SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 08:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: wifi
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: wifi  (Zobrazeno 36603 x)
Herbik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 15. Září 2006, 15:13 »

Ma dotaz na wifi znalce.Potreboval bych poradit,jestli se da nejako pripojit k verejne wifi siti,ktera je u nas v obci. A kterou pouzivam na PC. Kdyz dam v telefonu scan,tak me ji to najde.Ale nemuzu se nikterak pripojit.Jde to nejak nastavit podle udaju v PC? Nebo se k takove wifine neda normalne pripojit? Diky za kazdou odpoved.
uložena

W960i,i8510-32GB
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #1 v: 22. Září 2006, 13:16 »

Urcite pripojit lze, jen je treba peclive vse nastavit v telefonu podle PC. Navod jak nastavit WiFi na P990i najdete zde: http://semania.cz/content/view/2021/2/
uložena
dares aka Dares243
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 23. Září 2006, 17:54 »

Jeste bych si dovolil upozornit, ze u Wifi uctu je mozne take definovat IP, masku, DNS servery a proxy a to v detailech uctu Nastaveni site WLAN>> TCPIP pripadne take proxy.
uložena

SE P990i  (organ. R6D23, cda R6D23, bt R5A01, phone R9G007)
ex SE W800i (R1L002)
ex N6310i
ex Alcatel OT 701
ex Motorola Amio
mars
Anonym
« Odpověď #3 v: 23. Září 2006, 18:01 »

ano to samozrejme jde, navod jsem psal pouze jako pomucku pro zakladni orientaci v teto problematice. Co se tyka dalsich detailnich nastaveni, je to vse vec konkretniho nastaveni kazde site. Cilem bylo hlavne pomoci pri beznem pripojeni do volnych siti, nebo k vlastnim domacim sitim. Mrknutí  Smajlík
uložena
ghostik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 24. Leden 2007, 11:31 »

Jeste nezapomente ze nekteri poskytovatele maji obcas chranenou sit na MAC adresu sitovky. Takze v pripade dobreho nastaveni a nefunkcnosti to chce jeste zjistit i tuto variantu.
uložena

P990i 06W45
KAI
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 05. Březen 2007, 20:59 »

Zdravim ja by som potreboval poradit s wifi ked sa pripojim k nejakej sieti a chcem sa pripojit na nejaku stranku tak my to vyhadzuje
COULD NOT LOCATE REMOTE SERVER
a ked to skusam cez operu tak pise security error a ze nemam povoleny vstup do siete a mam skontrolovat security setinngs
poradi mi niekto?dik
uložena
tprochazka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Březen 2007, 13:17 »

Nezkousel se nekdo s timto telefonem pripojit do site Eduroam, ktera je k diszpoci na vysokych skolach?

Zde je info, jak nakonfigurovat Windows:
http://www.eduroam.cz/doku.php?id=cs:uzivatel:sw:win:winxp

Uvazuji o koupi tohoto telefonu a kdyz se s tim pak nepripojim, je to WIFI k nicemu :-(
uložena
tprochazka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 19. Březen 2007, 16:49 »

Mobil musi umet jednu z metod:

WPA+TKIP nebo Otevrene + WEP + Klic je poskytovan automaticky .

TKIP tam asi neni, ze? Ale to druhe by mohlo jit.

Pak je ale potreba jeste ovsreni pomoci PEAP (PEAP-MsCHAPv2), kde je nutni zadat heslo a jmeno.

Certifikat neni potreba, jak nekdo psal ve vyse uvedenem navodu.

Muze se nekdo prosim kouknout, co je tam za moznosti u tech polozek Šifrovani a Overovani?
uložena
tprochazka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 19. Březen 2007, 17:00 »

Nasel jsem nejakou informaci primo na toto tema zde:
http://www.eduroam.si/si/osebni-dostop/navodila-za-povezavo

Dole na strance se pise o dvou mobilech, mezi nimiz je P990i, avsak bohuzel jsem nepochopil vyznam tech vet za tim, zda se jedna o edjine dva telefony, ktere toto podporuji, nebo jedine dva ktere zkouseli a ktere to nepodporuji :-(
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #9 v: 20. Březen 2007, 20:25 »

z vlastni zkusenosti : WPA+TKIP P990 umi a funguje, WEP samozrejme taky

v podstate i overeni pres PEAP by melo chodit, ale to nedokazu nikde overit.
uložena
Marcoss
Anonym
« Odpověď #10 v: 11. Říjen 2007, 19:22 »

Zravim vsechny,
nevite tedy nekdo jak je to s tim pripojenim na tu siÂť eduroam? Podarilo se to nekomu?
uložena
Chaly
Uzivatel
Telefon: SE p990i

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 12. Říjen 2007, 14:29 »

no co jsem pochopil,tak na P990i je potreba mit tento FW R9EA001 ale jak to pak nastavit tak to nevim....jednak tento FW nemam a nechce se mi to tam nahazovat,pokud to nebude overene,zda wifi pojede na vysce,coz by se mi hodne hodilo...zkousel jsem VPN manager,ale pres nej to nejak nejde...a jinak sjem na Vysoke skole banske...pokud na to nekdo prijde,jak rozchodit wifi na skole,tak sem s podrobnym navodem
uložena
Ladik88
Anonym
« Odpověď #12 v: 13. Říjen 2007, 18:06 »

Jak zjistim, ze jsem skutecne pripojen pres wi-fi? v nastaveni pripojeni dam povolit siÂť WLan a potom dam skenovat. najde mi to siÂť a kliknu pripojit... napise to pripojeno. A co ted? Nahore blika zemekoule a jak se dostanu na net? tim, ze kliknu na ikonku web, krera se nachazi v multimediich?? jak si stopro overim, ze mi to nesezere zadny prachy?
uložena
goob
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 25. Prosinec 2007, 12:52 »

Ja resim jiny problem. Vcera jsem si konecne rozbalil novou P1i a kdyz se chci pripojit k domaci wifi, nejde to z duvodu toho, ze vubec siÂť nenajde. Kde muze byt problem? Povolenou WLAN mam a siÂť neni neviditelna, tudiz by mela byt videt.
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 25. Prosinec 2007, 13:59 »

Mas ju povolenu aj v routeri?
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: wifi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.