SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
16. Březen 2025, 11:21
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
|
Nastaveni, pripojeni
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
K800i - bluetooth PAN profil, browse na mobilu pres PC
Strana:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
10
« předchozí
další »
Autor
Téma: K800i - bluetooth PAN profil, browse na mobilu pres PC (Zobrazeno 86978 x)
user006
Anonym
Re: K800i - bluetooth PAN profil, browse na mobilu pres PC
«
Odpověď #90 v:
02. Březen 2007, 02:31 »
Takze po niekolkych mesiacoch prerusovanych pokusov som sa rozhodol upgradnut firmware (K800i Orange customizacia). A hop ... konecne mobil ponukol profil pre Internet cez BT mojho notebooku. Takze mam vytvoreny Datovy ucet, Profil pre Internet, Profil v nastaveni Java, Nastavenie pre prudy (vsetko cez BT mojho notebooku), na notebooku nainstalovany posledny Toshiba bluetooth stack v 5.10.01 (kde pri PAN Networking Service pribudlo aj zaskrtavacie policko Enable DHCP Service), mam zdielane LAN pripojenie pre domacu siet na BT porte (s pevnou adresou 192.168.0.1 a maskou 255.255.255.0) a ... stale nic. MiniOpera nemoze detekovat pripojenie do Internetu. Kto mozte - pomozte. Som v koncoch. Ked MiniOpera detekuje, tak BT ikona na liste preblikne, ale to je vsetko. Treba mat spustene este nieco? Teraz som dokonca dal sharovat LAN pripojenie pre siet na USB porte, ked mam pripojeny telefon cez USB a nejde ani to.
uložena
letadlo
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE K800i - Vodafone
«
Odpověď #91 v:
02. Březen 2007, 08:15 »
jak jsi pripojen na notebooku k internetu - pres USB modem vytacenym spojenim, ci vnitrnim modedem vytaceny internet, nebo ADSl modem na USB, nebo pres ADSL pres Ethernet, nebo Wifi pres USB, ci Wifi pres Ethernet, ci vnitrni Wifi nebo v PC-Card slotu. Jsi prilis strucny na reseni problemu. Jak se to tve pripojeni v pocitaci tvari jako siÂťova karta ci pouze jako modem?
uložena
user006
Anonym
«
Odpověď #92 v:
02. Březen 2007, 10:08 »
S notebookom som pripojeny na net cez Wifi modul (zabudovany miniPCI modul Intel 2200). Eset som si vsimol, ze stale mam v Network Connections pri spojeni Bluetooth Personal Area Network stav "Network Cable Unplugged".
uložena
letadlo
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #93 v:
02. Březen 2007, 15:08 »
Tak u teto siÂťove karty, je potreba jit do okna, kde to zobrazuje IP adresy. Ty jsou nastaveny klasicky na pripojeni internetu. Posledni zalozka (3 list stejneho okna) je
"Upresnit". Na ni zaskrtni "Umoznit ostatnim uzivatelum
v siti vyuzivat pripojeni k Internetu tohoto pocitace" a v rozbalovacim poli pod vyber
"Bluetooth network"
. Odskrtni (tedy VYPNI) volbu pod "Umoznit ostatnim uzivatelum v siti ridit ci zakazat sdileni pripojeni k internetu". Mozna ti mezitim hodi okno, ze zmenil IP adresu u Bluetooth pripojeni, povol to, odsouhlaste to.
Ve vlastnostech pripojeni "Bluetooth siÂťove karty" je nastaveni
IP: 192.168.0.1 MASKA:255.255.255.0 BRANA: nic nevyplnovat a DNS: ten jediny smite vyplnit
a to stejnou adresou
jako je DNS u pripojeni k Internetu
te Wifi site. Dodrzte to vsechno, jen DNS dejte shodne s Vasim pripojeni k Internetu.
To je nastaveni site.
Nyni najdete utilitu k Bluettoth adapteru a tam musite v nastaveni / konfiguraci vyhledat "Lokalni sluzby" nebo neco jako "Local Services" ci jen "Services" mezi nimi vyhledat "Network Access" ci "SiÂťovy pristup" u nej vyvolat "Vlastnosti " ci "Properties" v nem napriklad u mne bylo treba zaskrtnout
"Startup automatically
" to jest Automaticke spousteni a dale u mne je rozbalovaci okno s otazkou:
"Select the type of service to offer remote devices" (Vyberte typ sluzby vzdaleneho zarizeni)
a 3 volbami:
"Allow other devices to access the Internet/LAN via this computer"
(Pouzij ostatni zarizeni k pristupu do Internetu a site tohoto pocitace)
TUHLE MAM ZVOLENU
"Do not allow network connections to this computer"
(Nepouzivej siÂťove pripojeni tohoto pocitace)
No to by jaksi nefungovalo
"Allow other devices to create a private network with this computer"
(Pouzij ostatni zarizeni k vytvoreni soukrome site s timto pocitacem)
Ani zde by to bohuzel nefungovalo
Pak si tam jeste muzu stanovit oznamovani "Notifications" jak chci oznamovat pripojeni (zvukove, vizualne, oboje).
