SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 00:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem zo sluchatkami
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: problem zo sluchatkami  (Zobrazeno 8977 x)
7
Anonym
« v: 08. Září 2006, 22:45 »

problem je v tom ze na mojej D750i mi neak blbnu sluchadla ked ich pripojim do Fastportu, hudba hra celkom normalne, len vokaly su neake akoby vzadu, resp su uplne ticho, riesim to tak ze musim hybaÂť s konektorom od sluchadiel pri zapojeni vo fastporte, hmm neviete cim to moze byÂť? prelamany kabel? praxom to nieje foun cistim casto, alebo je niekde inde xyba???
ak mozte poradte thanx  Huh
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #1 v: 09. Září 2006, 09:32 »

Tak si zkus od nekoho pujcit jine sluchatka nebo ty Tve zapoj do jineho telefonu a uvidis, jestli je chyba ve sluchatkach nebo v mobilu.
uložena
jingspiral
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Září 2006, 10:04 »

kamosovi to dela taky a v jeho pripade je to fastportem... ale zjistis to jedine kdyz to zkusis... Shocked
uložena

SE D750I (FW W800i R1BC002) +  SANDISK MS PRO DUO 512MB + HPM-70
Davidtichy
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Září 2006, 10:35 »

Me to taky dela! Angry Docela brutane me to S**e!!!! Angry Zda se mi ze mi fastport "zalezl" vic do tel! Angry
Kdyby nekdo vedel co s tim tak pls napiste! diky Mrknutí
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #4 v: 09. Září 2006, 10:39 »

nevim co resite, mobilku mate v zaruce tak ji reklamujte (ani jeden z techto mobilu se neprodava pres dva roky), aÂť uz je to mobilem, nebo sluchatkami (to vam jiste rovnou vyzkousi na miste (mobil vs jiny kus sluchatek a opacne) mate na to zaruku ne? Rozhodne je to lepsi reseni, nez nejakym neodbornym zasahem zlikvidovat cely foun.  Mrknutí
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Září 2006, 11:59 »

problem je v tom ze na mojej D750i mi neak blbnu sluchadla ked ich pripojim do Fastportu, hudba hra celkom normalne, len vokaly su neake akoby vzadu, resp su uplne ticho, riesim to tak ze musim hybaÂť s konektorom od sluchadiel pri zapojeni vo fastporte, hmm neviete cim to moze byÂť? prelamany kabel? praxom to nieje foun cistim casto, alebo je niekde inde xyba???
ak mozte poradte thanx  Huh

mne sa zasa stava ze ak moc prehnem kabel ktory vychadza z konektora co davas do fastportu, vypadne mi pravy kanal, proste jak keby som prerusil kontakt. a to sa mi uz stava aj na HPM-70... ja by som strasne chcel len taky konektor co strcim do FASTPORTU a hned v tom konektore je vystup na 3.5mm jack Sad
uložena

Sony Ericsson Arc
Kabi@40000
Anonym
« Odpověď #6 v: 09. Září 2006, 12:11 »

Hmmm tohle mi delalo u K700i nechal jsem si v servisu vycistit celej foun a pak to bylo v poho  Cool

- Takze si zajdete do servisu a nechte si vycistit celej foun  Mrknutí
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Září 2006, 13:31 »

Zkuste vatu a trosku lihu, vycistete fasport a treba i port sluchatek, mozna to pomuze a nemusi telefon do reklamacniho rizeni.
uložena
sucram
Anonym
« Odpověď #8 v: 09. Září 2006, 14:03 »

Take mam problem se sluchatky, respektive s vystupem.  Shocked Mam K750i. Zkousel jsem i sluchatka z W700i ale bohuzel. Nejede mi vubec levy kanal. Zatim jsem nepouzil lih mam z toho trosku strach. Jen jsem to vycistli lehce vatou vypadalo to jako trosku zaoxidovane, prach to snad nebyl mobil co chvili cistim, hlavne mista jako je uchyt pro poutko nebo drazky pro pohyb zadni krytky foÂťaku.
 Pripadne kolik stoji vycisteni mobilu ? :-/
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 09. Září 2006, 19:09 »

@Kenny:

to je 99% zalomeny kabel, to sa casto na sluchatakach stava v mieste kde je casto namahany ohyb (napr. tesne za konektorom...).

Zvycajne to zacina obsasnym prerusenim pri ohybe a konci to tym, ze prerusenie je trvale :\

Sikovny elektrotechnik to sice dokaze opravit (nevyzera to sice potom moc pekne, ale funguje to), ale zvacsa to nevydrzi tak dlho ako original a kabel sa znovu po case zalomi. Odporucim ti kupit novu redukciu az to odide uplne Mrknutí

K tomu fast portu:
SonyEricsson (a aj ericsson) mali vzdy s tymito ich konektormi problem, a ked sa ozvalo ze bude novy konektor (fastport) som sa potesil, ze tento problem zmizne, oni ale viac menej zmenili ten konektor len dizajnovo, ale funkcne zostal +/- rovnaky a preto problemy s nim zostali tiez rovnake. Ja uz ho tiez niekedy musim na viac pokusov zasuvat aby spravne "chytil" najma ked strkam USB kabel z pocitaca....
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Září 2006, 20:40 »

To nam doma zase pri poslouchani radia na K800i ve sluchatkach slabe pipa nebo tak....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 10. Září 2006, 21:48 »

@Kenny:

to je 99% zalomeny kabel, to sa casto na sluchatakach stava v mieste kde je casto namahany ohyb (napr. tesne za konektorom...).

Zvycajne to zacina obsasnym prerusenim pri ohybe a konci to tym, ze prerusenie je trvale :\

Sikovny elektrotechnik to sice dokaze opravit (nevyzera to sice potom moc pekne, ale funguje to), ale zvacsa to nevydrzi tak dlho ako original a kabel sa znovu po case zalomi. Odporucim ti kupit novu redukciu az to odide uplne Mrknutí

tak ono to az tak casto sa nestava Smajlík ja si tam pripajam tie moje sennheisery, ale koly 2 metrovemu kabelu sa dost srem s tym ze mam chumac kablov vo vrecku, keby aspon mi slo urobit ta redukcia nejaka takato skusal som to robit podla navodu lenze bohuzial mam na starych handsfree zaliaty konektor nie nasunuty, takze pri otvarani som uplne odrhol tu umelinu a vyvody sa mi pokryvili Smajlík takze asi tak
uložena

Sony Ericsson Arc
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 11. Září 2006, 19:36 »

Zkuste vatu a trosku lihu, vycistete fasport a treba i port sluchatek, mozna to pomuze a nemusi telefon do reklamacniho rizeni.
Fakt moc diky docela mi to pomohlo uz to neni tak strasny! hrajou uz zase skoro normalne:-)
takze vsem doporucuju! Smajlík Mrknutí
uložena
hatori
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 12. Září 2006, 09:20 »

Fakt moc diky docela mi to pomohlo uz to neni tak strasny! hrajou uz zase skoro normalne:-)
takze vsem doporucuju! Smajlík Mrknutí

mel jsem stejny problem, fastport uplne zaspineny od prachy, mastnoty a kdoviceho. Po vycisteni vse v normalu.
uložena

P1i
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 12. Září 2006, 10:01 »

To nam doma zase pri poslouchani radia na K800i ve sluchatkach slabe pipa nebo tak....

To je problem FW. Posledni verze to uz nedela.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem zo sluchatkami
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.