SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 15:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W850 vs. K800
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W850 vs. K800  (Zobrazeno 31075 x)
p.potrava
Anonym
« Odpověď #15 v: 22. Září 2006, 14:35 »

Nevim jak vy ale ja si asi pockam na nejakeho dalsiho cool Walkmana nebo na nastupce K800i. Jinak W850 bych td nechtel kvuli fotaku bez AF, protoze sem si uz zvykl Cheesy a K800i se mi dost libi ale nic prevratneho oproti K750i neprinasi akorat lepsi displej (dobry jak neco Cheesy) a lepsi fotak. Jinak foceni ve vodorovne poloze, AF, pametovky prinesla uz K750i.
uložena
Goddmetal
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 22. Září 2006, 14:52 »

No to teda nepockam *3* Potrebuju w850ku jak sul Smajlík)..A navic nez neco prijde to bude doba..Nemuzu cekat:))hh
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 22. Září 2006, 15:02 »

Nevim jak vy ale ja si asi pockam na nejakeho dalsiho cool Walkmana nebo na nastupce K800i. Jinak W850 bych td nechtel kvuli fotaku bez AF, protoze sem si uz zvykl Cheesy a K800i se mi dost libi ale nic prevratneho oproti K750i neprinasi akorat lepsi displej (dobry jak neco Cheesy) a lepsi fotak. Jinak foceni ve vodorovne poloze, AF, pametovky prinesla uz K750i.
Nj, ale to si pockas jeste pekne dlouho a jak se tady uz psalo, tak ve walkmanech uz nebude vse jak tomu byvalo treba u W810i/900i, treba AF bude chybet dal.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
p.potrava
Anonym
« Odpověď #18 v: 22. Září 2006, 15:29 »

hmm ja vim no, ale W800i mam nejak od ledna a nejsem jeste vydelecna ososba Cheesy Cheesy mozna pristi rok v lete na brigade neco sezenu Cheesy a kupim si nastupce K800i Cheesy Cheesy
uložena
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 22. Září 2006, 15:52 »

hmm ja vim no, ale W800i mam nejak od ledna a nejsem jeste vydelecna ososba Cheesy Cheesy mozna pristi rok v lete na brigade neco sezenu Cheesy a kupim si nastupce K800i Cheesy Cheesy
Mit W800i, tak neresim ani n. Ale mam W550i a ta mi az tak uplne nevyhovuje... Takze jdu do W850i  Cool
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 22. Září 2006, 18:54 »

Mit W800i, tak neresim ani n. Ale mam W550i a ta mi az tak uplne nevyhovuje... Takze jdu do W850i  Cool
Ja bych si tu W850i nekupowal !!! Budes sklamany ze nema AF a ani MAKRO  Roll Eyes wer mi tohle jsou docela hodne uzitecny weci  Mrknutí
uložena
Goddmetal
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 22. Září 2006, 19:02 »

W850i neni telefon na FOCENI!!...Kdyz budu chtit fotit vezmu fotak!...Podle me BOHATE na momentky tento telefon staci..je to Walkman! a U Walkmana nejde prece o foceni nebo snad jo?? Na to jsou CyberShoty a kdyz chce nekdo fotak bere Cecko..Ja osobne chci telefon hlavne na hudbu ..:Ma to gigovou kartu, sluchatka(kvalitni) a mp3 prehravac, ktery je uplnej..na momentky staci fotak 2MPX bez autofocusu a makra..Diskutuje se o tom porad..Podle me zklamanej byt nemuze, jestli nechce fotit umelecky fotky.. Tot muj nazor
uložena
krecek™
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 22. Září 2006, 19:07 »

