SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Květen 2025, 18:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 240 x 320 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tak co koupite si ho?
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tak co koupite si ho?  (Zobrazeno 65066 x)
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 v: 20. Září 2006, 08:36 »

Preco chcete cakat na recenzie? Nestacila vam ta co je na sem? zvuk nabude  zdaleka taky ako na W550 lebo dvom reprakom sa nic nevyrovna Mrknutí
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 20. Září 2006, 09:20 »

Noo, recenze na SEM byla samozrejme super, ale radeji si k telefonu prectu i dve ci tri ruzne recenze, nez zacnu uvazovat o vydajich pres 10 000 Kc  Mrknutí Take se tesim na nejakou treba jeste malinko podrobnejsi, s finalnejsim vzorkem (ta vule vysuvneho mechanizmu mne vydesila)... No a tradicni slabina recenzi na SEM jsou, ehm, fotecky testovanych telefonu, ze ano  Roll Eyes
Co se zvuku tyce, bojim se, bojim velkeho zklamani, ale uz to tak asi dopadne, ze to budu muset nejak prekousnout...  Undecided
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #62 v: 20. Září 2006, 09:34 »

Noo, recenze na SEM byla samozrejme super, ale radeji si k telefonu prectu i dve ci tri ruzne recenze, nez zacnu uvazovat o vydajich pres 10 000 Kc  Mrknutí Take se tesim na nejakou treba jeste malinko podrobnejsi, s finalnejsim vzorkem (ta vule vysuvneho mechanizmu mne vydesila)... No a tradicni slabina recenzi na SEM jsou, ehm, fotecky testovanych telefonu, ze ano  Roll Eyes
Co se zvuku tyce, bojim se, bojim velkeho zklamani, ale uz to tak asi dopadne, ze to budu muset nejak prekousnout...  Undecided

Nemame fotograficke studio a mit nebudeme. Delame vse v domacich podminkach a o profesionalnich podminkach jako ma MM nebo mobil.cz si muzeme nechat jen zdat. Fotky porizujeme z domova, stejne jako ty kdyz sedis u PC. Ty si jen tak surfujes, my se snazime jen tak sedet u PC a u toho pridat par informaci pro lidi o SE s tim, ze duraz klademe na informace o modelech. K cemu budou fotky, kdyz nebudeme o telefonu nic vedet, ale diky za drzak.....
uložena
SBDer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 20. Září 2006, 10:26 »

Nemame fotograficke studio a mit nebudeme. Delame vse v domacich podminkach a o profesionalnich podminkach jako ma MM nebo mobil.cz si muzeme nechat jen zdat. Fotky porizujeme z domova, stejne jako ty kdyz sedis u PC. Ty si jen tak surfujes, my se snazime jen tak sedet u PC a u toho pridat par informaci pro lidi o SE s tim, ze duraz klademe na informace o modelech. K cemu budou fotky, kdyz nebudeme o telefonu nic vedet, ale diky za drzak.....
Nee, nechtel jsem, aby ta moje poznamka o fotkach vyznela nejak zle... Beru to proste jako fakt, se kterym se (bohuzel) neda nic delat. Prace, kterou na SEManii odvadite je skvela a moc si vas cenim. To neni jen fraze, tak to zkratka je a ne nadarmo patri SEM spolu se svym forem mezi stranky, ktere navstevuji vubec nejcasteji, takze opravdu a uprimne - Diky za ne!
A prijit s podrobnou recenzi telefonu mesic pred jeho uvedenim do prodeje je neco uzasneho, za to Vam patri muj obdiv, jen jsem zkratka chtel rici, ze nez dam spoustu penez za novy telefon, prectu si recenzi radeji vic a z ruznych zdroju. Proste tak pro jistotu, jsem uz takovy  Smajlík
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
Goddmetal
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 20. Září 2006, 12:17 »

Podle me bude hudba velice dobra..Vzdyt i w810i ma jeden repracek ne?? Bracha ji ma a hraje uzasne..Tak je asi jasny, ze kdyz ji polozim, ze se zvuk ztlumi, ale ja ji pokladat nebudu a nebo kdyz jo, dam si mptrojky do sluchatek a je to..Todle mi neprijde jako moc veliky nedostatek..A ty barvy jsou fakt super
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #65 v: 20. Září 2006, 12:50 »

