SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 22:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Nastaveni, pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i - bluetooth PAN profil, browse na mobilu pres PC
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K800i - bluetooth PAN profil, browse na mobilu pres PC  (Zobrazeno 87028 x)
letadlo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K800i - Vodafone

Zobrazit profil
« Odpověď #75 v: 05. Únor 2007, 11:26 »

Kliknu na Operu a nepripoji se chyba spojeni. Problem bude nekde v PC pokusim se nahrat nove ovladace. Kde sezenu nove ovladave od widacom pro MSI?
Tady je vubec nejnovejsi WIDCOMM
http://www.broadcom.com/products/bluetooth_update.php

a tady cestiny (ovsem na psoledni verzi 5.1.0.2700 cestina neni) :

http://cestiny.idnes.cz/pw/widcommbluetoothsoftwarecz.html
« Poslední úprava: 05. Únor 2007, 11:35 od letadlo » uložena
letadlo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #76 v: 05. Únor 2007, 11:52 »

Hezky, sam jsem si je preinstaloval take a najednou mi siÂť bluetooth v PC hlasi pripojeni s mobilem 2.1 Mb/s, s predchozim od MSI mi hlasil  "jen" 700 kb/s. To je dobre.  Grin
uložena
Pedros
Anonym
« Odpověď #77 v: 05. Únor 2007, 20:50 »

Kliknu na Operu a nepripoji se chyba spojeni. Problem bude nekde v PC pokusim se nahrat nove ovladace. Kde sezenu nove ovladave od widacom pro MSI?
Tady je vubec nejnovejsi WIDCOMM
http://www.broadcom.com/products/bluetooth_update.php

a tady cestiny (ovsem na psoledni verzi 5.1.0.2700 cestina neni) :

http://cestiny.idnes.cz/pw/widcommbluetoothsoftwarecz.html

Kdyz spustim instalaci tak mi to zahlasi "No Bluetooth device was detected. Pleas make sure that your Bluetooth device is plugged in property in order to continue installation." Pritom v ovladacim panelu ve spravci hardwearu mam bluetooth. EAME
uložena
FireSved
Uzivatel
Telefon: SE K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #78 v: 05. Únor 2007, 21:09 »

Pedros: me taktez
uložena

Alcatel One Touch Club db > Alcatel OT 301 > Nokia 3310 > Sony Ericsson T610 > Sony Ericsson K800i + MS Micro 1 GB, R8BA024
letadlo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #79 v: 06. Únor 2007, 08:01 »

To nevim, ja mam MSI StarKey 2 a vse v pohode. Jeste ted specialne kvuli Vam jsem to instaloval na cisty notebook, kde jeste ovladace nikdy nebyly. Spustil jsem instalaci a kdyz zhruba v pulce zakricel ze nema pripojen USB Bluetooth, tak jsem jej zastrcil. Ani jsem nepotvrzoval OK a vse sam dokoncil s nainstalovanim vsech profilu vcetne PAM i HID. Hned rovnou spustil i pruvodce pripojenim. Svete div se, sparoval jsem - nastavil jsem v notebooku sdileni a i kdyz se notebook jmenuje jinak nez stolni PC, mobil s nim komunikuje pres stejne nastaveni jako bylo ve stolnim PC. ÂŽe by si to hlidalo hardwarovou adresu Bluetooth klicenky a nechtel nic tedy mobil jiz prenastavovat. To je bomba.
« Poslední úprava: 06. Únor 2007, 08:40 od letadlo » uložena
Pedros
Anonym
« Odpověď #80 v: 06. Únor 2007, 09:17 »

To nevim, ja mam MSI StarKey 2 a vse v pohode. Jeste ted specialne kvuli Vam jsem to instaloval na cisty notebook, kde jeste ovladace nikdy nebyly. Spustil jsem instalaci a kdyz zhruba v pulce zakricel ze nema pripojen USB Bluetooth, tak jsem jej zastrcil. Ani jsem nepotvrzoval OK a vse sam dokoncil s nainstalovanim vsech profilu vcetne PAM i HID. Hned rovnou spustil i pruvodce pripojenim. Svete div se, sparoval jsem - nastavil jsem v notebooku sdileni a i kdyz se notebook jmenuje jinak nez stolni PC, mobil s nim komunikuje pres stejne nastaveni jako bylo ve stolnim PC. ÂŽe by si to hlidalo hardwarovou adresu Bluetooth klicenky a nechtel nic tedy mobil jiz prenastavovat. To je bomba.

