SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 14:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Redukce
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Redukce  (Zobrazeno 2355 x)
Petr18
Anonym
« v: 30. Srpen 2006, 12:45 »

Tak jsem se chtel zeptat jestli tato redukce pujde opravdu na pecko,kdyz je tam napsane,ze je to original na treo! ???http://www.pdasoft.cz/modules.php?name=catalog&file=product_info&products_id=601
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 30. Srpen 2006, 13:21 »

Ta s tim kablikem pojede urcite ( mam ji ) a ta na to Treo by mohla jet take bez problemu. Zkus se zeptat na tamejsich strankach tech prodejcu jestli nebude prekazet to telo at mas klid. Jen nechapu, proc si to zakladal znovu.
« Poslední úprava: 30. Srpen 2006, 13:26 od miramax » uložena
Petr18
Anonym
« Odpověď #2 v: 30. Srpen 2006, 13:34 »

Ta s tim kablikem pojede urcite ( mam ji ) a ta na to Treo by mohla jet take bez problemu. Zkus se zeptat na tamejsich strankach tech prodejcu jestli nebude prekazet to telo at mas klid. Jen nechapu, proc si to zakladal znovu.
Tak to bylo tema repracky,tak se na to nemusel nekdo divat!Tak jsem se ptal a rikal,ze by to melo jit!A kdyz ne,tak ze to jde vratit!
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #3 v: 30. Srpen 2006, 13:43 »

Tak dej potom vedet i sem at se podle toho mohou orientovat i ostatni.
uložena
Thomas2425
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 01. Září 2006, 09:54 »

tuto redukci bych si nekupoval. To telo bude pomerne vetsi nez u te kabelove. A vzhledem k bocnimu kolecku by to mohlo delat neplechu. BTW je pro me nepochopitelne, ze ten konektor udelali tak blizko kolecka.Je obcas tezke se k nemu dostat. Doporucuji kabelovou. Je odskousena a zavazi minimalne.
uložena

SE P910i
Petr18
Anonym
« Odpověď #5 v: 06. Září 2006, 15:16 »

Thomas2425:No mne je to jedno,ze to zavazi kolecku!Mne stejne nefunguje!A kdyby neco,tak ta redukce jde otocit smerem na vrch,tak to kolecku vubec nezavazi!Uz mi dosla a jde to paradne,takze muzu doporucit pro ostatni!Ja to pouzivam v aute do autoradia a kdybych si vzal tu druhou,tak by mi to zavazelo!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Redukce
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.069 sekund, 16 dotazů.