Takto by to uz melo fungovat ovsem pro vytvoreni stabilniho spojeni je treba jeste v konfiguracni utilite najit moznost tam
trvale povolit Vas telefon
. Jinak se mi vzdy pripojil, PC na mne hodil hlasku bublinou v rohu a kdyz jsem na ni neklepl, tak jej PC ihned odpojil. Protoze nebylo potvrzeno pripojeni. Takze hledejte.
Apropo. Pripojeni pres PAN profil je pres Bluetooth, takze na USB kabel k telefonu HNED zapomente, k tomuhle neslouzi !
Dejte vedet.
uložena
user006
Anonym
«
Odpověď #94 v:
02. Březen 2007, 17:20 »
letadlo, diky moc, obavam sa, ze drivery k mojmu BT adapteru toto nezvladnu, aj ked sa tvaria ze by mali. Keby som vedel ako sem hodit screenshot, tak by to bolo nazornejsie. Podari sa mi spustit PAN spojenie, kde telefon je server a notas client, ale opacnym smerom nie.
uložena
user006
Anonym
«
Odpověď #95 v:
02. Březen 2007, 17:38 »
img391.imageshack.us/my.php?image=screenha5.jpg
uložena
letadlo
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #96 v:
03. Březen 2007, 22:21 »
Nevidim okno siÂťove karty internetu - mas v nem zapnute to sdileni. Na te karte Bluetooth si myslim, ze by nemelo byt zapnuto Enable DHCP. A od te utility by to chtelo nahled vsech zalozek. Apropo - zjisti co ma ten tvuj bluetooth za cip. Pak by se dali ppouzit trebas i jine ovladace. Viz me predchozi prispevky - take nepouzivam original od sveho vyrobce MSI, ale od vyrobce cipu Broadcom, ktery to MSI ma v sobe. Fungovalo mi to i predtim, ale prineslo mi to vyssi rychlost. A chlapum zde se mi take povedlo najit zase nejake jine ovladace, ktere jim to umoznily. Ale osobne si myslim, ze pokud PAN ma, ze by to melo jit rozbehnout i na tomhle, i kdyz s Widcomm je vic zkusennosti.
uložena
user006
Anonym
«
Odpověď #97 v:
08. Březen 2007, 11:21 »
Sdielanie je zapnute, DHCP v nastaveni BT som skusal aj vypnut aj zapnut. V ostatnych zalozkach su uz len veci ktore sa netykaju PAN. Na liste mam okrem okrem BT ikony aj ikonu Bluetooth PAN Server, po kliknuti na nu sa otvori okno, kde by mali byt zobrazene vsetkt PAN client pripojene zariadenia (si myslim), ale nikdy sa tam nic nezobrazi.
Vcera som skusil BlueSoleil aplikaciu, ale v tej sa mi nepodarilo rozbehat BT modul, aplikacia ho nevedela najst (aj ked BlueSoleil by mal podporovat cipy CSR). FCC ID BT modulu je CJ6UPA3232BT (podla databazy ziadatel o certifikaciu je Toshiba), pouzity cip je Cambridge Silicon Radio (HCI revision 0490, co je 0490 = "internal Bluetooth CSR (18.1) v1.2"), podla MAC adresy 00:03:7A:27..... by mal byt vyrobca Tayo Yuden. Takze som v koncoch. Bud nejakym stylom rozbehat BlueSoleil, alebo este hladat dalsiu alternativu.
Ale aj tak letadlo dakujem za pomoc.
uložena
Frosty
Anonym
«
Odpověď #98 v:
09. Březen 2007, 17:06 »
tak jsem se do toho taky pustil... Cetl jsem ty navody co tu jsou a dpoadlo to takhle:
BT profil v mobilu se mi vytvoril bez problemu, ani jsem nemusel mazat ty co tam uz byly
v compu BT mam nastaveny presne podle navodu letadla a JEDE to, ale mam tu jeden problem a to takovej, ze mi to jede jenom v opere mini
v k800i integrovanym prohlizeci se mi nacte asi 1 stranka ze zhruba 10 stranek co jsem zkousel a to jeste asi po minute... a treba co jsem zkousel Jimm mi taky nefacha
nevite kde by mohl byt problem ?