Hod sem prosim odkaz na ten software co jsi instaloval. Problem bude asi ze ty ovladace co jsme zkouseli jsou jenom update.
uložena
FireSved
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #81 v: 06. Únor 2007, 09:24 »

To nebude jen v tom tam zalezi kdo ma co za adapter. Ja mam treba msi btoes (hodne stary) s ovladacema widcomm 1.3.1 a diky tomu mi nesly hidy a dnes se mi podarilo rozchodit novejsi i kdyz na dnesni dobu stare drivery 1.4.3.4 ktere hidy uz podporuji. Ale vyssi ovladace uz do toho nedostanu, aspon podle domovske stranky adapteru
uložena

Alcatel One Touch Club db > Alcatel OT 301 > Nokia 3310 > Sony Ericsson T610 > Sony Ericsson K800i + MS Micro 1 GB, R8BA024
Pedros
Anonym
« Odpověď #82 v: 06. Únor 2007, 09:58 »

To nebude jen v tom tam zalezi kdo ma co za adapter. Ja mam treba msi btoes (hodne stary) s ovladacema widcomm 1.3.1 a diky tomu mi nesly hidy a dnes se mi podarilo rozchodit novejsi i kdyz na dnesni dobu stare drivery 1.4.3.4 ktere hidy uz podporuji. Ale vyssi ovladace uz do toho nedostanu, aspon podle domovske stranky adapteru
Mam MSI 6967 coz sice neni zadna novinka ale vse funguje i HID. Jedine co se mi nedari zprovoznit je PAN profil. Abych byl uplne presny tak  PAN mi funguje ale jen jako modem v mobilu. Nedari se mi zprovoznit aby mobil pouzival Internet v PC.
uložena
letadlo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #83 v: 06. Únor 2007, 12:43 »

To: Pedros And:  FireSved

To: Pedros  -  to neni jen update - ale ten exe vzdy stahuje ty posledni driverz netu Broadcomm - kdyz se podivas do dokument a setting/nazev tveho profilu/ local setting ....... najdes slozku, kde je ta stazena instalace cela. Takto jsem si ji ja ulozil pro pozdejsi pouziti. Co kdyby novejsi v budoucnu treba prestali fungovat.  Smajlík Umisteni nejlepe najdes kdyz si nechas vyhledat soubor btw.ico. Pote uloz cely adresar s nim, ale i podadresare. A mas navzdy instalaci schovanu bez pripojovani na web. Na ovladace od MSI dam za chvilku odkazy.

To: FireSved - MSI BTOES 2.0 (MS-6970B) je to same co muj MSI Start Key 2. . Ovsem na domovske strance tedy MSI jsem ja nasel ovladac spolecny pro oba tyto MSI) cisla 4.0.1.2900 jako posledni (delal jsem to tento tyden) - ovsem primo na BROADCOM (coz je ten cip uvnitr MSI BTOES 20. a StarKey 2.0) jsou novejsi a funkcni. A jak rikam s nimi najednou mi jede ne 700 kb/s ale 2.1 Mb/s. Jinak jsou ty WIDCOMM i ovladanim naprosto stejne s uvedenymi od MSI.

Jinak mas pravdu, ze se delal i starsi MSI BTOES (MS-6970) bez toho B - bez 2.0. A to bude asi tvuj pripad. Dokonce tri modelove verze (ze spodu uvedeno na nich) Ver: 254 nebo 365 nebo 254-CI.
Ovladace co pises jsem tam nasel take, ale MSI je tridi - kde lze - jake pouzit dle MAC adresy zarizeni.
pro MAC adresy 00-10-DC-XX-XX-XX lze pouzit od nich jen driver 1.3.1
pro MAC adresy 00-0C-76-XX-XX-XX ovladace od nich 1.4.3.4.

Odkazy:  (Hele Pedros - i u techto 1.3.1 a 1.4.3.4 uvadi podporu MS-6967)

1) Stare ovladace HID ani PAN nepodporuji (tedy nezajimave)
http://www.msi.com.tw/html/products/communication/cmu_htm/6970-4.htm

2) Ovsem na strance jsou ovladace 1.4.3.4 a ty podporuji HID a PAN
http://www.msi.com.tw/html/products/communication/cmu_htm/6970-3.htm

Ovsem myslim, ze by mohli ty od Broadcomu stejne zafungovat lepe - kdyz tak hezky detekuji i muj MSI jako Broadcom 2045 Bluetooth 2.0 USB device. Pokud maji ovsem cip broadcom coz kdyz rikate ze ovladace zlobi - tak nemaji a nasledujici tomu asi nasvedcuje >>>

Vyrobce
http://www.bluesoleil.com/products/index.asp?topic=bt_dongle
ovladace: http://www.bluesoleil.com/download/index.asp

nabizi take bluetooth dongle zarizeni a ze to budou prave ony dokazuje to, ze jsem na MSI nalezl (plati pro MS-6871,MS-6967 ver 143, Btoes ver.254-CI, Btoes 2.0 ver.476-CI, Btoes 2.0 ver.587-CI) ovladace IVT BlueSoleil Driver verze 1.6.2.1 a ty tez podporuji PAN i HID.  Ty jsou od MSI zde:

http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=617&kind=8

Nezbyva nez zkouset, bud od MSI nebo od vyrobce.
« Poslední úprava: 06. Únor 2007, 12:52 od letadlo » uložena
Pedros
Anonym
« Odpověď #84 v: 06. Únor 2007, 15:13 »

nabizi take bluetooth dongle zarizeni a ze to budou prave ony dokazuje to, ze jsem na MSI nalezl (plati pro MS-6871,MS-6967 ver 143, Btoes ver.254-CI, Btoes 2.0 ver.476-CI, Btoes 2.0 ver.587-CI) ovladace IVT BlueSoleil Driver verze 1.6.2.1 a ty tez podporuji PAN i HID.  Ty jsou od MSI zde:

http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=617&kind=8

Nezbyva nez zkouset, bud od MSI nebo od vyrobce.
[/quote]

