SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 21:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Maximalni vydrz baterie
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Maximalni vydrz baterie  (Zobrazeno 14700 x)
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 04. Leden 2006, 22:45 »

3 dny je na takovyhle pristroj opravdu slusna vydrz. Ja se k tem 3 dnum bohuzel vetsinou nepriblizim, ale i tak je to slusne, nemuzes to srovnavat se standardnimi mobilnimi telefony. Kdysi davno jsem mel NokiaCommunicator 9000i a ta nevydrzela ani 1 den! A na tehdejsi dobu machrovinka Motorola StarTac mi vydrzela pri mem telefonovani tak pul dne...
Dnes uz s tremi dny nemam problem, ale kdyz jsem ho pouzival jako modem, tak jsem byl rad za jeden den.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 05. Leden 2006, 00:50 »

Me to v posledni dobe vydrzi nabity tak den a neco. Kdyz si nekde poustim MP3 z repracku (PowerMP3) tak ta batekra je po nekolika hodinach tuha, ale jednu dobu jsem si s P910 tak nehral a ty 2 dny v pohode. Zalezi na tom ,  jak mooc si s nim hrajes  Mrknutí  Grin
uložena

SE P910i
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #32 v: 05. Leden 2006, 00:59 »

den az 10 dni podle pouzivani, jak napsal Thomas2425...prestanme uz resit vydrz, je to podle o nicem....
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 05. Leden 2006, 22:25 »

tech 10 dnu se mi zda moc... Kazdopadne to asi nikdy nezjistim, jak dlouho to vydrzi bez nabiti. By me nekdo musel spoutat abych se pecka nedotkl.  Mrknutí
uložena

SE P910i
pulec7
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 05. Leden 2006, 23:29 »

Pro me neni absolutne problem ho mu za dve hodiny vybit baterku z 98% na 13% Smajlík. Pustite si film s trosku vetsim bitrate, a to zatezuje hrozne procesor a vsechno pamet, cte to z karty a pokud do toho mate pustenej normalni mod a ne flight mod a treba BT tak za dve hodky mate totalne po baterce Cheesy.
No zatim me to nevydrzelo dyl jak jeden den, taky proste nejde se toho nedotknout ale nevadi mi to, nabijecku nosim sebou, musim akorat poridit auto nabijecku ta me chybi zatim, prijdu domu automaticky to frknu do kolibky, dene si nahravam novy veci hlavne filmy a mp3 a pres den pak posloucham a koukam, telefonuju pisu takze obcas nabijim i pres den Smajlík. Nicmene si myslim, ze ten telefon ma super vydrz nato co se snim provadi, s Nokiema se symbianem jen telefonujete pres den parkrat a vecer nabijite protoze do toho davaj 750ky baterky zde je alespon ta 1250 nicmene mit takovou 2500 tak bych se nezlobil Cheesy.

Co zaverem, fakt to nereste Smajlík, pokud hodne pouzivate chtelo by to druhou baterku a stojinak kterej nabiji baterky nicmene ten sem este pro tyhle baterky nevidel tak nevim. No a do kapsi si hodit druhou baterku a v pulce dne prehodit, pokud nejste pobliz elektriky a je to mnohem rychlejsi nez nabijet. Pokud sezenu stojanek pro nabijeni baterky tak to tak udelam. Jinak toho ze si s telefonem budu hrat a pouzivat jeho moznosti prestat nehodlam a to ze sem byl zvyklej na mobila kterej vydrzi pri telefonovani min. 3 dny 6230 me fakt nevadi klidne budu nabijet denne CheesySmajlík
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 06. Leden 2006, 13:35 »

Veril bych ze 10 dni vydrzi plne nabita baterie,vyjmuta z telefonu a skladovana v tichu,tme a teple. za odpovidajici vlhkosti a tlaku vzduchu a to pri uplnku,nejlepe o Svatojanske noci
uložena

Conrad
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 06. Leden 2006, 14:07 »

Pro me neni absolutne problem ho mu za dve hodiny vybit baterku z 98% na 13% Smajlík. Pustite si film s trosku vetsim bitrate, a to zatezuje hrozne procesor a vsechno pamet, cte to z karty a pokud do toho mate pustenej normalni mod a ne flight mod a treba BT tak za dve hodky mate totalne po baterce Cheesy.
No zatim me to nevydrzelo dyl jak jeden den, taky proste nejde se toho nedotknout ale nevadi mi to, nabijecku nosim sebou, musim akorat poridit auto nabijecku ta me chybi zatim, prijdu domu automaticky to frknu do kolibky, dene si nahravam novy veci hlavne filmy a mp3 a pres den pak posloucham a koukam, telefonuju pisu takze obcas nabijim i pres den Smajlík. Nicmene si myslim, ze ten telefon ma super vydrz nato co se snim provadi, s Nokiema se symbianem jen telefonujete pres den parkrat a vecer nabijite protoze do toho davaj 750ky baterky zde je alespon ta 1250 nicmene mit takovou 2500 tak bych se nezlobil Cheesy.

