SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 13:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Muze nekdo doporucit program na udalosti (narozeniny ...) - P910i?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Muze nekdo doporucit program na udalosti (narozeniny ...) - P910i?  (Zobrazeno 3072 x)
Milos
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 21. Červen 2005, 19:43 »

P910i jsem si koupil, abych uz konecne mel vsechno v jednom. Vetsinu mych predstav P910
uložena
Milos
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Červen 2005, 19:48 »

Omlouvam se, Âťukl jsem do entru. Takze vetsinu mych predstav P910 naplnila, neni podle me prehledny seznam udalosti tj. hlavne narozeniny. Muze mi nekdo z vlastni zkusenosti doporucit dobry program s uvedenim v cem je dobry.

Dalsi dotaz: Eim stahujete obrazovky z P9xx?
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 21. Červen 2005, 19:56 »

Omlouvam se, Âťukl jsem do entru. Takze vetsinu mych predstav P910 naplnila, neni podle me prehledny seznam udalosti tj. hlavne narozeniny. Muze mi nekdo z vlastni zkusenosti doporucit dobry program s uvedenim v cem je dobry.

Dalsi dotaz: Eim stahujete obrazovky z P9xx?
na stahovani obrazovek pouzivam freeware screen capture. Co se Ti nelibi na kalendari, resp. kam by jsi si chtel narozeniny jinam psat? Jinak pekny tydenni pohled na kalendar obsahuje handy day 2005 pro.
uložena
Milos
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 21. Červen 2005, 20:00 »

Treba moznosti P910 nedokazu vyuzit, ale chtel bych mit na obrazovce prehled napr. narozenin osob serazeny pekne za sebou.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #4 v: 21. Červen 2005, 20:14 »

Aplikace SmartBirthday nebo HandyDates (obe jsem zkousel a ted pouzivam tu druhou), jsou to, co hledas  Mrknutí

PS: kdyz omylem Âťuknes do entru, nemusis psat novy prispevek, ten puvodni muzes editovat  Shocked
uložena
Milos
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 22. Červen 2005, 08:45 »

Dekuji za radu.
uložena
hvezdar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Červen 2005, 11:05 »

Aplikace SmartBirthday nebo HandyDates (obe jsem zkousel a ted pouzivam tu druhou), jsou to, co hledas  Mrknutí

Ale pouze SmartDates ma navic i dost rozsahle databaze vyznamnych svetovych udalosti, vyroci, a vyznamnych dni z ruznych oboru. Prijemne mne prekvapilo ze i z meho oboru astronomie. Samozrejme umi i vsechny funkce co ty ostatni az.
« Poslední úprava: 22. Červen 2005, 15:29 od Kapr73 » uložena
ZdenyT
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 22. Červen 2005, 15:10 »

Ja pouzivam DateMate. Me osobne se liby vic nez HandyDates.
uložena

E-Ten M 700
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Muze nekdo doporucit program na udalosti (narozeniny ...) - P910i?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.