W850i neni telefon na FOCENI!!...Kdyz budu chtit fotit vezmu fotak!...Podle me BOHATE na momentky tento telefon staci..je to Walkman! a U Walkmana nejde prece o foceni nebo snad jo?? Na to jsou CyberShoty a kdyz chce nekdo fotak bere Cecko..Ja osobne chci telefon hlavne na hudbu ..:Ma to gigovou kartu, sluchatka(kvalitni) a mp3 prehravac, ktery je uplnej..na momentky staci fotak 2MPX bez autofocusu a makra..Diskutuje se o tom porad..Podle me zklamanej byt nemuze, jestli nechce fotit umelecky fotky.. Tot muj nazor
Kazdy fotak nema a proto si on kupuje mobil....mi se mu tady snazime poradit at wi do ceho jde proto se o tom tady howori! A tak mu radim,ze mobil s AF a Makrem je lepsi a ze je skoda,ze ho do toho mobilu nenahrali  Embarrassed
uložena
Goddmetal
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 22. Září 2006, 20:17 »

No jo..To skoda je..Ale preci kdyz bude chtit tak bere CyberShot ne?...Je jasny, ze neudelaj mobil se vsim ne?
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #24 v: 22. Září 2006, 20:29 »

Stou krytkou mas asi pravdu u me je to spis subjektivni strach
no po zkusenostech s mobilem s krytkou (K750, K800)  i bez (W900), ma oboje svoje plusy i minusy. Osobne preferuji krytku, ikdyz jeji hlavni vyhodu nevidim v ochrane, (ono potom taky bude zalezet na kolik takova oprava krytky prijde, dost pravdepodobne to stejne budou resit celym zadnim krytem, stejne jako u praskleho sklicka pred cockou, nebo vyjde samotna krytka stejne) ale vidim ji v rychlosti aktivace a deaktivace foÂťaku, odsunuti krytky je podstatne rychlejsi, nez dlouhy stitsk tl. foÂťaku, nebo vstup pres menu.  Mrknutí
uložena
krecek™
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 22. Září 2006, 21:49 »

Stou krytkou mas asi pravdu u me je to spis subjektivni strach
no po zkusenostech s mobilem s krytkou (K750, K800)  i bez (W900), ma oboje svoje plusy i minusy. Osobne preferuji krytku, ikdyz jeji hlavni vyhodu nevidim v ochrane, (ono potom taky bude zalezet na kolik takova oprava krytky prijde, dost pravdepodobne to stejne budou resit celym zadnim krytem, stejne jako u praskleho sklicka pred cockou, nebo vyjde samotna krytka stejne) ale vidim ji v rychlosti aktivace a deaktivace foÂťaku, odsunuti krytky je podstatne rychlejsi, nez dlouhy stitsk tl. foÂťaku, nebo vstup pres menu.  Mrknutí
To souhlasim s pohodlnosti krytky u meho mobilu je to nekdy hruza nez to pustim  Angry abych wyfotil rychle nejakou rostenku ktera jde kolem  Mrknutí ale zase bych Walkman newymenil treba za werzi "K"
uložena
krecek™
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 22. Září 2006, 21:50 »

No jo..To skoda je..Ale preci kdyz bude chtit tak bere CyberShot ne?...Je jasny, ze neudelaj mobil se vsim ne?
Ale mohli by  Cry To by byl stroj  Roll Eyes
uložena
Goddmetal
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 23. Září 2006, 06:42 »

Jenze to prece nemuzou..Lidi by pak nehledali nic novyho Mrknutí
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #28 v: 23. Září 2006, 08:06 »

no, pro mne je foÂťak docela dulezitej, a s joystickem jsem nikdy problemy nemel, takze jsem se rozhodnul pro K800. Take jsem cekal na W850, ale ten chybejici autofocus je pro mne, podobne jako treba pro Martina neprekonatelnej problem. Jinak vysouvaci konstrukce je super, jen doufam, ze se dockam vysouvaku i pod kridly cyber-shotu.  Cheesy
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 23. Září 2006, 09:42 »

2Mars: ja nevim, ale treba u W900i krytka nebyla a nebyl nijak nachylnej na poskrabani, kdyz to spravne vyresej, tak tam bejt nemusi. Souhlasim tady tak se vsema, W850i je walkman, takze proc dobrej foÂťak, ale AF tam dat mohli, kdyz uz ho mela i K750i. Pro me je to taky dulezita vec a proto bych treba vic bral W900i kdyby ti nevadili horsi rozmery oproti W850i....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W850 vs. K800
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.