Co zaverem, fakt to nereste Smajlík, pokud hodne pouzivate chtelo by to druhou baterku a stojinak kterej nabiji baterky nicmene ten sem este pro tyhle baterky nevidel tak nevim. No a do kapsi si hodit druhou baterku a v pulce dne prehodit, pokud nejste pobliz elektriky a je to mnohem rychlejsi nez nabijet. Pokud sezenu stojanek pro nabijeni baterky tak to tak udelam. Jinak toho ze si s telefonem budu hrat a pouzivat jeho moznosti prestat nehodlam a to ze sem byl zvyklej na mobila kterej vydrzi pri telefonovani min. 3 dny 6230 me fakt nevadi klidne budu nabijet denne Cheesy.  Smajlík
No pokud dokazete filmem znicit baterku za 2 hodiny, tak neni neco v poradku. Ja jsem zrovna vcera mel baterku na 82%, koukal jsem 2,5 hodiny na film, pak 2 hodiny MP3, pri tom vsem zapnute BT sluchatko, 2 minuty hovoru a 2 smsky a dnes mam baterku na 12%.
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 06. Leden 2006, 15:51 »

2MrViki: to co popisujes co jsi na nem vsechno delal, tak je ta vydrz uplne normalni.....
uložena

MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 06. Leden 2006, 20:17 »

2MrViki: to co popisujes co jsi na nem vsechno delal, tak je ta vydrz uplne normalni.....
Samozrejme, ze je. Proto jsem to psal.
uložena
Stepin
Anonym
« Odpověď #39 v: 07. Leden 2006, 01:00 »

hmmm,tak to s tou moji P900, darovanou od sefa je asi neco spatne Huh
Po celonocnim nabijeni a denim pouzivani+hrani a zkouseni softiku je vecer baterie tuha:(
I to,ze se mi baterie dobiji tak 8 HODIN !!! svedci na nejakou bolest - mozna ze na vine nejni ani tak baterka jako nabijecka,co?  Roll Eyes
Uz slysim ohlasy - "co by chtel,ma to zadarmo" ale stve me to:(...

Co mi ale na P900 nejvic chybi (po prechodu z N9210i - je klavesnice a hlavne multitasking.
Proste neco delate, prepnete se nekam a to rozdelany se zavre (SMS/POZNAMKY/KALENDAR) - to u N9210i to bylo prima - prepinal jsem se kam chtel (WORD,EXCEL,KONTAKTY,hra....vse behalo,dokud nedochazela pameÂť..
Pak to teprva zacal OS zavirat...ale jinak je P900 supr strojek...
PS: na jaky nastaveni predelavate filmiky pro P900 (hodnoty+kodeky) Huh?...a nemate nekdo servisni schemata???.kdysi jsem splasil kompletni dokumentaci k N9210i ale uz si nepamatuju kde:(...
ahojky a ad dlooouho founek slouzi:)
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #40 v: 07. Leden 2006, 11:40 »

vydrz skutecne 6dni pri obcasnem hrani solitare v italii na horach. za celou dobu 6sms a jeden hovor. podsviceni na 50%. sim-karta na kterou jiz nikdo nevola. baterie stara pres rok v normalnim provozu nabijena 2x denne....
pecko to umi..ale za jakou cenu? nepouzivani

PS: s telefonem jsem jezdil v mrazu na snowboardu a presto vydrzel

PS2: opravdu to nema cenu resit....zijeme v pralese abychom nemohli 2x denne nabijet? Smajlík)
uložena
drobec713
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 07. Leden 2006, 15:03 »

Mne maximalne vydrzal phone 8 dni co som ho nevedel naist, lebo som si ho nevybalil z tasky a tak tam lezal, uz som sa zmieril s tym, ze som ho stratil Cry, ale potom zacal bzucat, ze chce na nabijacku Shocked. Inac mi vydrzi take 3,5 dna----jas na 40% a uplne to staci
uložena

MAKAK 4EVER
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #42 v: 07. Leden 2006, 17:31 »

Mne maximalne vydrzal phone 8 dni co som ho nevedel naist, lebo som si ho nevybalil z tasky a tak tam lezal, uz som sa zmieril s tym, ze som ho stratil Cry, ale potom zacal bzucat, ze chce na nabijacku Shocked. Inac mi vydrzi take 3,5 dna----jas na 40% a uplne to staci
to ta preboha nenapadlo si nan zavolat? si robis kozy nie?
uložena

drobec713
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 07. Leden 2006, 18:20 »

Vies mobil bol v taske v suterne domu a ja som volal z pevnej linky ktora bol o poschodie vyssie a mal som tichy rezim. Vtedy ked si phone pytal na nabijacku foter bol prave v suterne a pocul slbe vybracie (mobil v taske). A tak to dobre dopadlo Roll Eyes
uložena

MAKAK 4EVER
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 08. Leden 2006, 09:44 »

Vies mobil bol v taske v suterne domu a ja som volal z pevnej linky ktora bol o poschodie vyssie a mal som tichy rezim. Vtedy ked si phone pytal na nabijacku foter bol prave v suterne a pocul slbe vybracie (mobil v taske). A tak to dobre dopadlo Roll Eyes
Tak to je teda super pribeh, velice srandovni zkusenost......
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Maximalni vydrz baterie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 15 dotazů.