Podle me bude hudba velice dobra..Vzdyt i w810i ma jeden repracek ne?? Bracha ji ma a hraje uzasne..Tak je asi jasny, ze kdyz ji polozim, ze se zvuk ztlumi, ale ja ji pokladat nebudu a nebo kdyz jo, dam si mptrojky do sluchatek a je to..Todle mi neprijde jako moc veliky nedostatek..A ty barvy jsou fakt super

Pri polozeni na zada se zvuk opravdu slusne ztlumi, u jinych modelu to nejakym vystupkem bylo reseno lepe....
uložena
SBDer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 23. Září 2006, 14:42 »

Mam dotaz. Nekde jsem cetl, ze W810i ma mit u displaye jakesi cidlo, ktere reguluje jas ap. Jsem asi nekde hrozne pozadu, ale o tomhle zkratka vubec nic nevim. Ma podobnou vymozenost i moje W550i? A bude ji mit W850i?
uložena

krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #67 v: 23. Září 2006, 19:22 »

Mam dotaz. Nekde jsem cetl, ze W810i ma mit u displaye jakesi cidlo, ktere reguluje jas ap. Jsem asi nekde hrozne pozadu, ale o tomhle zkratka vubec nic nevim. Ma podobnou vymozenost i moje W550i? A bude ji mit W850i?
Ani W550i ani W850i to nema  Smajlík
« Poslední úprava: 24. Září 2006, 17:54 od KoCuR » uložena
GURY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 24. Září 2006, 17:27 »

Myslite ze zitra uz bude na prodejnach?
uložena
Goddmetal
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 24. Září 2006, 17:28 »

Ja bych rekl, ze jo...Max pozitri..Akorat hodne uvazuju jestli koupit nebo ne..Tech 12 hadru je fakt hodne a pritom to ma funkce horsi jak w810i..:-/ Fakt nevim..Cena je moc vysoka..
uložena
GURY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 24. Září 2006, 17:30 »

Ja bych rekl, ze jo...Max pozitri..Akorat hodne uvazuju jestli koupit nebo ne..Tech 12 hadru je fakt hodne a pritom to ma funkce horsi jak w810i..:-/ Fakt nevim..Cena je moc vysoka..
Jak horsi funkce? W850 ma vetsi display a lepsi mp3 prehravac, naopak w810 ma makro a AF.
W850 ma jeste video hovory a jeste par vylepseni
uložena
PFhawk
Uzivatel
Telefon: Sony J6, Nokia 3330, N900

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 24. Září 2006, 17:31 »

)ja bych rek ze zitra na ofi e-shopu SE a pozitri v obchodech, teda pokud nebudou chtit udelat masivni utok na natesence a cena 12000 je fakt velka(jedine kdyby tam byl handsfree hpm-82 tak ne), to tam meli dat aspon to makro do fotaku, taky si pockam tak na cenu 10000,- a myslim ze ty funkce sou fakt best
uložena

Everybody suit up!
GURY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 24. Září 2006, 17:35 »

)ja bych rek ze zitra na ofi e-shopu SE a pozitri v obchodech, teda pokud nebudou chtit udelat masivni utok na natesence a cena 12000 je fakt velka(jedine kdyby tam byl handsfree hpm-82 tak ne), to tam meli dat aspon to makro do fotaku, taky si pockam tak na cenu 10000,- a myslim ze ty funkce sou fakt best
tak kdyby mel AF a makro tak ma uplne vsechno  Mrknutí a jinci telefony by se nemuseli prodavat Cheesy
jj cena je vysoka ale ja doufam ze ho zacne prodavat vodafone a koupim ho na smlouvu takze by me mohl vyjit na 6000 az 7000 tisic a to se uz da
uložena
PFhawk
Uzivatel
Telefon: Sony J6, Nokia 3330, N900

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 24. Září 2006, 17:37 »

hmm na smlouvu za 6000-7000 bych to chtel taky,ale fakt nevim kdo by za me platil ten pausal, protoze podnikatel opravdu nejsem  Mrknutí a stim autofocusem a makrem mas pravdu, ale stve me to  Undecided
uložena

Everybody suit up!
Goddmetal
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 24. Září 2006, 17:38 »

Ja nevim je hrozne predrazenej..Videohovory nejsou jeste tak zabehly..A jinak mptrojka je tam stejna jak u w810i myslim kvalitou hrani..Nebo mozna lepsi ja nevim..Ale fakt nevim jestli ho brat bo ne..12 hadru ty wole..:-/ A nez to daj na 10 tak je uz zas neco novyho...Jsem zvedavej na pocatecni cenu..
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 240 x 320 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tak co koupite si ho?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.