SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 02:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Odesilatel u SMS se ukaze na displeji T630
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Odesilatel u SMS se ukaze na displeji T630  (Zobrazeno 8335 x)
Libor
Anonym
« v: 20. Duben 2005, 05:52 »

Prosim o radu - mam T630 a kdyz mi prijde SMS, tak se mi na displeji ukaze, kdo mi ji poslal, coz muze byt v nekterych pripadech neprijemne. Jde tomu nejak zabrani?
Diky za radu
uložena
Lord
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Duben 2005, 06:07 »

nevim teda v jakym pripade by to mohlo bejt neprijemny Huh , ale pokud vim tak to nelze zrusit/vypnout.Ja jsem za to tuto podporu rad Mrknutí
uložena

cim min vis, tim lip spis

T630
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Duben 2005, 06:18 »

Prosim o radu - mam T630 a kdyz mi prijde SMS, tak se mi na displeji ukaze, kdo mi ji poslal, coz muze byt v nekterych pripadech neprijemne. Jde tomu nejak zabrani?
Diky za radu

zrusit to, pokud vim nejde, leda, ze by jsi si ty milenky neukladal do telefonniho seznamu,nebo je pojmenuj Prof. Klaus a podobne Mrknutí
uložena
Lord
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Duben 2005, 07:59 »

Diky za radu

zrusit to, pokud vim nejde, leda, ze by jsi si ty milenky neukladal do telefonniho seznamu,nebo je pojmenuj Prof. Klaus a podobne Mrknutí
No asi jedinej duvod proc to chtit vypnout  Grin Grin Grin a jeste skoda toho, ze po par vterinach naskocej hodiny a ty vis prd jestli ti prisla zprava, teda pokud jsi to neslysel Mrknutí (ale to uz sem nepatri)
uložena

T630
uursik
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Duben 2005, 08:35 »

No mela jsem Panasonic X70 - nez ho do tlamy dostal pes - a tam to prave neukazovalo, od koho prisla SMS a to mi teda moc vadilo. Smajlík
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #5 v: 20. Duben 2005, 12:52 »

Zajimave tema, znam par lidi, kteri hledali telefon prave kvuli tomuto a nejlepe se zamkem sporice.....proto jsem je nikdy neukecal na SE telefon...

Pro vsechny nezainteresovane...sporic displeje vas bez hesla nepusti zpet do telefonu....umi to nektere Nokie
uložena
Libor
Anonym
« Odpověď #6 v: 20. Duben 2005, 13:29 »

Diky za odpovedi.
Podle me to muze byt nekdy neprijemne, kdyz je videt, kdo Ti pise, ale me je to jedno, protoze jsem dotaz pokladal za kolegyni.
Ja mam Siemense M65
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Duben 2005, 17:51 »

Zajimave tema, znam par lidi, kteri hledali telefon prave kvuli tomuto a nejlepe se zamkem sporice.....proto jsem je nikdy neukecal na SE telefon...

Pro vsechny nezainteresovane...sporic displeje vas bez hesla nepusti zpet do telefonu....umi to nektere Nokie

umi to vsechny nokie series 60 ja mel N6600 a kvuli synovi jsem pora menil heslo, az jsem ho zapomel a musel jsem si nechat telefon prehrat Cheesy
uložena
Lord
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 21. Duben 2005, 05:17 »

To s tim heslem to neni vubec spatny, ale asi by me to brzy omrzelo zadavat furt heslo, kdyz mi tam sporic skoci skoro hned asi po deseti vterinach.Me jenom nekdy da praci odemknout klavesy  Grin Grin Grin
uložena

T630
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #9 v: 21. Duben 2005, 05:33 »

To s tim heslem to neni vubec spatny, ale asi by me to brzy omrzelo zadavat furt heslo, kdyz mi tam sporic skoci skoro hned asi po deseti vterinach.Me jenom nekdy da praci odemknout klavesy  Grin Grin Grin

Musis prestat kalit  Grin Grin Grin Uvidis, pak to jde samo.  Cool
uložena
Lord
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 21. Duben 2005, 05:38 »

Musis prestat kalit  Grin Grin Grin Uvidis, pak to jde samo.  Cool
jj, diky Filipe to je lepsi telefon nechavat doma  Grin Grin Grin To mu potom usetrim par skrabancu, a mnoho provolanych minut  Cheesy
uložena

T630
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Odesilatel u SMS se ukaze na displeji T630
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.