SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 12:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: aplikace na prejmenovavani souboru ve hrach a aplikacich
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: aplikace na prejmenovavani souboru ve hrach a aplikacich  (Zobrazeno 6784 x)
IT
Anonym
« v: 17. Září 2006, 20:46 »

Zkusil jsem uz vic java aplikaci (MobyExplorer,Zeus, ...) ale zadna z nich proste NEVIDILA aresare her a aplikaci. A kdyz se telefon pripoji, tak ty slozky taky chybej, Kde jsou??? Neni nejaka aplikace co vleze i do techto "virtualnich slozek"?
A nejde ani presun na kartu z prostredi mobilu (V aplikacich a hrach), takze asi pomuze casem jen nejakej upravenej firmware, co?,-kdyz SE zacina delat tyhle svinarny.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #1 v: 17. Září 2006, 20:50 »

Zkusil jsem uz vic java aplikaci (MobyExplorer,Zeus, ...) ale zadna z nich proste NEVIDILA aresare her a aplikaci. A kdyz se telefon pripoji, tak ty slozky taky chybej, Kde jsou??? Neni nejaka aplikace co vleze i do techto "virtualnich slozek"?
A nejde ani presun na kartu z prostredi mobilu (V aplikacich a hrach), takze asi pomuze casem jen nejakej upravenej firmware, co?,-kdyz SE zacina delat tyhle svinarny.
Jaky svinarny ? Zadny mobil te nepusti do nainstalovanych java her a aplikaci.
uložena
IT
Anonym
« Odpověď #2 v: 17. Září 2006, 21:14 »

Aha, ale pamatuju si ze treba na W800i jsem mel moznost presunout na kartu (teda aspon tam ta polozka byla) a tady nic. V tom pripade je na aplikace pouze internich 70 mega? Nebo az toho bude vic, tak se to zacne samo usporadavat i na kartu?-nezkousel to nekdo? Kartu si budu kupovat tenhle tejden, ale kdyz u polozej jineho charakteru ta moznost je a zde neni... Tak ta interni pameÂť je asi fakt maximum... na aplikace.  Cheesy Aspon ze v kompu mi system neprikazuje do jaky slozky mam instalovat aplikace a hry, asi si budu muset neco prostudovat o systemech v mobilech Cheesy

Uf to je ale mysleni takhle v nedeli vecer Cheesy, radsi pro dnesek koncim  Mrknutí
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #3 v: 17. Září 2006, 21:18 »

Pri instalaci mas moznost vybrat si kam javu nainstalujes. Do mobilu, nebo na kartu. Nebo mas jeste jednu moznost, projit si sekci "tuning fw"  Mrknutí
uložena
digiman
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Září 2006, 11:15 »

Jaky svinarny ? Zadny mobil te nepusti do nainstalovanych java her a aplikaci.

Ale pusti trebas vsecny siemy mel jsem predtim S65 a tam jsem se dostal vsude dokonci sli i posilat coz byla pohoda
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #5 v: 18. Září 2006, 20:20 »

tak sem to dnes v praci skousel na C65 (siemens) a nejde to, ani aplikace, ani hra nema  moznost odeslat.
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 27. Září 2006, 10:24 »

Aha, ale pamatuju si ze treba na W800i jsem mel moznost presunout na kartu (teda aspon tam ta polozka byla) a tady nic. V tom pripade je na aplikace pouze internich 70 mega? Nebo az toho bude vic, tak se to zacne samo usporadavat i na kartu?-nezkousel to nekdo? Kartu si budu kupovat tenhle tejden, ale kdyz u polozej jineho charakteru ta moznost je a zde neni... Tak ta interni pameÂť je asi fakt maximum... na aplikace.  Cheesy Aspon ze v kompu mi system neprikazuje do jaky slozky mam instalovat aplikace a hry, asi si budu muset neco prostudovat o systemech v mobilech Cheesy

Uf to je ale mysleni takhle v nedeli vecer Cheesy, radsi pro dnesek koncim  Mrknutí
U aplikaci, ktere si tam sam nainstalujes (treba Jimm, Opera Mini, ...), mas moznost libovolneho presunu mezi telefonem a pameÂťovou kartou. Pokud je vlozena pameÂťova karta, telefon to pri instalaci defaultne haze na ni. Ale neni problem s tim libovolne hybat.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Suzu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 25. Říjen 2006, 13:28 »

Oproti siemensu tady bohuzel chybi pristup na filesystem...  Cry
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: aplikace na prejmenovavani souboru ve hrach a aplikacich
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.