SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 13:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900 fw. P910i - prosim o radu s displayem
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P900 fw. P910i - prosim o radu s displayem  (Zobrazeno 2444 x)
EasyShare
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 09. Září 2006, 13:54 »

Ahoj vsem,
 dnes jsem sundaval folii Brando, v rozich byl bordel, ale ted uz tam nejde nandat, delaji se bubliny (primackaval jsem ji na display kapesnikem a to nepomohlo). Ma P900 nejakou folii na lcd z vyroby?

Jeste jeden dotaz: pote jsem si vsimnul, kdyz jsem zapnul telefon spousty jakychsi malinkatych modrych tecek, ale nejsou videt ze vsech uhlu pohledu. Mate s tim nekdo zkusenosti? Je to v poradku??  Embarrassed Embarrassed Embarrassed

Diky predem   Smajlík Smajlík Smajlík
uložena
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 09. Září 2006, 14:08 »

Pecko nema od vyroby foliu na displeji ma tam len dotykovu plochu ktora tak vyzera. Tu foliu tam bude tazke znova nalepit radsej si kup novu to bude istota  Mrknutí
Tie modre tecky som mal aj ja ale nedali sa dat dole myslim ze boli z toho ako sa dotykal stylus displeju...
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
EasyShare
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Září 2006, 14:19 »

jj, me se zda, ze prave kdyz se dotknu stylusem displaye, tak v tom miste ty tecky videt nejsou, tak proto jsem myslel, ze je na display folie z vyroby. Ty tecky nejdou odstranit?Huh?

Doufam, ze jsem to nemohl udelat tim, jak jsem kapesnikem pritlacoval tu folii na display aby tam drzela??? Bylo to pri vyplem telefonu
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 09. Září 2006, 14:22 »

Nie tym ze si pritlacal foliu kapesnikom to nieje len neviem ci to ide odstranit  Undecided
uložena

EasyShare
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Září 2006, 14:31 »

Tak to jsem rad, je ale divne ze jsem si toho vsimnul az po praci s tou folii, ze by to kvuli ni nebylo videt?Huh
Pomozte prosim!!!
uložena
EasyShare
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Září 2006, 18:00 »

Tak pan Ludvik z podpory mi odepsal, ze jsou to dotykove body LCD, tudiz to neni neobvykle.
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 09. Září 2006, 18:09 »

Aha tak mne sa potom na P910 robievalo nieco ine ja som tam mal akoby malinke kvapky od stilusu lebo som tam nemal foliu tak to bolo rovno na displeji, nenapadlo ma ze mozes mysliet tie dotykove body  Cheesy
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900 fw. P910i - prosim o radu s displayem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 15 dotazů.