Musim ti podekovat za rady s tvym postupem se mi to konecne povedlo. Musim potvrdit ze K800i jde spojit s PC profilem PAN a vyuzivat tak internet v PC na mobilu. Pouzil jsem ovladace BlueSoleil_1.6.2.1.
uložena
letadlo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #85 v: 06. Únor 2007, 18:24 »

jsem rad, ze ti to pomohlo.
uložena
holda30
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #86 v: 14. Únor 2007, 16:18 »

zato me se stale nedari, mam BLuetooth Soledo, s Blue SOleil 1.6.1.4 PAN se vytvori, kdyz dam PlayNow! BlueSoleil mi zahlasi, ze telefon se pripojil do pan, ale nic se nenacte....uz jsem zoufalej. Sitovy pripojeni ktery mi to vytvorilo mam dany na automaticky zjistovani IP, pripojeni, pres ktery jedu ma povolony sdileni s pripojenim BT, uz vazne nevim, kde hledat chybku. Jak mate nastavenou sit? DHCP, nebo rucne IP,Branu atd?
uložena

Opel Corsa C Sport - Olympus E-500 - SE K790i
FireSved
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #87 v: 15. Únor 2007, 19:15 »

Letadlo: Je supr jak si to vypracoval, ale mam problem od te doby co jsem aktualizoval ovladace msi na 1.4.3.4 tak mi sice jede hid, ale pan vubec. V nabidce ho mam kdyz na nej kliknu pokusi se jako vzdy spojit s mob a ten zahlasi ze nema vytvoreny ucet a timto krokem se mi zaroven vytvori datovy ucet pro internet v mob. Vsade ho nastavym jako vzdy v profilech atd. tak jak jsem to delal vzdy, ale ted kdyz se v prohlizec tlf chce pripojit jen blikne bluetooth to stejne na pc a hned se odpoji, divne...
P.S. Jo a prosim te hod jsem odkaz na ty ovladace Broadcom jak jsi rikal ze ti to lita rychleji, dik
« Poslední úprava: 15. Únor 2007, 19:17 od FireSved » uložena

najx
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #88 v: 19. Únor 2007, 08:16 »

cafte, tak sa mi podarilo rozhehnut stream cez PAN. normalne mi to nechce ist, ale objavil som java aplikaciu, cez ktoru sa daju pocuvat internetove radia cez PAN.
mozte skusit, download tu
http://www.getjar.com/products/8371/MFRadio
uložena
letadlo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #89 v: 19. Únor 2007, 09:01 »

zato me se stale nedari, mam BLuetooth Soledo, s Blue SOleil 1.6.1.4 PAN se vytvori, kdyz dam PlayNow! BlueSoleil mi zahlasi, ze telefon se pripojil do pan, ale nic se nenacte....uz jsem zoufalej. Sitovy pripojeni ktery mi to vytvorilo mam dany na automaticky zjistovani IP, pripojeni, pres ktery jedu ma povolony sdileni s pripojenim BT, uz vazne nevim, kde hledat chybku. Jak mate nastavenou sit? DHCP, nebo rucne IP,Branu atd?
Nevim presne kde by mohla byt u Vas chyba, ale mne ta hlaska co pocitac zobrazil po pripojeni mobilu obsahovala v anglictine - kliknete sem na tu bublinu, pokud chcete povolit zarizeni mobil pristup. Kdo neklikne ma smulu a hned se zase odpoji. Ja jsem kliknul a jeste v nastaveni bluetooh zvolil, pripojovat kdykoliv bez ptani - ale to umi widcomm - ten bluesoleil jak jsem vam nasel, jsem nikdy nepouzival - s mojim MSI nejspis ani nejede, ja mam cip broadcom. Odkaz na stazeni Broadcom (ten rychlejsi ovladac)  je hned v mem prvnim prispevku na strane 6. Kdyz se bavime o nastaveni site v PC - tak bluetooth siÂťovou kartu mam nastavenou natvrdo - bez DHCP na IP 192.168.0.1, maska 255.255.255.0, brana zadna a DNS na adresu meho routeru t.j. 10.0.0.138 . No a na zalozce upresnit u sve siÂťove karty, kterou jsem pripojen k internetu mam nastaveno Umoznit ostatnim uzivatelum v siti vyuzivat pripojeni k internetu tohoto pocitace a zvolenu siÂť Bluetooth network. Moje vlastni adresy siÂťove karty jsou opet z rozsahu 10.0.0.x, maska 255.255.255.0 a brana i DNS 10.0.0.138 (router) Pak uz to jen nastvit v utilite u Bluettoth adapteru.

To: najx   - to radio je skvele
« Poslední úprava: 19. Únor 2007, 09:19 od letadlo » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Nastaveni, pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i - bluetooth PAN profil, browse na mobilu pres PC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 19 dotazů.