrzi P900 mesic? Nebo si mam treba nastavit v MagicProfilech automaticke zapinani a vypinani flight modu? No proste co mam udelat aby baterie vydrzela mesic?
A co si vzit k Pxxx i nabijecku?
uložena

P910i with MS DUO PRO 512MB + Navilock BT338
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 22. Červen 2005, 19:32 »

A co si vzit k Pxxx i nabijecku?
Tam kam jedu nejsou zasuvky.  Undecided
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #3 v: 22. Červen 2005, 19:52 »

Pro tyto lokality jsou nabijecky na klicku nebo treba na tuzkove baterie. Na to, ze Ti pecko vydrzi mesic, bych nevsazel, ani kdyz provedes vse, co pises. Na jinem miste tady jsem se preli, zda muze vydrze 14 dni. Nekdo tam skoro odprisahnul, ze jo, ale ja tomu stejne neverim...
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 22. Červen 2005, 20:31 »

A co kdybych ho doma nechal zapojeny do nabijecky? Dobyl by se kdyby mu dochazela stava?
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #5 v: 22. Červen 2005, 20:46 »

Ano, kdyz ho nechas non-stop v nabijecce, telefon pojede nepretrzite...
Kam to vlastne jedes, ze tam jeste nedorazila civilizace?
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #6 v: 22. Červen 2005, 21:37 »

nebo si kup 3  nahradni baterky a hotovo. Nabijes je pred cestou a po ptakach. Tyden pcko bez hrani a s vypinanim na noc vydrzi. Kam to jedes, ze se mesic nedostanes k zasuvce? To se mi nestalo ani v Indonesii.
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 23. Červen 2005, 06:38 »

Chci prejit Korsiku, zasuvky tam jsou jen v hotelech, ubytovavat se kvuli tomu nechci. Spis ale zadnej mobil nechci, chci mit klid. Tak ho necham doma v nabijecce, snad se nezblazni. Tak DIKY
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #8 v: 23. Červen 2005, 06:53 »

klid je na dovolene chvalihodna vec:o), ale kdyby jsi to bez telefonu nemohl vydrzet, tak korsicani jsou vesmes pohodovy lidi a telefon Te nechaji dobit treba doma, nebo v hospode, kde stavis na jidlo. Ja projel Korsiku na kole s tim, ze az se mi telefon vybije, kaslu na nej, ale nebyl to fakt vubec zadny problem.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #9 v: 23. Červen 2005, 07:20 »

Chci prejit Korsiku, zasuvky tam jsou jen v hotelech, ubytovavat se kvuli tomu nechci. Spis ale zadnej mobil nechci, chci mit klid. Tak ho necham doma v nabijecce, snad se nezblazni. Tak DIKY
Jeste vez, ze tento postup (nechat akumulator Li-Ion, ci Li-Pol dlouhodobobe nabijet) neni doporucen a baterkam skodi...
uložena
xhans69
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 23. Červen 2005, 22:10 »

To o te vydrzi 14 dni jsem psal ja a je to 100% pravdivy udaj, opravdu muzu prisahat ze mi to vydrzelo
pokud budes p zapinat jednou za 3 dny na vybrani sms tak by teoreticky mohlo ten mesic vydrzet, ale vice baterek to jisti
nebo existuje solarni nabijec
uložena

A2618s>R380s>P900@P910 1GB
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 24. Červen 2005, 07:05 »

Jeste vez, ze tento postup (nechat akumulator Li-Ion, ci Li-Pol dlouhodobobe nabijet) neni doporucen a baterkam skodi...
zAJIMALO LO BY MNE,CO JE MININO DLOUHYM NABIJENIM, PATØI TAM I DEJME TOMU 8 HODIN PØES NOC? Roll Eyes
« Poslední úprava: 24. Červen 2005, 08:11 od Kapr73 » uložena

Conrad
kmozis
Anonym
« Odpověď #12 v: 25. Červen 2005, 19:02 »

zAJIMALO LO BY MNE,CO JE MININO DLOUHYM NABIJENIM, PATØI TAM I DEJME TOMU 8 HODIN PØES NOC? Roll Eyes
U meho notebooku je toto varovani zminovano v souvislosti s ponechanim v nabijecce napr. na nekolik dni...
uložena
xhans69
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 25. Červen 2005, 22:45 »

Pak me napada dalsi moznost
Zjistit jak dlouho vydrzi telefen na baterku a pripojit k nemu nabijecku. Nabijecku strcit do zasuvky ovladane casovym spinacem a jednou za X hodin to zapnout na Y hodin aby se to mohlo dobit
uložena

A2618s>R380s>P900@P910 1GB
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 27. Červen 2005, 08:09 »

U meho notebooku je toto varovani zminovano v souvislosti s ponechanim v nabijecce napr. na nekolik dni...

Prima to jsem si opravdo oddechl,davam erika  prakticky temer denne  priblizne od 22 do 05 Conrad Roll Eyes
uložena

Conrad
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Maximalni vydrz baterie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.