uložena
FireSved
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE K800i
«
Odpověď #99 v:
09. Březen 2007, 18:27 »
Asi zrejme mas bt profil nastaven i v jave i netu, pokud ti jede opera v poho jako ze je rychlejsi nez integrovany prohlizec, muze byt jednou z pricin samotny tvuj internet v pc. Je to jako kdyby jsi mel pomaly internet a zkousel prohlizet stranky ve IE a Mozile, pokud je net pomaly v IE je to rozhodne vic znat nez v Mozile, v tlf to muze byt stejny. A co se tyce Jimma ten muze byt proste jen spatne nastaven
«
Poslední úprava: 09. Březen 2007, 18:29 od FireSved
»
uložena
Alcatel One Touch Club db > Alcatel OT 301 > Nokia 3310 > Sony Ericsson T610 > Sony Ericsson K800i + MS Micro 1 GB, R8BA024
Frosty
Anonym
«
Odpověď #100 v:
10. Březen 2007, 22:49 »
Tak problemek byl ve Firewallu, AVG Firewall mi blokoval nejake cinnosti procesu svchost.exe ve Winech a tak mi to nefachalo
uz to fici v pohode, jak Jimm, tak normalni prohlizec
uložena
letadlo
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #101 v:
11. Březen 2007, 00:18 »
Tak skutecne mohu potvrdit, dnes jsem na to shodou nahod take prisel, samozrejme priznavam - byl jsem druhy v poradi.
Kdo pouziva
AVG Firewall
(obsazen i v AVG Internet Security), tak tento se standardne nainstaluje tak, ze sluzbu Windows SVCHOST blokuje. Nevim na co ostatni to jeste ma vsude vliv, ale internet a kontrola aktualizace firmware prestala na mobilu okamzite fungovat. Pripojeni k PC se podarilo jako predtim - ovsem data netecou - stranka se v mobilu nenacte. Na dalkove ovladani pocitace mobilem to vliv ovsem nema - ten funguje stale.
Po povoleni teto polozky v AVG Firewallu to jiz normalne funguje. S Windows firewallem to fungovalo normalne jiz od pocatku. Tedy posun o dalsi moznou chybu nefunkcnosti internetu pres PAN. Logicky lze tuto chybu mozna aplikovat i na jine firewally. Nejvetsi zakernosti teto chyby je to, ze se Firewall neozval z dotazem zda neco povolit ci ne. (tak to jinak dela bezne, kdyz chce nejaka aplikace na internet). Tedy musel clovek sam jit a v protokolu vyhledat program, ktery se zkousel pripojit. Mohu rict, ze kdyz bych mel ten firewall nainstalovany pred instalaci SE, tak by mne to tezko napadlo. Ovsem, kdyz se SE vse fungovalo jak ma a po nainstalovani AVG Firewallu hned data prestala tect, sel clovek celkem najisto. Druhou zakernosti je to, ze AVG Firewall si pri instalaci osahava pocitac a aplikace a i presto nezjistil, ze jsem vse pro sdileni internetu pres bluetooth a PAN profil nastaveny mel a presto zakazanim teto sluzby uvedene znefunkcnil.
«
Poslední úprava: 11. Březen 2007, 00:30 od letadlo
»
uložena
user006
Anonym
«
Odpověď #102 v:
12. Březen 2007, 22:05 »
takze som zhodnotil efektivitu vynalozeneho casu pri pokusoch rozbehat to s integrovanym CSR chipsetom a Toshiba Bluetooth stackom a ....zakupil externy BT Star Key 2 od MSI ... a ... browsujem. dalsia uloha ... nacpat ten BT MSI do Asusu WL-500g (no co, niekto chodi na rybacku), nech sa nemusim bat ze ho urvem a nech sa zabava cela rodina so svojimi SE-ckami (K750i, K800i a W810i). letadlo, este raz dik za support.
uložena
letadlo
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #103 v:
13. Březen 2007, 19:39 »
To kdyby se ti povedlo to nacpat do WL-500G, by nebylo spatny- taky mam doma WL-500G Deluxe s USB porty :-D
uložena
user006
Anonym
«
Odpověď #104 v:
14. Březen 2007, 19:51 »
Mozne to je, vid napr. tu wewewe.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=13603, ale obavam sa potreby zadat fixnu IP adresu na BT clientovi (co na mobile asi nie je mozne) a malym dosahom mobilu. Star Key 2 je class 1 do 100m ale realita je taka ze sa presuniem v byte do vedlajsej miestnosti ako je Star Key 2 a signal je v prdeli. Asi to bude BT castou mobilu.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
10
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
|
Nastaveni, pripojeni
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
K800i - bluetooth PAN profil, browse na mobilu pres PC
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 18 dotazů.