SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 07:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak nastavit Smart Movie Converter??
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak nastavit Smart Movie Converter??  (Zobrazeno 5086 x)
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 19. Červen 2005, 13:17 »

Snazim se pouzivat Smart Movie Converter a nejsem schopen si ho nastavit tak, aby mi to pak posleze pri prehravani ve SMP v Pcku fungovalo koukatelne a srozumitelne... Strasne to skube a zvuk je prapodivne zkresleny... kde se stava chyba???
« Poslední úprava: 19. Červen 2005, 13:43 od Didik » uložena

Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Červen 2005, 16:47 »

Ja mam nastaveno Reduce frames, XviD encoder a bitrate na 112 kbps, audio 22050 Hz a 24 kbps, myslim ze videa nejsou spatna. Ale HLAVNE jsem prisel na to, ze hodne zalezi na konvertovanem videu. Kdyz jsem tam dal Matrix, kvalita byla strasna, kdyz Underworld, kvalita vyborna, obe stejne nastaveni.
uložena
honzik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Červen 2005, 17:58 »

Ja jsem si s tim taky chvilku hral a nejlepsi se mi zdalo vybrat kodek na Xvid MPEG-4 Codec a nastavit Encoding type na Single pass a ti soupatkem na  neco kolem 6. Kvalita se mi zdala lepsi, nez s dodavanym kodekem a velikost trosku mensi. Chce to vyzkouset - je to dost subjektivni...  Cool
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Červen 2005, 18:08 »

Otestuju diky...
uložena

Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 25. Červen 2005, 10:22 »

Zkousel jsem nahrat k filmu titulky a SmartMovie mi je odeprel otevrit....je mozne ze je to tim ze zatim zkousim jen trial verzi a ta neni v tomto ohledu funkcni ? Chtel jsem to vyzkouset nez koupim plnou.....
Ty titulky jsou format .sub takze myslim ze SM by si s tim mel umet poradit....nebo je chyba v ceskych fontech...diakritice ?
Diky za radu...
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 26. Červenec 2005, 23:18 »

vzdy zalezi na zdroji. pokial konvertujete simpsonovcov v tej katastrofalnej kvalite tak ani na mobile to nebude zazrak. tak isto zalezi na kodeku a formate. ja mam dobre skusenosti s wmv formatom a xvid kodekom
uložena

Ezdra
Anonym
« Odpověď #6 v: 27. Červenec 2005, 04:01 »

Muzete mi napsat kde sezenu Smart Movie Ripper dekuji na meil
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #7 v: 27. Červenec 2005, 06:34 »

Zkou‘el jsem nahrat k filmu titulky a SmartMovie mi je odeprel otevrit....je moœne œe je to tim œe zatim zkou‘im jen trial verzi a ta neni v tomto ohledu funkcni ? Chtel jsem to vyzkou‘et neœ koupim plnou.....
Ty titulky jsou format .sub takœe myslim œe SM by si s tim mel umet poradit....nebo je chyba v ceskych fontech...diakritice ?
Diky za radu...

Ano diakritiku nepouzivej.
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 27. Červenec 2005, 10:33 »

Muzete mi napsat kde sezenu Smart Movie Ripper dekuji na meil
demo sezenes tady, o shaneni neceho vic nez dema se ani nepokousej.... Cheesy
uložena
Hudecek.Jiri
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 07. Květen 2006, 19:22 »

Pouzivam SM converter:
Chtel bych se zeptat jak mam docilit toho aby se me v nakonvertovanem videu neukazovali 2x titulky(kdyz je tam nevlozim tak tam nejsou a kdyz je tam vlozim jsou 2x)?! Mam je jednou male a pak trochu vetsi?! A jeste dotaz da se nejak nastavit velikost titulku?! dik za info
uložena

x1
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak nastavit Smart Movie Converter??
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.